Blaabjerg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 25. marts 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 25. marts 2023

DR1

05:15  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:15  

Gift ved første blik USA XI (8:21)
Gift ved første blik USA XI (8:21) Parrene nyder de sidste dage af deres bryllupsrejse, mens de opdager flere ligheder og forskelle, der påvirker deres ægteskaber. Kan de håndtere, de konflikter, der opstår? Eller giver de op?

06:35  

Gift ved første blik USA XI (9:21)
Gift ved første blik USA XI (9:21) For en uge siden blev fem par gift ved første blik. De har været på bryllupsrejse og skal nu flytte sammen. Men der går ikke lang tid før virkeligheden trænger sig på. Kan de få hverdagen til at fungere?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Lewis: Ude i mørket
Lewis: Ude i mørket Engelsk krimi fra 2008. (Lewis: The Point of Vanishing) Den religiøse fanatiker Steven Mullan findes myrdet. Mullan havde afsonet en straf for forsøget på at køre den kendte ateistiske forfatter Tom Rattenbury ihjel. Mordforsøget lykkedes ikke, men det kostede Rattenburys unge datter førligheden. Dermed synes Rattenbury at stå øverst på listen over mistænkte, men en uventet afsløring sender Lewis tilbage til start. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Jessica Rattenbury: Ophelia Lovibond. Instruktion: Maurice Phillips.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:05  

Deadline
Deadline Efter to amerikanske krak på en uge er uroen i bankverden for alvor nået til Europa, hvor en feberredning af schweiziske Credit Suisse har skabt røre på aktiemarkedet. I Deadline spørger Clement Kjersgaard, om bankvæsnet er gearet til at afværge en ny krise.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

06:00  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:20  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:30  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Peter Pedal på nye eventyr
Peter Pedal på nye eventyr Da Peter møder elefanten Kayla, som lider af hjemve, beslutter han sig for at hjælpe hende med at besøge sin bror i Californien. Kayla arbejder for en tryllekunster, og hans sikkerhedschef Danno Wolfe får overbevist sig selv om, at Peter er hjernen bag en elefant-napning. Han begynder en storstilet eftersøgning for at finde Kayla. Med Wolfe lige i hælene rejser Peter, Kayla og Manden med den gule hat tværs over landet med tog, lastbil og skolebus, så hun kan blive genforenet med sin familie.

08:47  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:55  

Skuddet, der dræbte Olof Palme
Skuddet, der dræbte Olof Palme Svensk dokumentar fra 2023. (30 sekunder: Skotten på Sveavägen) Hvad skete der i de første 30 sekunder efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme? Sekund for sekund fortæller vidner, hvor de var, og hvad de så. Og nye oplysninger om, hvordan trafiksignalerne på Sveavägen fungerede på drabsnatten, giver et nyt overraskende bud på, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre aften.

11:00  

Han, hun og hunden (2:8)
Han, hun og hunden (2:8) Australsk komedieserie fra 2022. (Colin from Accounts) Ashley kommer til at tisse i Gordons strømpeskuffe. Så nu må hun tage på improviseret shoppetur sammen med sin veninde Megan og hunden Colin for at købe nogle nye møbler til Gordon.

11:30  

Kunsten at være Josephine Skriver: Hold kæft og se pæn ud
Kunsten at være Josephine Skriver: Hold kæft og se pæn ud Josephine er i Danmark for at blive lanceret som NGO-ambassadør med fokus på kvinders rettigheder. Her skal hun igennem mediemøllen og forsvare sit ønske om at bruge sin platform til en ny sag, hun ikke har samme naturlige indgang til som LBGT+ sagen. Kritikken ligger på lur og Josephine må igen forsvare hvorfor hun ikke nøjes med at "holde kæft og være smuk". Et nyt kæmpestort brandsamarbejde er i gang, men da Rusland invaderer Ukraine, må Josephine for alvor tage stilling til sine værdier. Hvad er vigtigst: Penge eller moral?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

10:30  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:40  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

11:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

11:15  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

11:20  

Rabalder
Rabalder Ole bliver sparket i havet, en ny dreng er ankommet til bygden, og et køretøj står parkeret med nøglerne i. Der er kaos på kajen.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr (8:10)
Pax' jordiske eventyr (8:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i et træ, drikker tre kander kaffe og falder i søvn i Den sure dames yndlingsbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:20  

Working Girl
Working Girl Amerikansk komediedrama fra 1988. Sekretæren Tess McGill har ambitioner om at komme til tops i New Yorks mæglerverden. Det er en branche, der kræver spidse albuer, og det går hurtigt op for Tess, at hun må gøre noget særligt, hvis hun skal gøre sig håb om at blive taget alvorligt. Ikke mindst da hun opdager, at hendes kvindelige chef pønser på at stjæle en af hendes bedste ideer. Tess McGill: Melanie Griffith. Jack Trainer: Harrison Ford. Katharine Parker: Sigourney Weaver. Instruktion: Mike Nichols.

14:10  

Danmarks næste klassiker (6:6)
Danmarks næste klassiker (6:6) Dansk livsstilsprogram fra 2023. Så er det blevet tid til, at de fem designere kaster sig over en af sværvægterne i dansk design. Nemlig den sagnomspundne stol. En opgave, de fleste designere elsker og frygter. Det bliver en kamp til sidste sekund, når der bliver formspændt, syet, printet og malet i håbet om at imponere dommere og måske lave en ny klassiker. Udover at skulle finde den bedste stol, så står dommerne overfor endnu en stor beslutning, når de skal finde vinderen af Danmarks Næste Klassiker blandt de seks vinder-designs på podiet.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

På skuldrene af Bohr (2:6)
På skuldrene af Bohr (2:6) Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

12:50  

Det stockholmske blodbad - kampen om tronen (2:2)
Det stockholmske blodbad - kampen om tronen (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2020. Det lykkes den danske kong Christian II at erobre Stockholm. Sveriges mægtigste familier samles for at deltage i kroningen af Christian som konge af Sverige. Men festlighederne bliver pludselig afløst af massehenrettelser. Det stockholmske blodbad er et faktum. To historikere afslører intrigespillet bag blodbadet. Er Christian II den eneste skyldige, eller findes der andre gerningsmænd?

13:50  

Besat af USA - 80erne
Besat af USA - 80erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1980'erne synes amerikanerne, at Danmark kører lidt på frihjul når det gælder forsvaret af den frie verden. Men den helt almindelige dansker knuselsker stadig alle de mange spændende input fra USA, hvor man nu danser ved at snurre rundt på hovedet og spiser på restaurant uden kniv og gaffel. Sendt første gang 25.03.2020

14:35  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (4:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (4:7) Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. I byen Ioannina i det nordlige Grækenland får Rick den bedste kyllingepie, han nogen sinde har smagt. Han går på rejefiskeri i kystbyen Preveza og følger i Lord Byrons fodspor til byen Messolonghi, der er kendt for sine skaldyr.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:05  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

DR1

15:10  

Kongeskibet - I dronningens tjeneste (4:4)
Kongeskibet - I dronningens tjeneste (4:4) Efter at være kommet sig ovenpå skuffelsen af et motornedbrud, indleder besætningen og dronningen deres togt rundt om i Danmark. Laura, Peter og de andre værnepligtige ser tilbage på forløbet og venter sørgmodigt på at sige farvel til dronningen og hinanden, efter ni måneders samvær i medgang og modgang.

15:40  

Helt lyrisk (6:6)
Helt lyrisk (6:6) Lise Rønne udfordrer sangerne Barbara Moleko og Søren Sko i at skrive en sang om et magisk øjeblik. Opgaven består i at lave en sang, hvor teksten er lyrik af en stor afdød dansk digter, og derefter opføre den live foran et spændt publikum. Begge sangere er i vildrede om, hvordan de klarer udfordringen og må dykke dybt ned i digternes fortid, for at projektet skal lykkes.

