Blaabjerg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 4. oktober 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 4. oktober 2020

DR1

00:45  

Mordene i Brokenwood VI (2:4)
Mordene i Brokenwood VI (2:4) En kniv i ryggen. Det er titlen på krimiforfatteren Jack Rudds seneste bog - og det er den skæbne, Rudd selv ender med at lide, da han kommer til Brokenwood for at læse op fra bogen. Nu er det op til Mike Shepherd at finde ud af, hvem der førte kniven.

02:20  

Lewis: Ude i mørket
Lewis: Ude i mørket Den religiøse fanatiker Steven Mullan findes myrdet. Mullan havde afsonet en straf for forsøget på at køre den kendte ateistiske forfatter Tom Rattenbury ihjel. Mordforsøget lykkedes ikke, men det kostede Rattenburys unge datter førligheden. Dermed synes Rattenbury at stå øverst på listen over mistænkte, men en uventet afsløring sender Lewis tilbage til start. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Jessica Rattenbury: Ophelia Lovibond. Instruktion: Maurice Phillips.

03:55  

Kender du typen? 2016 (11)
Kender du typen? 2016 (11) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (5:8)
Husdrømme (5:8) Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger i dag et par, der har en vældig anderledes drøm. For mens de fleste husdrømme handler om ét hus, ønsker Johan og Bettan i Skurup sig ikke mindre end to huse. Det ene inden i det andet.

06:30  

Alene i vildmarken III (7:8)
Alene i vildmarken III (7:8) Der er kun få deltagere tilbage. Og alle kæmper de med isolationen. Især Mette mærker, hvordan savnet til familien hiver i hende.

07:15  

Alene i vildmarken III (8:8)
Alene i vildmarken III (8:8) Med tre deltagere tilbage er løbet tæt de sidste dage i vildmarken. Men det er kulden og sulten, der er deltagernes stærkeste modstandere, og som afgør, hvem der kan vende hjem som vinder af Alene i Vildmarken.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (19)
Inui (19)

05:10  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Rasmus Klump (24)
Rasmus Klump (24)

06:20  

Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4)
Bamselægen - Bamseorm og brækket ben (4) Olivia kommer ind på Bamsehospitalet, fordi det klør rigtig meget i bamsens numse. Sandra kan ved hjælp af en rulle tape konstatere, at bamsen har børneorm. Både Kristine og alle de andre bamser derhjemme skal have medicin. Bagefter hjælper Olivia med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med et brækket ben og skal have taget gipsen af.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det er snevejr i Grønnedal, og da postbilen bryder sammen, må Per ud at låne et køretøj. Men det lader til at være en dårlig dag for biler og motorcykler.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (5)
Gurli Gris II (5) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (6)
Gurli Gris II (6) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel
Morgensang med Ramasjang | Thøger Dixgaard og Isabel Syng og hop med, når Silja får besøg af to vilde kaniner! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

07:30  

Cirkeline - Storbyens Mus
Cirkeline - Storbyens Mus Cirkeline flytter til byen sammen med sine venner, musene Ingolf og Frederik. Her møder de bymusen Sidse, der kender Hassan, der bor med sin familie hos en grønthandler. Hele flokken har det skægt og leger godt sammen. Men en dum kloakrotte forsøger at ødelægge det hele. Heldigvis lykkes det ikke.

08:25  

Pyjamasheltene
Pyjamasheltene

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: Farlig medicin
Taggart: Farlig medicin I et tomt pakhus findes den nyuddannede læge Scott Clarkson myrdet efter at være blevet tortureret først. Scott var en vellidt ung mand med en lovende karriere foran sig, men snart viser det sig, at den unge læge havde fundet en meget farlig måde at finansiere sine studier på.

11:00  

Taggart: Tillidsbrud
Taggart: Tillidsbrud Fagforeningslederen Will Ramsay bliver skudt, da han forlader et møde. Hans chef beskylder deres arbejdsgiver for at stå bag mordet. Parterne befinder sig midt i en bitter strid, og arbejderne er gået i strejke. Men kan en arbejdskamp ligefrem føre til mord? Taggart-holdet går på jagt efter svaret.

11:50  

Canada: I hjertet af landet
Canada: I hjertet af landet Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det centrale, sydlige Canada - hjemsted for de store, muskuløse bisonokser og den hurtige gaffelbuk.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dannelsesrejsen (1:6) - Kreta
Dannelsesrejsen (1:6) - Kreta Svensk reportageserie fra 2017 (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Deres første destination er den græske ø, Kreta, hvor de følger sporet fra en excentrisk arkæolog der påstod, at han havde fundet det tabte paradis.

