Blaabjerg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 6. oktober 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 6. oktober 2020

DR1

00:30  

Til undsætning (3:48)
Til undsætning (3:48) De ansatte i redningstjenesten Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. For Jordan fører en brand i en natklub til et møde med en ven fra hans vilde ungdom. Samtidig indgår Dean et væddemål med brandmanden Jake. Det handler om Lara - der ikke synes, det er specielt morsomt at være genstand for et væddemål.

01:15  

Taggart: Liget under gulvet (2:3)
Taggart: Liget under gulvet (2:3) Efter 8½ år i fængsel er David Balfour blevet løsladt. Efter alt at dømme var han offer for et justitsmord. Sagen nager Jim Taggart, for det var ham, der tvang en tilståelse ud af Balfour, der var mistænkt for at have slået sin kone ihjel. Nu er Balfours lille nevø bliver kidnappet, og det varsler nye problemer for den stædige Taggart, der insisterer på at lede efterforskningen. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

02:10  

Bonderøven 2018 (6)
Bonderøven 2018 (6) Frank er i gang med at sætte de sidste greb på køkkenskufferne, og smører samtidig stearin på skinnerne, så skufferne glider så nemt, at han næsten kan puffe dem i med hoften. Gjorden på Solvejs seletøj er i stykker, men heldigvis har Frank fået forbindelse til en sadelmagerskole i Sverige, hvor han tager op for at få hjælp til at reparere seletøjet. Og så giver det sved på panden, når fundamentet til det nye skur omkring kalkbrændeovnen skal graves ud med hakke og skovl.

02:55  

Godsejerne (5:8)
Godsejerne (5:8) Generationsskifte på Vrejlev Kloster Det er en skelsættende dag for familien Holst på Vrejlev Kloster. For i dag sker det officielle generationsskifte, hvor Malthe overtager sin fars livsværk og bliver 3. generation af godsejere. På Gram Slot afholder Sanne og Svend Brodersen deres første udendørs koncert. Men de frygter, at arrangementet bliver en fiasko, for der er på forhånd solgt under 50 billetter, hvilket er langt fra succeskriteriet på 500 betalende gæster. På Møllerup Gods står Anne Sophie Gamborg som driftsleder over for en afgørende beslutning. Det er blevet høsttid, men sætter hun ikke høsten i gang på det helt rigtige tidspunkt, risikerer familien at miste udbytte. Velkommen til Godsejerne.

03:25  

Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7)
Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7) I mere end 25 år har myndighederne forgæves ledt efter en arving til 400.000 kroner - uden held. Nu gør Mette Frisk og Adam Jon Kronegh et forsøg. Spørgsmålet er, om det er for sent. Vært Mette Frisk

04:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

AnneMad i New York (1:8)
AnneMad i New York (1:8) Anne er taget til "The Big Apple" og vil i 8 programmer tage seerne med rundt til en række af den fantastiske storbys kulinariske højdepunkter. I første program ser Anne nærmere på amerikanernes morgenmadstraditioner. Og så besøger hun et berømt spisested i Harlem, der er kendt for sin fantastiske Soulfood. Sendt første gang 06.11.11

06:00  

De unge præster (1:4)
De unge præster (1:4) Folkekirken har fået ry for at være kedelig, dyr og umoderne - og mange tusinde danskere melder sig ud hvert år. Men der er stadig unge, der tror på kirkens muligheder og vil tegne dens fremtid. I denne serie følger vi seks nybagte præster - fra de træder ind i den store rolle, og når de er med til nogle af livets allerstørste - og allersværeste øjeblikke. Og det er ikke altid nemt at skulle være den lokale præst når man er ung og nyuddannet. I dette program følger vi bla. den tidligere skuespiller William, som nu skal skifte om til livet som præst og missionspræsten Hans, der har fået et kald om at blive præst på Bornholm.

