Blaabjerg
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. juni 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. juni 2023

DR1

06:30  

Et glimt af Danmark (4:6)
Et glimt af Danmark (4:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. I byen, som Sisse Fisker befinder sig i, spiser de 37 procent mere kål i forhold til resten af landet, og så går de op i at fremme livskvaliteten. Livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby skal besøge tre udvalgte steder i byen førend, de skal gætte, hvor i Danmark de er.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen
Stockholms blodige bandekrig (2:6) Hævnen Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Trods en fælles begravelse for konfliktens to første ofre fortsætter volden. Konflikten eskalerer, da to brødre bliver skudt ihjel på en café i Rinkeby. Ungdomsarbejderen Moosa kender mindst tyve unge mænd, der er blevet dræbt. Han forsøger at få banderne til at nedlægge våbnene. Politibetjenten Stephan og anklageren Maria kæmper for at fange morderne. "Tony", der i dag ikke længere er kriminel, fortæller om livet i fængsel.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Kunsten at være Josephine Skriver: Hold kæft og se pæn ud
Kunsten at være Josephine Skriver: Hold kæft og se pæn ud Josephine er i Danmark for at blive lanceret som NGO-ambassadør med fokus på kvinders rettigheder. Her skal hun igennem mediemøllen og forsvare sit ønske om at bruge sin platform til en ny sag, hun ikke har samme naturlige indgang til som LBGT+ sagen. Kritikken ligger på lur og Josephine må igen forsvare hvorfor hun ikke nøjes med at "holde kæft og være smuk". Et nyt kæmpestort brandsamarbejde er i gang, men da Rusland invaderer Ukraine, må Josephine for alvor tage stilling til sine værdier. Hvad er vigtigst: Penge eller moral?

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

06:00  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

06:20  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:30  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:40  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (24)
Hey Duggee (24)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (42)
Vidundervovsen Vaffel (42)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Den grønne optur - i USA: Fra pølsevand til postevand
Den grønne optur - i USA: Fra pølsevand til postevand Anna har længe drømt et besøg i Las Vegas - og nu går drømmen i opfyldelse. Spørgsmålet er, hvor meget man gambler med klimaet i den populære spilleby midt i ørkenen? Anna og Thøger undersøger hvordan USA er påvirket af den værste tørke i 800 år, når de sejler ud på USA's største vandreservoir, Lake Mead. Til sidst får de lov til at smage - og ikke mindst lugte - en lidt mere grænseoverskridende, grøn løsning på vandmangel.

09:45  

Husdrømme IX (9:10)
Husdrømme IX (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da danske Jette Hillevig hører, at den fantastiske Villa Solbacken fra 1880'erne skulle rives ned, gav hun et bud og fik det! Men den gamle sommervilla uden for Sundsvall kunne alligevel ikke blive der - ikke noget problem, tænkte Jette, for det sted, hun vil bo, ligger alligevel i Blekinge. Det gamle hus tager på en sensationel rejse 160 km sydpå. For Jette er der en drøm for livet - så længe hun får det hele gjort!

09:45  

Husdrømme IX (8:10)
Husdrømme IX (8:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Efter utallige lejlighedsrenoveringer i Stockholm har Gabriel og Elin nu fundet deres boligdrøm - et af de eftertragtede små byhuse i Gamla Enskede. Planen er at forbedre det historiske byhus' oprindelige udseende, men med et boligareal som en mælkekarton vil Gabriel og Elin også grave ned i kælderen for at maksimere pladsen - selvom Gert advarer dem!

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (3:4)
Da Danmark blev flettet sammen (3:4) Siden 2. Verdenskrig har vi revet 3.200 km jernbaneskinner op i Danmark - det svarer til en bane herfra og til Marokko. Men inden da var jernbanen datidens fibernet. Alle sogne ville have en togstation - uanset om der var passagerer til en rentabel drift. Men de mange baner efterlod sig smukke spor. Det mest synlige er de 200 stationsbyer, der opstod på blot 40 år i Danmark. De er ret ens opbygget - og ret sjove at gå på opdagelse i.

