Blaabjerg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 2. juli 2019

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 2. juli 2019

DR1

00:15  

Taggart: Jagten på en morder (3:3)
Taggart: Jagten på en morder (3:3) En prostitueret findes kvalt ved floden Clyde. Hun er det tredje offer for den mystiske morder, som pressen har døbt "Glasgow-kvæleren". Jim Taggart vender igen søgelyset mod kioskejeren Alec McGowan, der tidligere er dømt for voldtægt. Samtidig bliver den unge Liz Boyd mere og mere foruroliget over sin mands sære opførsel. Deler hun seng med en morder? Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Instruktion: Laurence Moody.

01:00  

Kystvagten (17:68)
Kystvagten (17:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:45  

Antikkrejlerne XVIII (20)
Antikkrejlerne XVIII (20) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

02:30  

Bonderøven 2015 (1)
Bonderøven 2015 (1) Det er vinter på Kastaniegården. Fårene går udenfor og fodres med turnips og hø. Frank laver en speciel høhæk af cypresbrædder og pileflet, hvor alle fårene kan spise hø på samme tid. Frank tager til Sønderjylland for at få savet granbrædder til lofter i det nye stuehus. Hjemme igen færdiggøres havelågen, til planteskolen, med egebrædder og hvide pil. Sendt første gang 07.01.15

03:00  

Bonderøven 2015 (2)
Bonderøven 2015 (2) Sæson 14. Frank tager turen til Flensborg for at besøge en læstefabrik, hvor han får lavet fine træ-læster, så han kan komme i gang med at sy støvler, og være sikker på de passer perfekt. Hjemme på Kastaniegården bliver kalven Hermans skind taget ned af rammen, parat til at komme med til skomageren. Frank laver en ny låge, denne gang til fårefolden, hvilket vædderen ikke helt synes om. I det nye stuehus er der lavet en køleskabs-luftskakt, der ender langt uden for huset, oven i købet to meter under jorden. Sendt første gang 14.01.15

03:30  

Hammerslag 2015 (7)
Hammerslag 2015 (7) Vi er taget til Trekantsområdet. Her kommer vi indenfor i en af Koldings nyeste lejligheder i centrum af byen. Herefter tager vi turen til Tved og et hus fra 1972 med udsigt over Kolding fjord. Aftenens sidste bolig er i Skodsborg lidt uden for Vejen. Her er tre familier flyttet sammen på en gård med masser af plads at boltre sig på. Hvad mon mæglerne siger om prisen her? Vært: Christian Degn

04:15  

Antikduellen (3:20)
Antikduellen (3:20) Antikduellanterne Lis Messmann og Kristian Ry handler i Mariager. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Lis Messmann, indehaver af Staarup Hovedgaard ved Skive mod Kristian Ry, der sælger sine varer i Brugtvare Terminalen i Aarhus. Og i dag, onsdag, jagter de skatte i Mariager og omegn.

04:45  

Antikduellen (4:10)
Antikduellen (4:10) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Lis Messmann, indehaver af Staarup Hovedgaard ved Skive eller Kristian Ry, der sælger sine varer i Brugtvare Terminalen i Aarhus, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting i og omkring henholdsvis Holbæk, Kerteminde og Mariager. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

05:15  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:20  

Ønskehaven (4:8)
Ønskehaven (4:8) To unge børnefamilier på Sydfyn har sammen købt en gård med en stor og forfalden have til. De drømmer om at kunne overnatte i det fri og har derfor tegnet deres ønsker for haven. Ønskehaveholdet rykker ud og går i haven sammen med de to familier. Det kommer der en hel unik lejrplads ud af. Derudover får familierne mere liv i haven end de nogensinde turde drømme om, i form af en overraskelse leveret af Søren Ryge Petersen! Vært: Camilla Ottesen. Sendt første gang 29.04.08

05:50  

Bag Verden - med Tobias (5:6)
Bag Verden - med Tobias (5:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til Texas i USA, hvor han oplever livet som cowboy på en ægte ranch. Han smager store barbecue-bøffer, spiller countrymusik med en lokal countrystjerne og dyster mod en Michelin-dessertkok. Alle oplevelserne skal forenes i den specielle kage, som han til sidst vil servere for sine texanske værter. Men ikke alt går som planlagt!

