Blaabjerg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 29. november 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 29. november 2023

DR1

05:10  

Jordemoderen X (5:7)
Jordemoderen X (5:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda er på kursus, og søster Julienne overtager hjemmebesøgene. Da hun undersøger en gravid kvinde, bliver hun bekymret for hendes lille datter, der udviser bekymrende symptomer. Samtidig kæmper en overbeskyttende mor med at magte, at hendes teenagedatter er gravid, til jordemodereleven Nancys frustration.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet Den midlertidige våbenhvile mellem Hamas og Israel sætter tanker i gang hos Daniel Rye, der sad fanget som gidsel af Islamisk Stat i mere end et år. Monica Lylloff satte for tre måneder siden gang i en større bevægelse med et opråb, skrevet på vegne af sin handicappede datter, men har opråbet ændret noget for socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil? Ny film med blandt andre Esben Dalgaard og Johanne Louise Smith sætter fokus på, hvordan vi håndterer sorgen. Etnolog Julia Lahme maner til jule-besindighed - forældre sætter barren for højt i december. Aftenens værter er Mette Bluhme Rieck og Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Kulden og vintervejret har sat ind i store dele af landet. Natten igennem er der faldet sne flere steder og der er udsigt til, at den bliver liggende i de kommende døgn.

07:15  

Horisont: Den uovervindelige by under jorden
Horisont: Den uovervindelige by under jorden Hvordan overlever man at bo i frontlinjebyer under konstante angreb? Tag med Matilde Kimer til byen under jorden - til det ukrainerne kalder et "uovervindelighedspunkt".

07:40  

Wales' vidunderlige kystliv (4:4) Kystens helte
Wales' vidunderlige kystliv (4:4) Kystens helte Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) I århundreder har mennesker udplyndret havets ressourcer. Havtemperaturen stiger og klimaforandringer er den største trussel nogensinde. Men overalt i Wales gør mennesker en forskel. Fra forskere til fiskere, fra frivillige til miljøforkæmpere. I dette afsnit møder vi nogle af dem, der kæmper for bæredygtighed, imod plastaffald, for at skabe opmærksomhed om forurening, og som bruger havet til at hjælpe mennesker med psykiske problemer.

08:30  

Inspector Morse: Afsporet
Inspector Morse: Afsporet Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: Driven to Distraction) Sporene efter to kvindemord fører til en lokal bilhandler, som vækker Morses mistanke i en sådan grad, at den gode kriminalkommissær går over stregen for at sætte ham bag tremmer. Det mener i hvert fald den ellers så trofaste Lewis, der tager kraftigt afstand fra sin chefs metoder. Også Morses elskede Jaguar spiller en rolle i den vanskelige sag. At bilen bryder sammen, bliver næsten symbolsk for efterforskningen. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Boynton: Patrick Malahide. Instruktion: Sandy Johnson.

DR2

06:10  

Deadline: Handlede og handlende kvinder
Deadline: Handlede og handlende kvinder I 20 år har hun fulgt i hælene på kvindelige sexarbejdere - fra bordeller i Thy til gadehjørner i Nigeria - og ifølge antropolog Sine Plambech er mange kvinder klar over, hvad der venter dem: En rejse med livet som indsats og en tilværelse som sexarbejder på gaden. Og netop deri ligger den egentlige menneskelige tragedie - at livet i hjemlandet stadig opfattes som et værre alternativ. Sine Plambech er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.

06:35  

Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas
Deadline: Israels ambassadør om krigen mod Hamas Efter massivt pres internt fra befolkningen og internationalt, er Israel's regering gået med til at lade våbnene hvile i fire dage. Men spørgsmålet om hvorvidt Israel er gået for voldsomt til værks i krigen mod Hamas bliver fortsat diskuteret. I denne her udsendelse spørger Issa Mahmoud Jeppesen Israels ambassadør, hvad landet selv siger til beskyldningerne om mangelende vilje til at skåne civilbefolkningen i Gaza?