10:45  

Da Danmark blev flettet sammen (2:4)
Da Danmark blev flettet sammen (2:4) Det var franske ingeniører, der lærte os at bygge lige hovedveje. Vi tager på roadtrip på den vigtigste, Hovedvej 1, der går fra København til Esbjerg. Selv om den er lidt glemt i forhold til motorvejen, er der rigeligt at se på. Og så tager vi franskmændenes lige linjer videre til et internationalt niveau og ser på Fugleflugtslinjen - den visionære transportåre mellem Hamburg og København, der havde en svær fødsel.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (22:25)
Antikkrejlerne XXI (22:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXI (23:25)
Antikkrejlerne XXI (23:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

09:15  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

09:25  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (9)
Cirkusliv i savsmuld (9) En skægget dame møder op i cirkus for at få arbejde. Cirkusdirektøren bliver bange for hende fordi hun ser så anderledes ud. Signe tager sig venligt af damen og byder hende på kaffe.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at får kan klatre i bjerge? Ta´ med Lille Nørd ud at fange får, og se om det lykkes Anders og Katrine at få klippet et får.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2016 (15)
Bonderøven 2016 (15) På Kastaniegården er Frank udfordret af indvendig pudsning både med kalkmørtel og ler. Turen går til Randers, hvor han besøger den sidste håndværker, der laver måtter af tagrør til at beklæde skillevægge med. Og på gårdspladsen hjælper en murer med at lave to nye skorstenspiber, som senere skal løftes op på plads på det nye stuehus.

12:15  

Bonderøven 2016 (14)
Bonderøven 2016 (14) På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge.

12:45  

Nak & Æd - en sika i Irland
Nak & Æd - en sika i Irland Drengene er draget til Irland for at få ram på en sika. Det er ikke første gang, de prøver kræfter med "det sorte spøgelse," der hidtil har undsluppet Jørgens sigtekorn. De to venner håber derfor, at tredje gang bliver lykkens gang, når de igen forsøger at overliste den lille hjort. Men både dyret og naturen sætter Jørgen og Nikolaj på en kæmpe opgave. Irland er nemlig kendt for at have fuldstændig mange regnvejrsdage og det tyder på, at de irske vejrguder holder, hvad de lover.

12:45  

Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine
Fantino og Bonde på Dansktoppen 3:6 - Jeg tror næsten hellere, jeg vil vise mine Skriveworkshoppen hos Simon Von Konoy når sin ende, men Marias og Christians tekst halter stadig gevaldigt, så de søger hjælp hos dansktopbandet Mens Vi Venter. Efter den håndsrækning sidder sangen (næsten) i skabet, og sangteknikken får et tiltrængt løft hos musiker og tegnefilms-dubber Jan Tellefsen. De to kommende musikere føler sig stadig klædt af ved at synge foran andre. Men nu er de nødt til det, for sangen skal indspilles i sin endelige version i kandistrommeslager Frank Thøgersens legendariske dansktopstudie.

13:30  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang
Fantino og Bonde på Dansktoppen 2:6 - Vi vil jo ikke have en tissepausesang Maria og Christian skal vælge den dansktopmelodi, de skal skrive tekst til. Før de kan det, skal de finde deres personlige musikstil sammen med Danmarks ukronede jodeledronning Vibeke Hoby og dansktop-pop-musikeren Nicki Feldt. Undervejs går det op for dem, at de må til at tage sig selv seriøst. Ironisk distance er ellers en af deres kerne-kompetencer. De første sangstrofer toner frem i en skriveworkshop hos sangskriveren Simon von Konoy - manden bag dansktopsangen Fiskefrikadello.

14:00  

Made in Denmark (7:8)
Made in Denmark (7:8) I denne serie følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Det nærmere sig den store finale og glaspusteren Mikkel er den sidste kunsthåndværker til at vise sit håndværk frem. Han holder til midt i Silkeborg, og her kommer de øvrige deltagere virkelig på udebane. Det er ikke nemt at puste glas, og det varme, skrøbelige materiale volder store problemer for flere af kunsthåndværkerne.