06:30  

Søren Ryge: En hilsen til foråret
Søren Ryge: En hilsen til foråret Så kører det igen. I de næste 18 uger kommer Søren Ryge på skærmen hver mandag aften. Det begynder i aften med en hilsen til foråret, til isfuglen, til dorothealiljerne og til et besøg hos brændekongen fra Sydfyn. Sendt første gang 19.04.10

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Gintberg på kanten - Højer
Gintberg på kanten - Højer "Udkantsdanmark" er udskældt for at være fattigt og underudviklet. Men er der måske alligevel noget basalt livsbekræftende over indbyggerne i Danmarks yderkanter? Komikeren Jan Gintberg rejser på antropologisk udflugt til Højer i Sønderjylland for at tage den humoristiske temperatur på lokalbefolkningen. Her møder han noget så sjældent som en klugstarkspringer, en landbetjent med Danmarks roligste døgnrapport, og får en sproglektion i fremmedsprogene tysk og sønderjysk. Samtidig mægler Jan i en lokal pølsekonflikt. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 10.03.11

08:40  

Spise med Price egnsretter II (1:6)
Spise med Price egnsretter II (1:6) Der serveres masser af god mad og godt humør i campingvognen, når James og Adam Price for anden gang drager ud i landet og tilbereder egnsretter. Vi skal både til Dragør og Sejerø og afslutter med en fantastisk voksen-dessert med usædvanligt meget sprut i.

DR2

00:50  

Dirigenten (1:4)
Dirigenten (1:4) Den svenske finansmand Tom Blixen arbejder for en investeringsbank i Moskva. Han er ung og ambitiøs, men hans karriere er på vippen. Da hans landsmand Fredrik beder om en vennetjeneste, ser Tom en chance for at hjælpe dem begge. En plan, der ender i en regn af kugler og sender Tom ind i en spiral af hævn, bedrag og død.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:15  

Crazy Ex-Girlfriend II (11:13)
Crazy Ex-Girlfriend II (11:13) Ørkenvinden rammer West Covina, og den får alle i byen til at opføre sig lidt mere sært, end de plejer. Rebecca og Nathaniel, hendes nye chef, lærer hinanden lidt bedre at kende, mens Paula og Darryl tager livtag med et vedvarende dilemma, der præger deres venskab.

02:50  

Dårlige vaner - fromme piger (2:4)
Dårlige vaner - fromme piger (2:4) En hel måned uden sprut, telefoner og engangsknald! Fem unge festaber, Tyla, Rebecca, Paige, Sarah og Gabbi tjekker ind på et nonnekloster, hvor Den Guddommelige Kærligheds Døtre har aflagt løfte om et liv fattigdom, kyskhed og lydighed. Selv om en brækket falsk negl bliver set som en katastrofe på linje med hungersnød, begynder pigernes facade at krakelere, og de begynder at se sig selv med nonnernes øjne. De bruger mindre make-up, og flere dropper fuldstændig de falske negle.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

01:15  

Kvinden fra femte
Kvinden fra femte Den amerikanske forfatter Tom Ricks kommer til Paris, hvor han håber at genoptage forbindelsen med sin kone og datter og bringe sit liv tilbage på sporet. Da tingene ikke går som planlagt, ender Tom på et skummelt forstadshotel, hvor han får job som nattevagt. En aften møder han den smukke, gådefulde Margit. De indleder en intens affære, der udløser en række uforklarlige hændelser. Tom: Ethan Hawke. Margit: Kristin Scott Thomas. Ania: Joanna Kulig. Instruktion: Pawel Pawlikowski.

02:40  

Ørnen I (2:8)
Ørnen I (2:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Hallgrim og Marie er i Sverige, hvor de, i samarbejde med politiet i Göteborg, forsøger at spore russerne Sergej og Luka. Efterforskningen går ikke som planlagt - og Hallgrim må igen opgive at gennemføre sin rejse til Island for i stedet at følge sporet i Sverige, sammen med Nazim. Imens får Frandsen, godt hjulpet af Michael, styr på Sergejs danske forbindelse. Thea bliver opsøgt af justitsministeren, som beordrer hende til at undgå diplomatiske forviklinger i forbindelse med en mulig pågribelse af Luka - en ordre som Thea ikke umiddelbart er til sinds at følge. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Henrik Lykkegaard, Philip Zandén, Charlotte Juul, Regitze Estrup, Elva Ósk Ólafsdóttir, Dmitry Barkov, Morten Lützhøft, Nastja Arcel, Ib Frendø og Peter Oliver Hansen. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