10:00  

Pik, lort og hundehvalpe (3:4)
Pik, lort og hundehvalpe (3:4) Religion og kunst kan være en sprængfarlig blanding og kan sætte sind og pis i kog hos både kristne og muslimer verden over. Så hvordan er det nærmest at være fængslet i sit eget hjem, fordi man har tegnet en tegning? Hvor langt skal man gå i kunstens hellige navn?

10:30  

Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth
Hornsleth er død (3:4) - Mere Kristian mindre Hornsleth Hornsleths næste store projekt møder fra starten af massiv modstand. Han søger derfor hjælp hos sin gamle ven, Lars Seier. Da det hele ser aller sortest ud, får kunstprojektet Sisters Hope pludselig Hornsleth til at se klart igen. Måske har han fundet en vej ud af det kunstneriske mørke?

11:00  

Kulturdynastier: Familien Trier
Kulturdynastier: Familien Trier Portrætserie om fire kendte danske kulturfamilier, og det aftryk de har sat på Danmark igennem generationer. Familien Kløvedal, Winding, Koppel og Trier fortæller, hvordan deres arv og miljø har formet dem som mennesker, samt hvilke afsavn og anstrengelser det kræver at leve et liv for fuld kunstnerisk skrue. Sendt første gang 24.04.2018

11:45  

Mænd ifølge kvinder (1:4)
Mænd ifølge kvinder (1:4) Det offentlige rum har i årtier været tilplastret af kvinder med strittende bryster og bare numser, men i dag har halvnøgne mænd også indtaget pladsen på reklamesøjlerne rundt omkring i bybilledet. I dette program ser vi nærmere på manden som sexobjekt - hvad gør han i dag for at være attraktiv og hvordan har hans udtryk og udseende forandret sig igennem tiden?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

09:20  

Min lille hund Mester (10)
Min lille hund Mester (10) Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som også er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.

09:27  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Kragen beslutter at gøre rent i Mor Muhs hus. Men Kragen har en sjov måde at gøre rent på...

10:30  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min mosters historier - Flaskeposten
Min mosters historier - Flaskeposten Theodor fanger en flaskepost i sit fiskenet. Inde i flasken ligger der et mystisk kort over en øde ø. Theodor og Lola drager ind mod øen hvor de møder Jeppe. Jeppes flyvende gummibåd er gået i stykker, men heldigvis ved Theodor lige hvad der skal til!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde.

DR1

13:00  

Kyst til kyst - Thyborøn til Filsø (2:7)
Kyst til kyst - Thyborøn til Filsø (2:7) Ved den jyske vestkyst får Anders Drud en drengedrøm opfyldt, når han flyver langt ud på olieplatformen Halfdan B og er med til at indvinde olie. Senere ser han på en gammel u-båd, der blev bjærget ud for Thorsminde, og som viste sig at have en helt anden nationalitet end forventet. Line Friis Frederiksen tjekker, hvad det er for lækkerier i fiskehallen i Thyborøn, der begejstrer kokkene på restauranter som Geranium og Noma i København. Flemming Rune tager til Filsø og undersøger, hvordan man gendanner det, der engang var Jyllands største sø, og programmets nye vært, arkæolog og kulturhistoriker Marlene Kramm, tager på ravsafari i Thyborøn.

14:00  

Hammerslag - Håndværkertilbuddet - Før og efter
Hammerslag - Håndværkertilbuddet - Før og efter Denne gang byder vært Tina Müller inden for i to meget forskellige boliger, når de to hold skal se, hvordan et håndværkertilbud kan se ud både før og efter renovering. Christian Torp og Mira Lie Nielsen er oppe imod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal sættes på både en villa i original stand og en, der er totalrenoveret. Vi skal først til Glostrup, hvor vi skal se en original 60'er-tidslomme. Derefter skal vi videre til en totalrenoveret 70'er villa i Solrød Strand.

14:30  

Rigtige mænd på dannelsesrejse (2:5) - Svedehytte, korsang o
Rigtige mænd på dannelsesrejse (2:5) - Svedehytte, korsang o De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men konerne er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. Nu bringer deres videre færd dem blandt andet forbi en shaman i Horsens, et sangkor i Århus og en kebab-grill i Gellerupparken.