06:30  

Lægens bord
Lægens bord Velkommen indenfor i Peter Qvortrup Geislings TV-konsultation. Her får du hver uge klart svar på alle dine spørgsmål om sundhed og sygdom.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

8 Years Old and Smuggling Drugs
8 Years Old and Smuggling Drugs De er lette ofre. Børn helt ned til otte år udnyttes af kriminelle bander til at transportere stoffer. Her undersøger Aaron Roach Bridgeman, hvorfor de unge, ofte fra gode familier, bliver involveret i farlig narkotikahandel, og hvor udbredt problemet er i Storbritannien.

01:15  

Min satans Tourette-familie
Min satans Tourette-familie Familien Davies-Monk i England vil så gerne gøre det, alle andre familier gør: spise ude, tage i Tivoli, gå på gaden. Men når de prøver, griner folk ofte af dem eller skælder ud. Ni-årige Lewis og 13-årige Spencer bander nemlig rigtigt meget. Begge har begge Tourettes syndrom, en neurologisk sygdom, der gør, at de har ukontrollable fysiske og verbale tics. Nu vil familien bryde års isolation og genopbygge deres selvtillid og et familieliv udenfor hjemmets fire vægge.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norvald Buck Stein er formet af et langt og ind i mellem også ensomt liv på den lille slægtsgård ved Veafjorden i Norge. Tiden ser ud til at være løbet både fra ham og fra gården, men pludselig får nogen brug for de kundskaber, livet har givet ham. Nordvision fra Norge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (8)
Pingu (8)

05:10  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:15  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

06:35  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (9)
Gurli Gris II (9) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (10)
Gurli Gris II (10) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Daimi og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Daimi og Hr. Skæg I dag har Silja besøg af Hr. Skæg og Daimi, og de er bare gode til at fortælle historier og synge samtidig. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol IV (17)
Paw Patrol IV (17)

08:00  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2) Sov godt, Vaffel

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Min elefantfamilie (2:2)
Min elefantfamilie (2:2) I Tsavo-nationalparken i Kenya er naturfotografen Gordon Buchanan kommet helt tæt på en flok elefanter. Elefanter hører til de farligste af de vilde dyr i Afrika, men sammen med den lokale ekspert Benjamin Kyalo, lykkes det til fods at komme helt tæt på elefantungen Wiwa og hendes familie. En ny unge, Gawa, er kommet til verden. Hvad betyder det for overlevelsen for den stadig unge Wiwa?

10:30  

Folketingets åbning
Folketingets åbning Kongehuset og folketingspolitikerne samles på Christiansborg, for at overvære statsministerens åbningstale, når et nyt folketingsår åbner i skyggen af coronapandemien.

DR2

09:10  

Undertrykkelsens sang
Undertrykkelsens sang Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2020 Beboerne i en tysk koloni i Chile har en mørk fortid med vold og seksuelle overgreb til fælles, men reagerer vidt forskelligt på at blive konfronteret med den i dag. For foden af Andes-bjergene i Chile ligger en lille tysk koloni og et idyllisk turistmål, der dækker over en grim forhistorie med systematiske overgreb, medicinske eksperimenter, slavelignende arbejdsforhold og massegrave. Hvordan Villa Bavieras beboere forholder sig til deres fælles fortid, er dog et spørgsmål med vidt forskellige svar i en mørk film om overgreb, gruppepsykologi og fascisme, optaget over halvandet år med usædvanlig adgang til fællesskabet i den tyske koloni.

10:40  

Kroppens hemmeligheder: At lære
Kroppens hemmeligheder: At lære Tvillingerne og lægerne Chris og Xand van Tulliken undersøger, hvordan øvelse og erfaring er med til at skabe vores sind og vores krop, fra vi bevæger os fra at være det mest hjælpeløse til det mest sofistikerede væsen på jorden. De afslører sammenhængen mellem vores hjerteslag og vores evne til at tale. og hvordan vi udvikler vi nye færdigheder, hvad enten det er at lære at cykle eller at lære at gå.