14:00  

Made in Denmark (6:8)
Made in Denmark (6:8) I serien "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Turen er kommet til ler, og det er keramikeren Nina, der er ugens læremester. De seks andre kunsthåndværkere besøger hende i værksted i Ejstrupholm i Jylland. Nina arbejder med drejeteknikken, og det bliver også den, deltagerne kaster sig ud i.

14:45  

I hus til halsen III (5)
I hus til halsen III (5) Da Betina Flensburg Sørensen mistede sin mand, og døtrene Frederikke og Ida deres far, for godt tre år siden, besluttede de at blive boende i pigernes barndomshjem i St. Lyngby udenfor Skævinge i Nordsjælland. Der var alt for meget, der allerede var vendt op og ned, så den lille familie kunne ikke overskue en flytning oveni. Derfor lagde Betina sine lån om og fik afdragsfrihed, selv om hun godt vidste, at økonomien ikke kunne bære i længden. Nu er hun og pigerne klar til at komme videre, men efter at have haft huset på markedet i otte måneder, er der endnu ikke et salg i sigte. Derfor har Betina kontaktet designer, Anders Faarborg, og ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og nu håber hun på, at de kan hjælpe hende med at få huset solgt.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FORELSKET
Luk op Luk i - FORELSKET Har Thomas fået feber? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være forelsket.

12:30  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:45  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:20  

Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19)
Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19) William har fødselsdag og skal have gæster, men det ligner bare ikke en rigtig fest. Festministeren Heino rykker ud med flag og konfetti og sørger for, at William får en uforglemmelig fødselsdag.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:55  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

14:40  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

14:54  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

14:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:25  

Kender Du Typen? 2021 - Med scorebesked i Nordjylland
Kender Du Typen? 2021 - Med scorebesked i Nordjylland Hvilken kendt dansker har et sodavandsmisbrug og er typen, der får en crosser i bryllupsgave? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en firlænget gård, der ligger i en lille nordjysk by. Vært: Anna Lin

15:55  

Columbo: En gammeldags forbryder
Columbo: En gammeldags forbryder Amerikansk krimi fra 1976. (Columbo: Old Fashioned Murder) Museumsdirektør frk. Ruth Lytton har svære økonomiske problemer med familieforetagendet Lytton-museet. Redningen kunne være at få udbetalt nogle forsikringspenge, hvis museet blev udsat for røveri. Hun lægger voldsomme planer, og Columbo må træde til, så retfærdigheden kan ske fyldest.

17:10  

Downton Abbey III (2:10)
Downton Abbey III (2:10) Engelsk dramaserie fra 2012. Mary og Matthew vender hjem fra bryllupsrejse til et hus med en meget usikker fremtid. Robert har besluttet sig for at sætte Downton til salg. Men Mary er ikke parat til at give op så let. Hun rotter sig sammen med Violet i et forsøg på at lokke sin amerikanske mormor til at komme Downton til økonomisk undsætning. Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha: Shirley MacLaine.

DR2

17:30  

Oprør på Akademiet (3:4)
Oprør på Akademiet (3:4) Der er kommet ny rektor på Statens Kunstakademi, og de to elever Nadia og Ihsan er kritiske over valget. Magnus er en hvid cis mand, og passer lige ind i statistikkerne over hvem der klarer sig godt i kunstverden, og det kan han godt have dårlig samvittighed over. Anna får ideen til at samle alle de kunstnere hun har talt med i en fælles kritikklasse. Men det viser sig at den ide måske kom fra et naivt udgangspunkt da kunstnerne begynder at melde fra en efter en.