DR2

12:15  

Hübbe har magten (1:4)
Hübbe har magten (1:4) Da Nikolaj Hübbe som barn så Nøddeknækkeren, fik han et kald. I dag sidder han og regerer over den danske ballet og jagter hver eneste dag samme guddommelige oplevelse, som han havde som barn. Og netop i jagten mod det ypperste kræver det en skånselsløs hakken til og et konstant pres på danserne. Men pludselig begynder de kvindelige danserinder at sige op.

12:45  

Europæiske divaer - Carmen Maura
Europæiske divaer - Carmen Maura I løbet af 20 minutter lang taxatur træffer Almodóvar-stjernen en beslutning, der får alvorlige konsekvenser for resten af hendes liv: Hun vil være skuespiller! Lene Johansen er taget til Madrid for at tale med Carmen Maura om, hvad livet som filmdiva har givet hende - og taget fra hende. Hvad er med alderen tabt - og hvad er vundet? Sendt første gang 05.03.2014

13:15  

Kvinder, sko og magt (4:6)
Kvinder, sko og magt (4:6) Kvinder og sko har altid været en lidenskabelig affære. I programserien "Kvinder og sko" tager vi affæren alvorligt. For sko betyder meget mere end man umiddelbart skulle tro. I fjerde afsnit tager vi i hælene på magten. Vi kigger nærmere på, hvordan kvindernes indtog i magtens centrum har præget skomoden - og hvorfor de høje hæle egentlig signalerer magt. Sendt første gang 12.11.2015

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Bobbel i nød (4:6)
Bobbel og Gælles Mission - Bobbel i nød (4:6) Bobbel ligger fanget i et gammel fiskenet på havbunden, da Gælle kommer hende til undsætning. Sammen finder de to venner endelig frem til havlægen.

12:55  

Didrik Drage (3)
Didrik Drage (3)

13:10  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 4
Det store Ramasjang Mysterie 4 Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

14:00  

Brillebjørn (1)
Brillebjørn (1) Norsk dramaserie. Lunas tante er på besøg og skal lave middag. Da Ruby ser, at den mad, tante har lavet, er helt anderledes, end det hun er vant til at få, har hun ikke lyst til at spise.

14:05  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Frederik og Ingolf har bygget en rumraket - for nu vil de hente den store gule ost: Månen! Og tænk, Frederik og Cirkeline skydes af sted i raketten - gæt hvor de lander?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:30  

Unge Morse V (2:6)
Unge Morse V (2:6) Et amerikansk filmhold kaster stjernestøv over Oxford. Samtidig fører et mistænkeligt dødsfald Morse til den lokale biograf og en gådefuld sag med tråde til både filmholdet og Oxfords underverden. Thursday har besøg af sin blærerøvsagtige bror, mens en lidenskabelig nat med en ung kvinde truer med at bringe Morse i forlegenhed. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:00  

Den store bagedyst (1:9) - 10 nye bagere er klar i køkkenern
Den store bagedyst (1:9) - 10 nye bagere er klar i køkkenern For 9. gang står et nyt hold klar - og helt parate - til at bage det bedste de har lært, foran dommerne - og hele Danmark. I ugevis skal de fem kvinder og fem mænd både forbi Frankrigs søde og salte køkken, og en tur til en verden af vanvittige kunstkager. De skal tegne med pandekagedej og imponere med nogle af de gode gamle konditorklassikere. Og så får de en chokoladeudfordring på ekspertniveau af en særlig gæstedommer. Premiereprogrammet lægger ud med kager, som fortæller dommerne Katrine og Markus noget om hvem de 10 nye deltagere er inde bag forklæderne, og hvad de kan byde på af bagetalent!

DR2

15:05  

Gæsten og Hesten (3:4) - Vejrø Resort
Gæsten og Hesten (3:4) - Vejrø Resort Kan standupper Melvin Kakooza lære at ryge en ordentlig cigar og kan livsstilsekspert Christine Feldthaus stønne sig til en sejr på tennisbanen? Det finder de ud af, når de udforsker ø-luksus på Vejrø Resort. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer. Udover Dragsholm Slot besøger de Hotel Vejlefjord, Vejrø Resort og Hotel Nimb. Sendt først gang 06.07.2019

16:35  

Kennedy-dynastiet (2) - Vejen til magten
Kennedy-dynastiet (2) - Vejen til magten John F. Kennedy virker som den perfekte kandidat - men bag facaden lurer mørke hemmeligheder. JFK får brug for alt, hvad hans familie kan levere af glamour, penge og magt, hvis han skal vinde præsidentposten i USA.