16:10  

Arving ukendt III (1:5)
Arving ukendt III (1:5) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Arvinge okänd) Da sømanden Ville Karlsson dør, siger hans svenske slægtninge nej til at få del i arven på næsten to millioner kroner. Nu går jagten ind på at finde de rigtige arvinger, Villes ukendte børnebørn i Irland.

17:15  

Politiskilt 56 II (4)
Politiskilt 56 II (4) Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Fentons kolleger finder Rosies lig i gangsteren Lenny Powells bordel. Fenton forsøger at skjule sin sorg, men snart bliver hans hemmelighed afsløret. Samtidig tager Coulsons besættelse af Gina en dyster drejning - og det er ikke den eneste fare, der lurer på den unge betjent.

DR2

15:35  

Verdens smukkeste togrejser - Skotland
Verdens smukkeste togrejser - Skotland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Glasgow til Mallaig. Denne gang drager vi afsted på en af de mest naturskønne ruter i verden med den legendariske toglinje West Highland High. En rejse, der tager os gennem Loch Lomond - Storbritanniens største sø, den verdensberømte Glenfinnanviadukt - og til hjertet af højlandet. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

16:20  

Tango & Cash
Tango & Cash Amerikansk actionkomedie fra 1989. Duksedrengen Tango og gavflaben Cash tvinges til at arbejde sammen, da byens største narkobaron, Yves Perret, bestemmer sig for at gøre dem uarbejdsdygtige. De må ikke slås ihjel, men Perret har en helt anden plan til at uskadeliggøre superstrømerne. Medvirkende: Sylvester Stallone, Kurt Russell m.fl. Instruktion: Andrei Konchalovsky.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Kreabix: Transformer
Kreabix: Transformer Emma redder gammelt, slidt og ødelagt legetøj fra at lande på lossepladsen. I stedet for at kassere legetøjet, sammensætter hun forskellige dele og bygger en sej Transformer!

17:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

17:30  

Osman og Jeppe I (14)
Osman og Jeppe I (14)

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (13:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (13:20) Anders vil have ringen af sit ben, men den sidder alt for godt fast. Hugo henter Viggo. Mon han har en løsning?

17:52  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Palmer, blomster og feriestemning
Søren Vesters Have - Palmer, blomster og feriestemning Søren rejser mod varmere himmelstrøg, sådan føles det i hvert fald, når han lander i den vildeste junglehave i Nordjylland. Og så skal han ud og se en have, som er svaret på alt det, han selv drømmer om at få i Thise.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Alperne (2:2)
Alperne (2:2) Hollandsk naturserie fra 2022. (The Alps) Isnende kulde, dødbringende laviner, tordenvejr og knaphed, der er ingen ende på vanskelighederne i Alperne. På hver bjergskråning, højderyg eller eng udspiller naturens drama sig. Her kæmper dyrearter som losser, lammegribbe, stenbukke, murmeldyr og kongeørne konstant for deres overlevelse i de ekstreme sæsonudsving.

20:00  

Den store juniorbagedyst - Ferie og sandslotte
Den store juniorbagedyst - Ferie og sandslotte Det er semifinaletid, og der kommer pres på juniorbagerne, når de skal bage og bygge deres egne sandslotte. I mesterværket kommer der gæster i teltet, og der skal tænkes kreativt, når deltagerne skal bage deres bedste ferieminder. De 4 bedste juniorbagere går videre til årets bagefinale.

20:45  

Hotel Portofino (5:6)
Hotel Portofino (5:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni og det italienske politi indfinder sig på hotellet. Mistanken rettes mod tennisstjernen Plum og mod Billy, én af hotellets ansatte. Situationen eskalerer, og Cecil og Jack anklager vredt hinanden for tyveri og bagvaskelse. Samtidig prøver den italienske grev Albani at hjælpe Bella med at slippe ud af Danionis kløer - men Cecil har allerede opdaget hendes hemmelighed.

DR2

18:00  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Én opfindelse har givet mennesket mulighed for at udforske verden mere end nogen anden. Skibet. Det forbandt civilisationer på tværs af oceanerne. Over 90% af den moderne, globale handel foregår via havet. Oldtidens ingeniører arbejdede intenst på at perfektionere deres skibe, så de kunne klare længere rejser. Men hvilke historiske opfindelser førte i sidste ende til de teknologisk avancerede skibe, som vi ser i dag?

18:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Giv mig, Gud, en salmetunge".

19:00  

Dengang vi var bønder (3:6)
Dengang vi var bønder (3:6) - Hedebønder, 17-1800 tallet Heden er eksotisk og skræmmende. Og meget udansk. Men faktisk er 18 procent af Danmark dækket af hede og moser i 1780. Jorden er så ufrugtbar, at hedebønderne må leve af lyngen, bierne og husdyrene. Samt de berømte jydepotter og uldstrømper. Alligevel er de ofte bedre økonomisk stillet end resten af landets bønder, for vestjyden er stærk og sej og udnytter alle muligheder. I løbet af 1800 tallet opdyrkes heden, og folkemindeforskere drager ud for at indsamle sange, eventyr og genstande. Hedebonden er nu en uddøende race og kommer på museum. Vært: Liv Thomsen

19:30  

Gåden om Odin: Hjelmens magt
Gåden om Odin: Hjelmens magt Danmarks fortid er præget af brutalitet og dystre religiøse ritualer. Historiker Cecilie Nielsen søger efter Odins tilbedere i både Norge, Sverige og England, og dér bliver hun ledt på sporet af en helt særlig hjelm. En hjelm, der måske gør Odin meget mere virkelig, end hun troede.

20:00  

Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet
Nordamerika med Simon Reeve - fra Caribien til Stillehavet Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem Centralamerika - fra Belizes caribiske kyst til Costa Ricas stillehavskyst. På vejen besøger han et redningscenter for søkøer, følges med parkbetjente, der forsøger at beskytte Chiquibul-skoven i Belize. Møder skolebørn, som planter træer for at bekæmpe klimaforandringerne. Og oplever en af verdens mest voldelige byer El Salvador.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Transformers
Transformers Robby har problemer med at tilpasse sig familiens flytning til den lille by Witwicky, indtil han og hans søster opdager verdens første jordfødte transformere.

18:50  

Transformers
Transformers Robby har problemer med at tilpasse sig familien flytning til den lille by Witwicky, indtil han og hans søster opdager verdens første jordfødte transformere.

19:10  

Transformers
Transformers Mens familien Malto forsøger at vænne sig til sine nye medlemmer, går det hurtigt op for Bumblebee, at hans mission, som er at træne terranierne, ikke bliver så let som forventet.

19:30  

Transformers
Transformers Thrash kan ikke komme overens med familiens regler, og får Mo med på at skubbe til grænserne. Men da en decepticon har brug for deres hjælp, bliver Mo og Thrash pludselig fanget i et spil med langt farligere regler.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:40  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (6)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (6) Engelsk krimiserie fra 2010. (Midsomer Murders) "Boksningens ædle kunst". Bokseren John Kinsella vender hjem til Midsomer som nybagt verdensmester. Her skal han være med til at fejre 150-årsdagen for den første kamp om verdensmesterskabet i boksning nogensinde - den fandt nemlig sted i Midsomer. Men inden festlighederne overhovedet er kommet i gang, sker der et mord. Det bliver en sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jason Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

23:10  

Lewis: Tilbage fra de døde
Lewis: Tilbage fra de døde Engelsk krimi fra 2008. (Lewis: Counter Culture Blues) Lewis møder et af sine gamle idoler, da den legendariske rockstjerne Esme Ford dukker lyslevende op 35 år efter hun blev meldt druknet. I al hemmelighed har Esme og resten af hendes gamle band lagt planer om at gøre comeback. Men det er ikke den eneste mystik, der omgiver de berømte musikere. Det må Lewis sande, da en teenagedreng bliver brutalt myrdet uden for guitaristen Richie Maguires landejendom. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Esme Ford: Joanna Lumley. Instruktion: Bill Anderson.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine mærker et nærmest umuligt livsvalg: Armelle blev gravid som 17-årig, forladt af sin kæreste og nødt til at droppe ud af skolen. I dag er hun igang med at tage en uddannelse og underviser unge piger i rettigheder og sex. Prisen for at ændre sin fremtid i et fattigt land som Benin er, at hun meget sjældent ser sin seksårige søn.