07:00  

Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder?
Deadline: Hvem har ordet, når bomberne falder? Næsten hver tredje ph.d.-studerende afholder sig fra at deltage i den offentlige debat af frygt for reaktionerne. Og netop stærke reaktioner præger debatklimaet i forbindelse med Israels krig mod Hamas, der er blevet et minefelt, hvor anklager om terrorsympati og blinde vinkler over for palæstinensisk lidelse fylder. Hvad - og hvem - er der egentlig plads til i vores demokratiske samtale? Der er debat i Deadline mellem Jyllands-Postens chefredaktør og professor Jakob Skovgaard-Petersen, inden Astrid Berg taler med en dansk palæstinensisk journalist, der er fortvivlet over mediernes behandling af palæstinensiske stemmer.

07:30  

Deadline: Altmans altruisme
Deadline: Altmans altruisme Han blev fyret under stort postyr, men få dage efter var han tilbage i direktørstolen med en spritny bestyrelse i ryggen. Sagen om en af kunstig intelligens' mest prominente skikkelser, Sam Altman, har ikke alene skabt røre i en af verdens førende AI-virksomheder. Den har også rejst det skæbnesvangre spørgsmål: Om profit er i gang med at trumfe etik og altruistiske idealer midt i en ny digital revolution.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14)
Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14) Barbaras bamse Isabella har fået lungebetændelse. Fordi den er svækket i forvejen, bliver den mere syg af lungebetændelse end almindelige bamser, og kan ikke bare få medicin og komme hjem. Sandra og Barbara sætter en lille måler på bamsens finger for at se, hvor meget ilt bamsen Isabella har i blodet, og det ser ikke helt godt ud. Derfor får bamsen en iltbrille på, og Sandra og Barbara beslutter sig for at indlægge bamsen. Da bamsen Isabella er svag og afkræftet hjælper Sandra og Barbara med at give sondemad, så den hurtigt kan blive rask igen.

06:50  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (4)
Hey Duggee (4)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14)

08:25  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (179)
Antikkrejlerne med kendisser (179) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (178)
Antikkrejlerne med kendisser (178) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (16:25)
Antikkrejlerne XXVI (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (15:25)
Antikkrejlerne XXVI (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

09:25  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:15  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at strudsen ikke kan flyve? Ta' med Lille Nørd på strudseeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at lave verdens største påskeæg.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:25  

Skæg med bogstaver - U
Skæg med bogstaver - U Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U.

11:50  

Vilde venner III (4)
Vilde venner III (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal finde et pindsvin ved hjælp af radioudstyr, bygge et fugleskræmsel, og hjælpe en svane tilbage til naturen, hvor den hører til.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Eddikemor og blommer
Frank & Kastaniegaarden - Eddikemor og blommer Kastaniegaardens 13 år gamle eddikemoder skal tømmes for første gang og Frank finder uventede ting. Stokmøllen skal have stillads, der skal saves flere spån og så skal Opal blommetræet smages.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Tørring og kæmpehøstak
Frank & Kastaniegaarden - Tørring og kæmpehøstak Høsten nærmer sig og Alma og Johann hjælper med at lave nye tørrestativer. Der skal skiftes oliefilter på minilæsseren, og så får Frank brug for en stige for at redde Johann ned fra en kæmpehøstak.