TVR

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Vovserne redder middagsluren + Vovserne redder Kyllettas æg

16:50  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

17:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (10)
Onkel Rejes fede sommerferie (10) Da Onkel Reje finder ud af, at Onkel Bum har opfundet en maskine, så man kan snakke med babyer inde i maven, bliver han nysgerrig. For mon babyen i hans egen mave er en pige eller dreng? Inde hos naboen har Didrik og Skidrik travlt med at finde på nye måder at tilintetgøre Onkel Reje på, og heldigvis bliver der hentet haveaffald i dag, så måske kan de slå to fluer med ét smæk.

17:20  

Spookys
Spookys

17:45  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:51  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Tækkerør og tjørnegilde
Frank & Kastaniegaarden - Tækkerør og tjørnegilde Frank sorterer tækkerør og er spændt på om han består testen som tagrørsrenser. Han får nemlig besøg af tækkemændene Bjarne og Tony, som skal aftage hans tagrør. Fårene bliver flyttet og kaster sig over tjørnehækken og Frank får hjælp til at tagdække rørstakken.

20:30  

Hammerslag 2022 - Drømmen om Ærø
Hammerslag 2022 - Drømmen om Ærø Efter flere år med et dalende befolkningstal på Ærø, har flere nu fået øjnene op for ø-livet. Men hvad er det, flere og flere drømmer om på Ærø? Det ser vi nærmere på i Hammerslag, hvor vært, Tina Müller byder velkommen i øens største by, Marstal. Kristine Virén og Lars Lyng konkurrerer mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, når prisen først skal gættes på en original 60'er-villa, der har fået en køber til at vende hjem til Ærø efter mange år i København. Bølgerne går højt, når prisen dernæst skal gættes på et charmerende og toprenoveret skipperhus fra 1825.

DR2

18:00  

Fantastiske Forvandlinger II - Sverige (2:6)
Fantastiske Forvandlinger II - Sverige (2:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. På Gotland - Sveriges største ø - er et gammelt militæranlæg blevet transformeret til spændende sommerhuse, kirker til kulturinstitutioner og et tidligere kalkbrud til et attraktivt hotel. Megen af den gamle industri er på vej væk, men de gamle bygningerne står tilbage, og bliver nu brugt til noget helt andet end de egentligt var tiltænkt. Sendt første gang 17.11.2016

18:30  

Historien om mennesket - med Rane Willerslev (3:4)
Historien om mennesket - med Rane Willerslev (3:4) For omkring 10.000 år siden bytter mennesket livet som jægere ud med livet som bønder og grundlægger det moderne samfund. Men hvorfor bytte liv i frihed til en monoton dagligdag med hårdt manuelt arbejde, dårlig kost og et væld af nye sygdomme? Var det et valg eller var det den logiske evolutionære vej, der gjorde Homo Sapiens i stand til at formere sig i hidtil uset grad?

18:50  

5 skarpe om Løgstrup
5 skarpe om Løgstrup De største tanker er tit de sværeste at forstå. Og én af de største i Danmark er den århusianske teolog, K. E. Løgstrup. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der lynhurtigt skærer ind til benet på de tanker, han gjorde sig om livet. De 5 skarpe: Den etiske fordring, Mennesket er skabt, Sindet er sanseligt, De suveræne livsytringer og Det giver mening at tro. Medvirkende: Idéhistoriker, Simon Axø og sognepræst, Henning Nielsen Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

19:10  

Explainer - Hvad er ligeløn?
Explainer - Hvad er ligeløn? I Danmark - og i mange andre lande - tjener kvinder mindre end mænd. Også når de er i samme job og på samme arbejdsplads som mænd. Men hvad er ligeløn? Og hvorfor tjener kvinder mindre end mænd?