17:20  

Louder Than Bombs
Louder Than Bombs Tre år efter den anerkendte krigsfotograf Isabelle Reeds død hyldes hun med en udstilling. Det tvinger enkemanden Gene til at fortælle sin yngste søn, den indadvendte Conrad, at hans mor tog sit eget liv. Gene beder sin ældste søn, Jonah, komme hjem for at hjælpe. Desperat forsøger han at få følelsesmæssig kontakt med sine to sønner, der husker deres mor så forskelligt. Medvirkende: Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg m.fl. Instruktion: Joachim Trier.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Afhængig

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Bangse vovse + Sig godnat, Peter

17:00  

Rasmus Klump (25)
Rasmus Klump (25)

17:10  

Rasmus Klump (26)
Rasmus Klump (26)

17:25  

Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

17:40  

Tre venner (1)
Tre venner (1) Anne og Elias er bedste venner. En dag er der en ny pige på legepladsen, de ikke har set før.

17:50  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Vadehavets vilde natur: Fra ung til voksen
Vadehavets vilde natur: Fra ung til voksen En periode med varmt vejr udtørrer vadehavet. Fugle får hedeslag og gråsælerne køler af i vandet. Revene tørrer ud, og østers og muslinger lever under hårde kår. Midt i kampen for overlevelse ses spirende liv og håb hos gråsælerne, der får et nyt kuld unger.

20:00  

Familien Löwander III (8:8)
Familien Löwander III (8:8) John er sluppet fra politiet og kontakter Christina og Moa-Li. Han vil have dem til at flygte til Spanien sammen med ham. Uno aner uråd. Peter overvejer at overtage Nina's sammen med sin ærkefjende Mirko. Astrid ligger for døden og giver Gustav sin velsignelse, på mere end én måde. Nina føler sig forrådt af Calle. Maggan får et overraskende tilbud fra højeste sted.

DR2

19:00  

DR2 Klassisk: Weber & Beethovens 10
DR2 Klassisk: Weber & Beethovens 10 Beethoven 250 år! DR P2's lyttere har nomineret de 10 mest elskede og ikoniske Beethoven værker, og slagtøjsspiller i DR SymfoniOrkestret, Jakob Weber, guider os igennem alle tiders Beethoven top ti. Medvirkende: Jakob Weber.

19:15  

DR2 Klassisk: Luisi & Beethovens 7.
DR2 Klassisk: Luisi & Beethovens 7. Beethovens 7. symfoni er en triumferende og overdådig opbygning af energi, som DR SymfoniOrkestret forløser sammen med chefdirigent Fabio Luisi. Koncerten er optaget i DR Koncerthuset i 2018.

20:00  

Rick Stein i Wien
Rick Stein i Wien Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den østrigske hovedstad har lagt navn til en af Europas mest populære retter, wienersnitzlen, men er ellers kendt for sin storslåede arkitektur, en raffineret cafékultur med lækre søde sager som apfelstrudel og sacher torte og koncerter med Mozart og Strauss, hvis musik unægteligt var inspireret af denne uforglemmelige by.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2)

19:15  

Zorro (15)
Zorro (15) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (10)
Svampebob Firkant VIII (10)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

22:10  

Den sorte Madonna
Den sorte Madonna Småkriminelle Kurt har fået en opgave. Hans kunde er en russisk mafiaso, som vil have fat i en kostbar ikon. Kuppet forløber nogenlunde efter planen, men for at undslippe politiet er Kurt nødt til at sende ikonen til sin datter, Maria. Maria har ikke set sin far i flere år og er parat til at aflevere ikonen til politiet. Men situationen bliver kompliceret, da russerne kidnapper Kurt og truer med at dræbe ham, hvis de ikke får ikonen. Medvirkende: Anders W. Berthelsen, Tuva Novotny, Nicolas Bro m.fl. Instruktion: Lasse Spang Olsen.

23:55  

Mord uden grænser II (7:8)
Mord uden grænser II (7:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (7:8) Malus mor melder Said til politiet, Nelly og Gregor tager hende med til Malus safehouse. Said kommer dem i forkøbet, men det lykkes endnu en gang for Malu at flygte. Politiet er tæt på en afsløring af den ulovlige handel med guldfriserne fra Syrien. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber, Frederik Cilius og Mathias Hammer er klar med en helt ny sæson af Den klassiske musikquiz, og Phillip Faber forsøger som sædvanlig at holde styr på de to holdkaptajner. I denne sæson er der fokus på kammermusik, der bliver spillet af musikere fra DR SymfoniOrkestret. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og kan de to hold fremføre kammermusik på slagtøj, plastikrør og båthorn?