12:45  

Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10)
Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10) Sæson 9 (2018). Mens kulden har bidt sig fast i Danmark tager makkerparret til guds eget land, nærmere bestemt Texas. Kødkartellet, Jørgen og Nikolaj, slår lejr på prærien, hvor de skal finde og skyde et halsbåndssvin. Amerikanerne vil hellere have oksekød, men måske deres lokale svin også kan bruges til noget. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10)
Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10) Sæson 9 (2018). Sol, frost, salt og regn tager imod de to venner på Læsø. De er kommet for at finde en skarv til kokkens gryder. Men jægeren har hørt, at skarven smager dårligt, så spørgsmålet er, om kokken kan redde den udskældte fugl. Men først skal de finde den - så derfor stikker de til søs. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (5:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick sejler ud ved Fals munding for at fiske efter østers, som man gjorde for 100 år siden. I et helt særligt område er motorer forbudt, og her er en af Storbritanniens hjemmehørende østersbestande. Tilbage på land laver Rick fiskesuppen cullen skink, der er perfekt efter en tur på vandet. Derefter besøger han byen Lostwithiel, der engang var en kosmopolitisk by med en vigtig international havn.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (4:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick besøger Carn Euny, der er en af de bedst bevarede gamle ruinbyer i det sydvestlige Storbritannien. Han møder eksperten Win, som fortæller om livet under romernes besættelse for ca. 2.000 år siden. Rick tager videre til kvægmarkedet i Truro og laver en solid steak & kidney pudding. Derefter sejler han en tur i en kopi af et af de hurtigste fartøjer, der sejlede i farvandet omkring Falmouth for hundrede år siden.

14:00  

Hammerslag 2017 (3)
Hammerslag 2017 (3) Hammerslag har fundet en af Danmarks mange idylliske pletter, og vi tager dig med på en tur gennem smuk natur og skønne boliger. Først går turen til Hjarbæk fjord i det Midtjyske, hvor et pragtfuldt sommerhus får en på østholdet til at overveje at flytte til Jylland. Vi skal også forbi et svensk træhus i den internationale landsby Foulum. Og så slutter vi smukt ud til en af Viborgs søer, hvor der skal gættes pris på en klassisk patriciervilla med noget så fornemt som en "pibe og pistol-stue". Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2017 (4)
Hammerslag 2017 (4) Hammerslag er i denne uge i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter tre boliger i og omkring Hillerød. Først en spændende lejlighed i slotsbyens centrum, så et stilrent typehus i et populært nybyggerkvarter, og til sidst en ældre arkitekttegnet villa med nationalpark i baghaven. Men hvad koster sådan nogle størrelser så på de kanter? Og kan et rutineret Hold Vest på udebane byde debutanten og hans makker på Hold Øst op til prisdans? Se med og få svaret! Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol
Kender Du Typen? 2019 - med percussion og parasol Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter? Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse
Kender Du Typen? 2019 - med Tivoli og terrasse Hvilken kendt dansker er fan af Alexis fra Dollars og har en elevator, som åbner op direkte i lejligheden? Livstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres evner, når de står overfor en bogreol, som rummer både Herman Hesse og Linse Kessler. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

12:30  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:45  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de kække kosmonauter fra Rumtosserne kæmpe imod de vilde vikinger fra The Happy Vikings. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på tilbudsjagt på Specialbanen i Bruuns Galleri og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

13:20  

Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19)
Heino fikser alt - Fødselsdagsfesten (19) William har fødselsdag og skal have gæster, men det ligner bare ikke en rigtig fest. Festministeren Heino rykker ud med flag og konfetti og sørger for, at William får en uforglemmelig fødselsdag.

13:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

13:55  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

14:40  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown VIII (1:10)
Fader Brown VIII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En mystisk sabotør forsøger at forhindre Kemblefords kor i at vinde De Tre Grevskaber-konkurrencen. Mens koret kæmper mod uret for at nå frem til konkurrencen, forsøger fader Brown at opklare, hvem det er, der er ude efter dem.

16:15  

Fader Brown VIII (2:10)
Fader Brown VIII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Den excentriske biavler Beattie May beslutter at lave en tilføjelse til sit testamente - i fald der skulle ske hende noget uventet. Den består af en gåde, der skal føre hendes adoptivsøn Shambu til en værdifuld juvel. Det uventede sker - Beattie findes myrdet i sin seng. Da Shambu anholdes for mordet, er det op til fader Brown at finde ud af, om det virkelig er ham, der er gerningsmanden.