11:40  

Sandheden om sukker
Sandheden om sukker Sukker er farligt, og det er forbundet med en betydelige helbredsrisiko at spise for meget af det. Men udgør sukker virkelig så stor en fare for vores liv og helbred? Journalisten, Fiona Philips, forsøger sammen med fire frivillige at finde ud af, hvad der er op og ned i sukkerdebatten. Og resultatet er mildest talt overraskende!

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

09:30  

Sprinter Galore IV - Museum (9)
Sprinter Galore IV - Museum (9) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...

09:45  

Busters verden (2:6)
Busters verden (2:6) Buster får en budplads i et ismejeri og klarer trods vanskeligheder problemer med ølkasser, budcykel og en hund. Han får sin bedstefar kanonkongens tredje arm, men Store-Lars er ude efter ham for nummeret med hans knallert.

10:10  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

10:20  

Junglebogen (5)
Junglebogen (5)

10:30  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:45  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med bogstaver - M
Skæg med bogstaver - M Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.

11:45  

Min bedste vens historier - Havets Moder (2)
Min bedste vens historier - Havets Moder (2) Theodor og Wilhelm er taget ud for at fiske, men der er ikke bid. En fisker på havnen fortæller dem, at det er fordi, Havets Moder holder fiskene tilbage. Theodor og Wilhelm tager hjem til Wilhelms aanaa (bedstemor) for at finde ud af, hvad de kan gøre, for at få fiskene tilbage i havet igen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi kan mærke lyde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en elefant med kæmpe ører og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes elefanten Sigurd Superører at redde sin bedste ven ud i naturen.

DR1

13:45  

Godsejerne (6:8)
Godsejerne (6:8) På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg gang i høsten, men der er opstået et problem. Udbyttet er så stort, at de frygter, de ikke har nok opbevaringsplads - og dét kan blive dyrt. Sanne og Svend Brodersen på Gram Slot har satset 1,5 millioner kroner på at plante økologiske løg. Nu vil det være en katastrofe, hvis de mange tons håndlugede afgrøder ikke kommer sikkert i hus. På Vrejlev Kloster fejrer familien Holst generationsskiftet med en fridag ved Vesterhavet. Men for den nye godsejer Malthe kan det blive en udfordring at slappe af, for derhjemme venter de daglige og nu livslange forpligtelser. Velkommen til Godsejerne.

14:15  

Kender du typen? 2016 (13)
Kender du typen? 2016 (13) "Kender Du Typen?" besøger en 200 kvadratmeter patricerlejlighed ved Torvehallerne. Den bliver beboet af en kendt dansker, som stryger alt sit tøj - også underbukserne. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal dyste om at finde navnet på den kendte dansker, som har klædeskabet fyldt med skræddersyet tøj - og også går med gule crocs i sin lejlighed. Vært: Mads Steffensen.

DR2

12:40  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Republikanerne presser på for at få Clinton til at gå af som præsident. Men Clintons skæbne ligger i Senatets hænder. En ny kvinde, Juanita Broaddricks, står frem med beskyldninger om voldtægt begået af Clinton i 1978. Disse beskyldninger får negativ indflydelse på Hillary Clintons valgkampagne i 2016.

13:20  

Watergate-skandalen (1:6)
Watergate-skandalen (1:6) Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?

14:05  

8 Years Old and Smuggling Drugs
8 Years Old and Smuggling Drugs De er lette ofre. Børn helt ned til otte år udnyttes af kriminelle bander til at transportere stoffer. Her undersøger Aaron Roach Bridgeman, hvorfor de unge, ofte fra gode familier, bliver involveret i farlig narkotikahandel, og hvor udbredt problemet er i Storbritannien.