19:15  

24 timer vi aldrig glemmer - Tamilsagen
24 timer vi aldrig glemmer - Tamilsagen Natten til d. 14. januar 1993 bakker en mand i en varebil op til et vindue ved Christiansborg Ridebane. Med sig har han de frisktrykte eksemplarer af rapporten om Tamilsagen, som han har fået besked på skal afleveres til folk, der står klar på den anden side af ruden. Rapporten er tophemmelig indtil den skal offentliggøres næste dag, for i den findes nøglen til fremtiden i dansk politik. I 24 Timer vi aldrig glemmer fortæller bl.a. Hans Engell, Marianne Jelved og Henrik Qvortrup om det døgn hvor Tamilrapporten udkom Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 11.10.09

20:05  

Sænkningen af den tyske flåde i 1919
Sænkningen af den tyske flåde i 1919 Tysk dokumentarfilm fra 2021. (Dreadnought Destruction: Sinking the German Battle Fleet) Kort tid efter 1.Verdenskrig bliver den tyske højsøflåde interneret i Skotland. 74 dødbringende dreadnought-slagskibe, der er tungt bevæbnet og bygget til ikke at kunne synke. Her skal de ligge, indtil fredsforhandlingerne i Versailles er afsluttet. Men efter måneders venten udsteder den tyske kontreadmiral Ludwig von Reuter en hemmelig ordre: Gør klar til at sænke skibene.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr vil have en koala som kæledyr og bruger en spilledåse for at holde den vågen! Da Jia ikke vil indrømme, at hun er træt, lærer hun for egen regning, at man er nødt til at tage sig af sig selv for at kunne udrette sine opgaver.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (6)
Svampebob Firkant VIII (6) Sur-sød blæksprutte + Den stirrende kunstner

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur fortæller historien om, hvordan han fangede Dracula i sine unge dage. En grusom fortælling om held, forræderi og undergang.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Indefra med Anders Agger - Børnehospice (3:3) - Livet kommer først
Indefra med Anders Agger - Børnehospice (3:3) - Livet kommer først Børnehospice (3:3). Anders Agger følger livet på Strandbakkehuset, et af Danmarks to børne- og ungehospicer i Danmark. Flora får det dårligere - hendes tumor i hjernen er uhelbredelig, og familien samles om hende i den sidste tid. Sejrs scanninger viser noget nær et mirakel - og familien gør klar til at komme hjem igen. Der er håb og lys i sprækkerne.

22:00  

Beck: Gribben
Beck: Gribben Svensk krimi fra 2006. (Beck - Gamen) Den tidligere idrætsminister John Vedén uddeler tipsmidler på to milliarder kroner til svensk idræt - hvorefter han forsvinder. Da kriminalkommissær Martin Beck forsøger at kortlægge Vedéns færden, fører sporet til en illegal spilleklub. Det viser sig, at eks-ministeren er ludoman, og at han har bragt sig i dyb gæld. Er det derfor, han er forsvundet? Eller skal årsagen findes i hans politiske baggrund? Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Sebastian Manell: Victor Ström. Instruktion: Kjell Sundvall.

23:30  

Alene i vildmarken USA VIII (6:12)
Alene i vildmarken USA VIII (6:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021. (Alone VIII) De resterende deltagere kæmper for at samle forråd, før sneen kommer. En shelterkonstruktion bringer en deltager i livsfare, mens en andens helbred er stærkt svækket. Begge tvinges til at træffe en afgørende beslutning om deres fremtid.

DR2

21:00  

Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske
Frontlinje Bornholm (1:5) Den russiske gasmaske Historikerne Bjørn og Peter tager på en urovækkende jagt tilbage til den kolde krigs Bornholm. De vil løse mysteriet om, hvordan en russisk gasmaske havnede på solskinsøen i 1971. Var russerne også dengang tættere på, end vi troede? Jagten fører dem hurtigt ind i en foruroligende historie; om Bornholms og Danmarks rolle under den kolde krig. En historie der, der pludselig ikke længere føles så fjern.