16:20  

Fader Brown VIII (3:10)
Fader Brown VIII (3:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Bunty tiltales for mord efter en Gatsby-temafest på et gods. Hendes forsvarer er ikke meget bevendt, så pludselig ser det ud til, at hun risikerer at havne i galgen. Kan fader Brown bevise, at Bunty er uskyldig, inden det er for sent?

17:05  

Jordemoderen X (7:7)
Jordemoderen X (7:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Nonnatus House kæmper for at affinde sig med Nancys afsløring. Søster Julienne er på orlov, og søster Hilda nyder chancen for at vikarere og imponere med sit lederskab. Samtidig bliver søster Frances og Trixie forfærdede, da de erfarer, at boligkrisen i Poplar er ved at blive værre.

DR2

17:25  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

17:26  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

17:35  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

17:45  

VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte
VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte Så skal vi have kastet VM i håndbold anno 2023 i gang, og det sker med et opgør mellem Sydkorea og Østrig, hvor begge hold jagter den bedste begyndelse på gruppe C, der også tæller storfavoritterne Norge samt Grønland, der er med for første gang siden 2001. Opgøret spilles i DNB Arena i norske Stavanger. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Ann Grethe Nørgaard

17:45  

VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte
VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm slår op
Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm slår op Karla og Flora elsker at være kærester med Gorm, men han får nok og går sin vej. Karla opdager, at hun savner ham, men kan de stadig være venner?

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder skralde-dingeren + Vovserne redder den kongelige rustning

16:40  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:55  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

17:20  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (4) Jose, Bjørn og Nikoline udspionerer skurkene i skoven. Hella har lagt en snu plan, som skal lokke Kristian i en fælde. Vil det lykkes?

17:35  

Babylons stol (16)
Babylons stol (16) Babylon er for alvor ved at gå i stykker, og Bella findes ikke rigtig. De fire venner må tænke sig godt om og ikke mindst hjælpe hinanden for at gennemføre alle banerne. Det er dog svært, når Falke og Karl Otto bliver mere og mere uvenner.

17:51  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Majshøst og Havtorn
Frank & Kastaniegaarden - Majshøst og Havtorn Efter flere års pause beslutter Frank at fryseren skal fyldes med den flotte orange Havtorn og så har den eksotiske storfrugtede berberis overlevet Franks le og skal tørres. Og endelig er majsen plukkemoden, så Frank ifører sig sin nepalesiske kurv og går i gang med høsten.

20:30  

Kender Du Typen? 2022 - Med sylte og store selskaber
Kender Du Typen? 2022 - Med sylte og store selskaber Hvilken kendt dansker laver 18 kilo sylte hver jul og holder store selskaber med karnevalstema? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en farverig femværelses lejlighed midt på Frederiksberg i København. Vært: Anna Lin

20:30  

Håndboldens Heltinder (2:3)
Håndboldens Heltinder (2:3) Da 90'er-ikoner som Anja Andersen og Ulrik Wilbek sagde farvel til det danske landshold, var det op til en ny generation at fortsætte guldhøsten. Nye profiler skulle skabes, og det var op til spillere som Karin Mortensen, Katrine Fruelund, Karen Brødsgaard og Josephine Touray at løfte den tunge arv sammen med træner Jan Pytlick.

20:30  

Håndboldens Heltinder - De gyldne år (2:3)
Håndboldens Heltinder - De gyldne år (2:3) Da 90'er-ikoner som Anja Andersen og Ulrik Wilbek sagde farvel til det danske landshold, var det op til en ny generation at fortsætte guldhøsten. Nye profiler skulle skabes, og det var op til spillere som Karin Mortensen, Katrine Fruelund, Karen Brødsgaard og Josephine Touray at løfte den tunge arv sammen med træner Jan Pytlick.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte
VM Håndbold 2023: Sydkorea - Østrig, direkte

19:35  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

20:35  

Champions League håndbold: GOG - Porto (m), direkte
Champions League håndbold: GOG - Porto (m), direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren har fanget nogle syngende hunde fra Ny Guinea for at bruge dem som kor, presser Matt Jia til at gå over hendes grænser med hendes pianofon. Desværre får hun krampe og taber instrumentet, og Barney får samlet det op!