14:50  

Min satans Tourette-familie
Min satans Tourette-familie Familien Davies-Monk i England vil så gerne gøre det, alle andre familier gør: spise ude, tage i Tivoli, gå på gaden. Men når de prøver, griner folk ofte af dem eller skælder ud. Ni-årige Lewis og 13-årige Spencer bander nemlig rigtigt meget. Begge har begge Tourettes syndrom, en neurologisk sygdom, der gør, at de har ukontrollable fysiske og verbale tics. Nu vil familien bryde års isolation og genopbygge deres selvtillid og et familieliv udenfor hjemmets fire vægge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Skjoldborgs fødselsdagsfest (6:6)
Bobbel og Gælles Mission - Skjoldborgs fødselsdagsfest (6:6) Børn i hele Danmark har samlet plastik i naturen - og det virker. Skjoldborg får det bedre. Og måske kan Bobbel og Gælle alligevel holde Skjoldborgs store fødselsdagsfest.

12:55  

Didrik Drage (5)
Didrik Drage (5)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 6
Det store Ramasjang Mysterie 6 Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

14:00  

Kanonkongen Freja (1:8)
Kanonkongen Freja (1:8) Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Trinkets dårlige hårdag + Blaine fyrer op under gryderne

DR1

15:00  

Forsvundne arvinger: Mikkels store sorg (6:7)
Forsvundne arvinger: Mikkels store sorg (6:7) En familietragedie drev en ung mand ud i stofmisbrug. Nu er han død, og han efterlader sig en ganske særlig arv. Mette frisk og Adam Jon Kronegh går på jagt efter mulige arvinger i en sag, der er så speciel, at Justitsministeriet skal ind over. Vært Mette Frisk

15:45  

Pokalfodbold: 2. Runde, FC Sydvest 05 Tønder - Randers FC
Pokalfodbold: 2. Runde, FC Sydvest 05 Tønder - Randers FC

DR2

15:40  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

16:20  

Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste
Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste En kvinde bliver i 1882 indlagt på et sindssygehospital. Hun er skizofren. I journalen står der at hendes vanvid skyldes kærlighed til en fritænker. Fritænkeren er den store forfatter J.P. Jacobsen. De kunne aldrig få hinanden, fordi hun er dybt religiøs og han er ateist med andre planer. De delte de samme drømme, men hun bliver gal, og han en stor forfatter. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:00  

Ekstreme togrejser VI (1:4)
Ekstreme togrejser VI (1:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er denne gang taget til Transsylvanien, hvor han vil udforske den jernbane, der er beskrevet i Bram Stokers klassiker "Dracula". Det bliver en rejse i Draculas fodspor, hvor Tarrant udforsker både fortidens og nutidens monstre.

17:45  

Ekstreme togrejser VI (2:4)
Ekstreme togrejser VI (2:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er denne gang taget til Tyrkiet, hvor han vil udforske den 1600 km lange togstrækning fra den livlige hovedstad Istanbul til den fjerntliggende og øde by, Kars nær den armenske grænse. En jernbanestrækning, der har haft stor betydning for Tyrkiets historie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Det lugter af fisk

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Spionaben + Slottets vogter

17:00  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

17:10  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

17:11  

Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan
Gro og Blå redder fuglene (3:8) | Arne Bjarnes onde plan Den luskede Arne Bjarne vil lave gården om til verdens største parkeringshus, og han beslutter sig for at smadre gården, nu hvor Bedste er væk. Fuglene er sultne - for de har ikke fået mad, siden Bedste forsvandt. Finder fuglene mad et andet sted? Og vil Arne Bjarne virkelig smadre hele gården?

17:20  

Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben
Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben Fuglene i Bedstes have er meget sultne, fordi Bedste er på hospitalet og ikke kan fodre dem, og de har svært ved at finde mad. Blå finder et uhyggeligt gammelt hønsehus, der gemmer på en hemmelighed, men hun bliver jaget væk af en uhyggelig krage. Arne Bjarne og Birger beslutter sig for at smadre Bedstes går med en bombe, så der kan blive plads til at bygge verdens største parkeringshus - fuglene må stoppe dem, ellers mister de både gård og have for altid.