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:45  

Kærlighed og kaos i kollektivet (1:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (1:5) Kollektivet Felicia på Amager var indrettet til åbne forhold, ingen par måtte bo på værelse sammen, heller ikke på samme etage. Når der var flere seksuelle trekanter i huset var det smart med 3 etager. På mændenes initiativ havde de fået fælles soverum, men flere kvinder udviklede angst overfor rummet. I kollektivet Kana i Nordsjælland var idealet også det åbne forhold, og børn overværede de voksne have sex. Det var mest mændene der boltrede sig i den seksuelle frigørelse - kvinderne følte sig presset, men sagde ikke fra af frygt for at få prædikatet snerpet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:45  

Det som skjules i sneen (4:4)
Det som skjules i sneen (4:4) Det lykkes den mistænkte morder at flygte. Peter og hans team kaster sig ud i et kapløb med tiden for at opspore ham. Snart finder de tegn på, at morderen planlægger endnu en grusom forbrydelse.

02:15  

Til undsætning (2:48)
Til undsætning (2:48) De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. Dean redder en hemmelighedsfuld ung kvinde fra at styrte i døden. Og selv om han ved, at det er uklogt, indleder han en affære med hende. Samtidig redder Lara en mand, der konstant søger spænding. Det vækker hendes egen indre adrenalinjunkie til live.

03:00  

Bonderøven 2018 (5)
Bonderøven 2018 (5) Frank giver sig i kast med et kompliceret projekt, der indebærer bål og kogende vand: Han skal dampbøje nye træhåndtag til sin lille så- og radrensermaskine. Hele familien tager til Livø med en sæk boghvedefrø og en pose boghvedemel. Frøene skal såes på øen, mens boghvedemelet ender med at blive til pandekager. Og så er det tid til endnu et stort projekt på Kastaniegården, for Frank vil bygge et hus omkring kalkbrændeovnen med plads til både ovn, brændte sten og fyringstræ.

03:45  

Forsvundne arvinger: Palle alene i verden (4:7)
Forsvundne arvinger: Palle alene i verden (4:7) Hans mor afskrev ham som spæd, og han tilbragte hele livet på en institution uden kontakt til sin familie. Nu er han død, og den familie, der ikke ville vide af ham, skal findes. Mens Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter pårørende oprulles et mørkt kapitel i Danmarkshistorien. Vært Mette Frisk

DR2

00:15  

Ronkedorerne (6:8)
Ronkedorerne (6:8) Hvad er det gode liv? Er det vigtigt med uddannelse, og hvordan går det til at en tidligere reklamekonge er gået i æstetisk eksil? Ronkedorerne er i denne uge reklamelegenden Peter Wibroe, tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen og entertainer Niels Hausgaard. Det er mænd, som gavmildt deler ud af deres tanker om alt fra rygning og det vigtigste i et godt liv til konsekvenserne af den teknologi, som omgiver os alle. I løbet af middagen opfordrer nordjyden Hausgaard også til en lille stund med ren og skær tavshed, for den har vi i grunden for lidt af. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe meninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Erotik, lyst og bekendelser - Elisa Kragerup og 'Fucking Åm
Erotik, lyst og bekendelser - Elisa Kragerup og 'Fucking Åm Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. Scenekunstner Elisa Kragerup ved ikke hvad rammer hende, da hun en dag sætter et videobånd i maskinen i slutningen af 90'erne. Filmen er 'Fucking Åmål'. Hun tror, at hun skal se en almindelig ungdomsfilm, men at filmen vil gribe dybt ind i hendes egen seksualitet og opfattelse af kærlighed er uventet. Oplevelsen efterlader varige spor, som hun tager med ind i sin egen kunst: modet til at være den man er. Sendt første gang 08.12.2015

01:15  

Sikh i USA
Sikh i USA Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er sikhismen en af de mest misforståede religioner i USA. Derfor rejser han til Yuba City i Californien, sikhernes hovedstad i Amerika. Her møder han den kvindelige sikh-borgmester, han lærer alt om turbaner, og han deltager i den årlige sikh-festival med masser af kærlighed, fred og stærke farver.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0930054508