18:30  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1) Ulykker sker + Den anden Patrick

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn tror de skal holde en velfortjent fridag i Grummebæks Tivoli, men Arthur har en hemmelig plan. Tivoliet er verdensberømt for sit fantastiske spøgelsestog, og den forlystelse er lidt for god, hvis du spørger Arthur.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

6 dage til zen (1:4) Offline og helt i skoven
6 dage til zen (1:4) Offline og helt i skoven Seks stressede unge, der ikke kender hinanden, slukker deres mobiler og flytter ud i skoven. De deltager i et eksperiment, der skal teste, om naturen på blot seks dage kan fjerne deres stress, tankemylder og indre uro.

21:55  

Beck: Rage Room
Beck: Rage Room Svensk krimi fra 2021. En mand findes brutalt myrdet i en skov. Beck-gruppen efterforsker sagen. Josef møder sin gamle klassekammerat Cissi. Hun fortæller, at hendes far døde af et hjerteslag, efter en maskeret person tvang ham til at åbne pengeskabet i sit guldsmedeværksted. For at gøre indtryk på Cissi begynder Josef at undersøge sagen. Han får Steinar med - og snart falder de over endnu et makabert gerningssted.

23:25  

Alene i vildmarken Australien (11:12)
Alene i vildmarken Australien (11:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 51. Kun to deltagere er tilbage i konkurrencen. De har ingen anelse om, hvor mange andre der er tilbage, og slet ikke at de er de sidste to. De tænker mere og mere på deres familier og fællesskabet derhjemme. Og de sulter stadig. Så rammer vintersæsonens største storm begge lejre hårdt. Men afslutningen på konkurrencen ligger lige rundt om hjørnet.

DR2

21:20  

Champions League håndbold: GOG - Porto (m), direkte
Champions League håndbold: GOG - Porto (m), direkte

22:50  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:20  

Rejseguide til et raceopdelt Amerika (1:2)
Rejseguide til et raceopdelt Amerika (1:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Driving While Black) Opfindelsen af bilen revolutionerede amerikanernes liv. Nu kunne man tage på køretur på de åbne landeveje og skabe minder sammen med familien. Men myten om bevægelsesfrihed i USA bygger på hvides oplevelse med bilen. For afroamerikanere var bilture på tværs af landet ikke et eventyr, men en prøvelse. Her undersøges det, hvordan fremkomsten af bilen bragte nye friheder og nye farer for afroamerikanere.

TVR
DR1

00:22  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

00:25  

Dødens trekant (3:6)
Dødens trekant (3:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) David forsøger at få et vidneudsagn fra Teresa og en tilståelse fra Bulger. Samtidig efterforsker Lisa, om Bulger kan være morderen. Amys søster Susan bønfalder politiet om information - mens en anonym kvinde ringer til Susan og påstår at have oplysninger om Amy.

01:05  

Dødens trekant (4:6)
Dødens trekant (4:6) Irsk krimiserie fra 2023. (The Vanishing Triangle) Morderen fortæller Lisa, at hun må vælge, hvem hun vil redde: Susan eller Mandy? Lisas far skaffer nye oplysninger, som fører Lisa til en ukendt adresse. Her opdager hun inkriminerende informationer, som nogen vil gøre alt for at skjule.