17:30  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

17:35  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

17:45  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

17:55  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

DR1

18:00  

Spise med Price - Bearnaise Special
Spise med Price - Bearnaise Special Sovs, såås eller sauce. Kært barn har mange navne, og i dagens udsendelse kaster brødrene Adam og James Price sig ud i den ene emulgerede sauce efter den anden. Der bruges ikke kun "rigeligt smør", som de navnkundige tv-kokke Conrad og Aksel ville have foreslået, men tillige rigelige mængder æg og olie, når brødrene fremtryller hjemmelavet mayonnaise, hollandaise, bearnaise og et par øvrige medlemmer af sovsefamilien. Makreller, laks og grillstegte oksebøffer spiller i dagens udsendelse kun sekundære biroller som "tilbehør". www.dr.dk/price Sendt første gang 09.04.08

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste klassiker (5:6)
Danmarks næste klassiker (5:6) Vi kender den alle sammen. Og de fleste af os som den store, bløde, tunge klods hos bedsteforældrene, der altid stod tæt på tv'et. Nemlig den dejlige lænestol. Netop lænestolen er omdrejningspunktet for de 5 designere i denne uge. Men det bliver langt fra en afslappende proces - for dommernes to krav - fjerner komforten fra opgaven. Det er nemlig ikke tilladt for designerne at bruge pur - der er bedre kendt som skumgummi. Derudover skal lænestolen være så uformel, at man får lyst til at trække benene op under sig. Men kan det overhovedet lykkes at designe en lænestol, der er flot og behagelig at sidde i - uden skumgummi?

DR2

18:30  

Fantastiske Forvandlinger III - Schweiz (3:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Schweiz (3:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Schweiz er Berns gamle brandstation blevet fyldt med ildsjæle, et gammelt bryggeri er blevet til Zürichs kunstmekka, et capucinermunkekloster i Gotthardpasset har fået nye beboere i cellerne og en stald i Valais er blevet forvandlet til en drømmehytte. Schweizernes omhyggelighed, materialeforståelse og respekt for historien fornægter sig ikke.

19:15  

Fantastiske Forvandlinger III - Mexico City (4:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Mexico City (4:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Mexico City har en excentrisk samler forvandlet sit barndomshjem til et eventyrligt legetøjsmuseum, jordskælvshærgede herskabslejligheder har fået nyt liv, et palads er blevet til et moderne hotel, og pillerne på motorvejsbroerne har fået en helt ny miljørigtig funktion.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (2)
F for får V (2)

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (5:10)
Pax' jordiske eventyr II (5:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. I løbet af en dag på Operaen lykkes det Pax at fare vild, sidde fast i en rottefælde, og slå både sig selv og den flinke gamle mand.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4)

19:15  

Zorro (17)
Zorro (17) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (12)
Svampebob Firkant VIII (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Mød Statsministeren
Mød Statsministeren Hvad vil Mette Frederiksen med magten det næste år og hvor meget kommer corona til at fylde? I anledning af Folketingets åbning byder Ask Rostrup Mette Frederiksen velkommen i Mød Statsministeren.

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Maria Wern: Ringe i vandet
Maria Wern: Ringe i vandet Et fly må nødlande, da en passager på mystisk vis bliver syg. Manden viser sig at være en anden end den, han giver sig ud for at være. Maria Wern leder efterforskningen, der drager hende ind i en gådefuld forsvindingssag med tråde til Rusland.

23:50  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Ida er udfordret af sult og savnet efter sine nærmeste derhjemme. Stina får gang i sit fiskeri, men må tage en vanskelig beslutning. Jesper og Kim får gang i bygningen af et permanent shelter, men for Kim viser det sig at være spildte kræfter.

DR2

21:00  

Jagten på kærlighedssvindleren (1:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (1:4) Richard Smith Scott har i årevis indledt kærlighedsforhold til kvinder, hvorefter han svindler dem både følelsesmæssigt og økonomisk. Da han møder den enlige mor, Tracy, påstår han, at han er en succesfuld forretningsmand. De bliver hurtigt forlovede, men Tracys døtre bliver mistænksomme og beslutter sig for at gøre noget.