22:00  

Skyld (9:9) - Hold kæft jeg elsker dig bare mega meget
Skyld (9:9) - Hold kæft jeg elsker dig bare mega meget Kan et nytårsforsæt være for godt til at være sandt?

22:05  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:05  

Operarejsen II (5:7) - Store pikke og små kager
Operarejsen II (5:7) - Store pikke og små kager Napoli - det var her, den første opera for folket blev opført. Mere autentisk og klassisk bliver det ikke, i hvert fald når det gælder pizza, kager og små runkne pikke.

23:50  

Troldspejlet special (5:10)
Troldspejlet special (5:10) Invasion af jorden, dræbende rummonstre og et par, der er flinke Hvorfor rejse ud i rummet, når det er fyldt med trusler som dræbermonstre og fjendtlige indbyggere på fjerne planeter? Og hvad skal vi egentlig gøre, når de angriber vores hårdt plagede jord? I denne special ser vi på de mest berømte franchise-aliens, og kigger nærmere på den måde, mennesket håndterer skabninger fra rummet i film og computerspil - og så afslører Jakob Stegelmann hvilken film, der gav ham en åbenbaring om verdensrummets væsener.

TVR
DR1

00:45  

Shetland IV (5:6)
Shetland IV (5:6) Britisk krimiserie fra 2019. Olivia forsøger desperat at hive oplysninger ud af Jamie. Samtidig strammes nettet omkring McGuire, men er det tids nok til at redde Zezi?

01:45  

Mord i Wales III (3)
Mord i Wales III (3) Walisisk krimiserie fra 2016. (Hinterland/Y gwyll) En mand skydes ned ved en afsidesliggende benzinstation. Med fare for sit eget liv sætter Tom Mathias efter den desperate gerningsmand - en forpint lokal mand, der har mistet næsten alt og nu er i gang med et blodigt amokløb. Samtidig kommer den uafhængige efterforsker John Powell under pres for at afslutte sagen om ekspolitimanden Iwan Thomas' død.

DR2

00:20  

Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager
Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og identificere de ukendte mordere, der har stukket en 15-årig dreng ihjel i en park.

01:20  

Kærlighed i terapi (6:9)
Kærlighed i terapi (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Yayas nylige hæmningsløshed vækker Cyns interesse igen. Et heftigt skænderi mellem Indien og Dale tester deres bånd.

01:50  

Hvad gør vi nu?
Hvad gør vi nu? Fransk-libanesisk komediedrama fra 2011. (Et maintenant on va où?) I en libanesisk landsby har kristne og muslimer levet i fred og fordragelighed i århundreder. Men på det seneste er omverdenens religiøse stridigheder begyndt at brede sig til landsbyens mænd. Nu går byens kvinder sammen på tværs af religiøse skel for at stoppe voldsspiralen og genoprette freden mellem deres mænd. Det kræver både list og personlige ofre. Medvirkende: Claude Baz Moussawbaa, Layla Hakim, Nadine Labaki m.fl. Instruktion: Nadine Labaki.

03:30  

Det her er dit land (3:4)
Det her er dit land (3:4) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Det här är ditt land) For at gøre det muligt at få en fremtid i Sverige skal Carina Bergfeldts bror Jeff finde et job. Han håber på at blive ansat i den svenske hær. Carina arrangerer et besøg hos jægerkorpset i Arvidsjaur, så Jeff kan vise sine færdigheder.

03:30  

Ondskaben i os II (1:6)
Ondskaben i os II (1:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) "Når vi får fat på jer, fodrer vi dronning Sherry med din kone." Da dommedags-prepper Steve Mineo bliver smidt ud af Sherry Shriners sekt, forsøger han at beskytte sin kone Barbara Rogers mod chikane og online-trusler. Men han ender selv med at dø. Dyk ned i en verden af reptiler, konspirationer og en sekt, der tror på, at rumvæsener vil udslette menneskeheden.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0320225601