21:30  

Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser
Frontlinje Bornholm (2:5) Amerikanske forbindelser I Bjørn og Peters jagt på sandheden om den russiske gasmaske, finder de ud af, at amerikanske efterretningsfolk tilsyneladende viste stor interesse for fundet. Det viser sig nemlig, at Bornholm ikke blot var en udsat frontlinje i Østersøen. Øen var også et uvurderligt trumfkort for både det danske forsvar - og for hele NATO.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

De invasive arter
De invasive arter Dansk dokumentar fra 2023. Danmark er under angreb. Frontlinjen løber langs ligusterhækken, gennem krattet og under vandet. De invasive arter er overalt i landskabet og truer den natur, som vi kalder for vores. Men få ultra-dedikerede personer har taget kampen op og vandrer hvileløst rundt i forsøget på at udslette disse arter. Men kan kampen vindes? Og er det meningen, at mennesket skal bestemme over naturen?

TVR
DR1

00:30  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om demens - Det nationale demenssymbol. Fuglene synger - fuldkorn. Diabetesforeningen - test om du har diabetes.

00:35  

Mere voksen end Bjerrehuus II (3:3) - Tør du gå all in?
Mere voksen end Bjerrehuus II (3:3) - Tør du gå all in? Oscar, Amma og Otto begynder for alvor at få gang i DJ-karrieren. De har fået kontrakt med en stor natklub, og nu er det tid til at satse 100%. Men Oscars farmor og onkel Mogens vil for alt i verden ikke have, at Oscar ender som sin far. Så de presser på, for at han skal få sig en uddannelse - og selv hans far siger, at det er en god idé. Og Oscar skal træffe et valg: Skal han gå med fornuften - eller følge den usikre drøm?

01:05  

Taggart: Soldater og heste
Taggart: Soldater og heste Skotsk krimi fra 1998. (Taggart: A Few Bad Men) En soldat findes myrdet. Sagen sender Mike Jardine på kollisionskurs med militærets egen efterforskningsleder, Renshawe, mens Jackie Reid fatter mere end almindelig sympati for den flotte major Andrew Graham. Samtidig tager Stuart Fraser og holdets nye medlem, den selvsikre Robbie Ross, på galopbanen på jagt efter en bande falskmøntnere - en sag, der tager en dramatisk og uventet drejning. Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Richard Holthouse.

03:15  

Husdrømme IX (6:10)
Husdrømme IX (6:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Gert Wingårdh og Anne Lundberg følger inspirerende mennesker, der gør deres helt egne husdrømme til virkelighed. Gert vender op og ned på deres planer med en spade i jorden. De møder to nordmænd, der er klar til at begynde et nyt liv i Klagstorp i Skåne.

03:20  

Antikkrejlerne XXI (21:25)
Antikkrejlerne XXI (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:00  

Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet
Playboys hemmeligheder (3:12) Oprydningsholdet Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Playboy-bunnierne var det 20. århundredes mest berømte sexsymbol. Playboy hyrede de smukkeste kvinder i verden til at iføre sig kaninører og -hale og lovede at beskytte dem. Men uden for klubberne, i selve Playboy-huset og i selskab med Hefners VIP-venner blev kvinderne udsat for overgreb, som blev dækket over af et "oprydningshold".

00:40  

Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris
Playboys hemmeligheder (4:12) Loyalitetens pris Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 1970'erne indleder politiet en efterforskning af Hefner og stoffer i Playboy-verdenen. Her får vi indblik i livet med Hefner gennem optagelser og vidnesbyrd fra to kvinder, Hefners assistent Bobbie Arnstein, der døde af selvmord, mens hun blev efterforsket for narkotikahandel, og modellen Adrienne Pollack, der døde af en overdosis i 1973.

01:25  

De sidste pygmæer: Den moderne verden truer
De sidste pygmæer: Den moderne verden truer Britisk dokumentar fra 2019. (Going Native) Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder.

02:15  

Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex
Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) De er flygtet fra vold og død. Nu er Magda og hendes svoger nået til den amerikanske grænse. Hvordan skal de krydse den? Marias, en menneskerettighedsaktivist, hjælper migranter, der sidder fast ved grænsen, så de undgår at blive handlet. Mens Socil, forsøger at afsløre et sexhandelnetværk i den magtfulde kirke La Luz Del Mundo, hvor hun selv er blevet misbrugt af lederne.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0601165913