21:45  

Gentesten ændrede mit liv (1:6)
Gentesten ændrede mit liv (1:6) 26-årige André er bange for at udvikle bipolar lidelse ligesom sin far og farfar. Læge Charlotte Bøving og genetiker Lasse Folkersen undersøger Andrés DNA for at se, om han lever med en forhøjet risiko for bipolar lidelse - men hvordan reagerer André, da Lasse fortæller, at gentesten indeholder svar om flere sygdomme?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hvad kan vi egentlig lære af de tweets, som reality-stjernen, mangemilliardæren og præsidenten kaster ud i hobetal?

23:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Til undsætning (4:48)
Til undsætning (4:48) En stenkaster er skyld i en voldsom bilulykke. Ulykken stiller Chase i et dilemma, da en døende kvinde beder ham opfylde sit sidste ønske: "Fortæl min datter, at hendes far ikke er hendes far". Bør Chase opfylde hendes ønske eller lade være?

01:35  

Taggart: Liget under gulvet (3:3)
Taggart: Liget under gulvet (3:3) David Balfours ni måneder gamle nevø er blevet kidnappet. Gerningsmanden er tilsyneladende ude efter den erstatning, som Balfour har fået udbetalt efter at have siddet i fængsel for et mord, han ikke har begået. Det var Taggart, der sendte Balfour bag tremmer, og efter to forgæves forsøg på at fange kidnapperen føler han sig personlig ansvarlig for barnets liv. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

02:30  

Kender du typen? 2016 (12)
Kender du typen? 2016 (12) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

03:15  

Godsejerne (6:8)
Godsejerne (6:8) På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg gang i høsten, men der er opstået et problem. Udbyttet er så stort, at de frygter, de ikke har nok opbevaringsplads - og dét kan blive dyrt. Sanne og Svend Brodersen på Gram Slot har satset 1,5 millioner kroner på at plante økologiske løg. Nu vil det være en katastrofe, hvis de mange tons håndlugede afgrøder ikke kommer sikkert i hus. På Vrejlev Kloster fejrer familien Holst generationsskiftet med en fridag ved Vesterhavet. Men for den nye godsejer Malthe kan det blive en udfordring at slappe af, for derhjemme venter de daglige og nu livslange forpligtelser. Velkommen til Godsejerne.

03:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

DR2

00:15  

Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land
Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land Som svar på terrorangrebet mod World Trade Center indleder USA i 2001 et voldsomt luftbombardement af Afghanistan, og efter ni ugers krig lykkes det at fjerne Taleban-styret. Da tropper fra historiens største militære koalition ankommer til landet for at sikre fred og genopbygning, får afghanerne i kort tid lov at drømme om en fremtid med fred og demokrati. Men deres forventninger skal igen blive knust. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne.

01:10  

Fældende beviser - De falske penge
Fældende beviser - De falske penge En mand stjæler en bil, på baggrund af et tip, om at der i bagagerummet befinder sig en masse penge. Det er i hvert fald mandens egen forklaring, da han godt et halvt år senere, sidder på anklagebænken i Danmarkshistoriens største sag om forfalskede penge. Bilens bagagerum indeholdt lidt over 1,5 millioner i forfalskede danske tusindkronesedler. I dette afsnit af "Fældende Beviser" får vi et indblik i Danmarkshistoriens største sag om falske penge. Vi træder ind en verden, hvor kriminalteknikerne kæmper en konstant kamp for at afsløre og standse de ekstremt dygtige falskmøntnere.

01:35  

Handicappet i USA
Handicappet i USA Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er mennesker med et handicap ofte tvunget til et liv i skyggen. For at kaste lys over sagen rejser Kamau først til Boston, hvor forholdene for handicappede skulle være blandt de dårligst. Og bagefter til Overland Park i Kansas, kendt som den bedste by for folk med et handicap.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0930055100