01:45  

Taggart: Privatdetektiven
Taggart: Privatdetektiven Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Point of Light) Privatdetektiven Andrew MacHendry findes død på bunden af et stenbrud. Hans kæreste afslører, at den døende rigmand Alex Sternwood havde hyret MacHendry til at finde sin yngste datter, Stella. Burke er overbevist om, at MacHendrys eftersøgning er nøglen til gådens løsning. Ikke mindst da han erfarer, at det tilsyneladende lykkedes detektiven at finde Stella dagen før han blev myrdet. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Patrick Harkins.

02:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (2:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Haye Farm nær Lerryn har forfatteren Raynor Winn og hendes mand en gammel æbleplantage. Her laver de cider, filtreret gennem strå, på samme måde som for hundrede år siden. Rick laver en gratin af kylling, porrer og cider til sin gamle ven John Harris, chefgartner på Tresillian House. Rick møder også en gruppe kvinder, hvis 'sea shanties' - sømandssange - hylder nogle fascinerende kvinders liv.

02:40  

Rick Steins elskede Cornwall III (3:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) På Europas største teplantage ved Fal-floden i Cornwall møder Rick gartneren Jonathan Jones. I 2005 gav Tregothnan-godsets første tehøst kun 28 gram te, men forholdene er gode, og høsten er nu noget større. Til eftermiddagsteen serverer Rick friskbagt fruited tea loaf og lidt blommekompot. Rick udforsker også Charles Dickens' tid i Cornwall, og hvordan området blev en del af romanen Et juleeventyr.

03:00  

Antikkrejlerne XXVI (13:25)
Antikkrejlerne XXVI (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Antikkrejlerne XXVI (14:25)
Antikkrejlerne XXVI (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Antikkrejlerne med kendisser (177)
Antikkrejlerne med kendisser (177) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:55  

Antikkrejlerne med kendisser (176)
Antikkrejlerne med kendisser (176) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:15  

Knoglerne fra kz-lejren: Svaret i brevet
Knoglerne fra kz-lejren: Svaret i brevet Sporene efter modstandsmanden Preben Holger Larsen og den britiske læge Murgatroyd krydser hinanden i Neuengamme koncentrationslejr i Nordtyskland. Her opklarer Bjørn og Peter, hvornår lægen kan have taget Prebens urne, og pludselig dukker der et brev op, som forklarer hvorfor. Historikerne Bjørn Meyer og Peter Ørbæk Olsen undersøger mysteriet om Knoglerne fra kz-lejren - en serie om en ung mands ultimative offer, om efterkrigstidens kaos og hvad krigen gør ved menneskers valg.

00:45  

Stacey på den lukkede afdeling
Stacey på den lukkede afdeling Engelsk dokumentar fra 2020. Stacey Dooley tilbringer tre uger på det psykiatriske hospital Springfield i London, hvor hun følger de ansatte og patienterne på frontlinjen af psykiatrien i England. Her oplever hun, hvor store psykiske udfordringer mange unge har. Og hvor svært det er for de ansatte at træffe de bedste beslutninger for dem, når de er i krise, f.eks. efter et selvmordsforsøg, når de lider af en depression eller anoreksi.

01:35  

Superfreak, sex og stoffer: Rick James' vilde liv
Superfreak, sex og stoffer: Rick James' vilde liv Amerikansk dokumentar fra 2021. (Bitchin': The Sound and Fury of Rick James) Han var banebrydende og frygtløs. Den legendariske funkpioner Rick James. Kendt for megahittet Super Freak - og for hans komplicerede og oprørske sjæl. Her kastes et råt og intimt blik på den talentfulde og kontroversielle kunstner, hans farverige liv og op-og nedture.

03:25  

Undercoveragenten (1:6) - Rekrutteringen
Undercoveragenten (1:6) - Rekrutteringen Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) I 1995 tilbyder politiet den 29-årige bartender Peter Rätz at blive deres informant, da han arbejder på flere af rockernes stamsteder. Han takker ja til tilbuddet uden at vide, hvad den hurtige beslutning kommer til at betyde for resten af hans liv.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1129112309