03:40  

Ørnen I (3:8)
Ørnen I (3:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet i baggården til det hotel, hvor Hallgrim bor fast. Kvinden viser sig at være en meget velhavende norsk direktør for et stort finansselskab - og Frandsen og Michael konstaterer hurtigt, at hun stod bag bedrageri i milliardklassen og nu var på vej i skattely. Er mordet bestilt for at hindre hendes flugt - har det noget at gøre med rockeren Arly, som hun skændtes med på hotellet tidligere på aftenen - eller skal gerningsmanden findes et helt tredje sted? Hallgrim må afsted til Norge. Og så giver Sergej livstegn fra sig igen. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Bjørn Floberg, Henrik Lykkegaard, Nastja Arcel, Morten Suurballe, Anne Ryg, Bjørn Sundquist, Hanne Hedelund Nielsen, Anne Marie Ottesen, Johannes Fürst Roaldsen, Morten Lützhøft, Niels Anders Thorn, Christian Mosbæk, Peder Pedersen, Per Linderoth, Carsten Kressner og Jakob Cedergren. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

04:40  

Dagens sang: Jeg vil plante et træ
Dagens sang: Jeg vil plante et træ - sunget af et af DRs kor.

06:35  

Nikolaj og Julie (17:22)
Nikolaj og Julie (17:22) Så er det igen tid til den årlige Tivoli-tur - men det er ikke helt så ligetil for vennerne, som det var engang. Kim og hendes børn er flyttet ind hos Nikolaj, som dog er på kollisionskurs i forhold til Kims søn Mark. Imens er Julie og Lars ved at sætte hus i stand og glæder sig til babyen - men så dukker Lars' gamle problemer op og skaber nye. Frank og Karinas ægteskab hænger i en meget tynd tråd - og så er det værste ikke engang sagt endnu. Philip har besluttet at forlade bureauet og har allerede fået nyt job, da han bliver kontaktet af den institution, hvor hans bror bor - mens Søs til gengæld får en ny samarbejdspartner. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Camilla Bendix, Peter Aude, Rasmus Bjerg og Lise Schrøder. Manuskript: Ida Maria Ryden og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 28.9.03

07:20  

Nikolaj og Julie (18:22)
Nikolaj og Julie (18:22) Nikolaj er reelt bekymret for Emmas trivsel, fordi Lars har et alkoholproblem, og beslutter at blande sig i det. Julie kommer til at stå midt i konflikten, som eskalerer, og pludselig vælter hele læsset. Hos Frank og Karina er deres samliv ved at falde fra hinanden - Frank kan ikke tilgive Karinas affære, selv om han prøver. Philip forsøger at få Edward til at passe ind i sin hektiske verden, indtil nogle realiteter går op for ham. Søs fyrer sin nye samarbejdspartner, men det har han ikke umiddelbart tænkt sig at acceptere Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Finn Storgaard, Sophie Louise Lauring, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Tina Gylling Mortensen, Teis Bayer, Pauli Ryberg, Mikkel Rosenberg og Ann Hjort. Manuskript: Carsten Rudolf og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 5.10.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Jordens sang
Dagens sang: Jordens sang - sunget af et af DRs kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om, da en pakke cigaretter kostede 50 øre, om den amerikanske cowboy-filmhelt Tom Mix i Danmark og om kampen om de islandske håndskrifter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (1)
Grizzy og lemmingerne (1)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (2)
Grizzy og lemmingerne (2)

06:15  

Lucky Luke - De velgørende Daltonbrødre (40)
Lucky Luke - De velgørende Daltonbrødre (40) De velgørende Daltonbrødre.

06:35  

Wild Kratts (8)
Wild Kratts (8) Edderkoppespindets hemmelighed

07:00  

Wild Kratts (9)
Wild Kratts (9) Skygge: Den sorte jaguar

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Dybet (3)
Dybet (3)

07:55  

Dybet (4)
Dybet (4)

08:15  

Thunderbirds II (3)
Thunderbirds II (3) Op fra dybet, del 1

08:35  

Thunderbirds II (4)
Thunderbirds II (4) Op fra dybet, del 2

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (6)
Den lille prinsesse (6) Prinsessen har fødselsdag og er så spændt på at se, hvad hun får, at hun undersøger alle overraskelserne på forhånd. Og så er det jo slet ikke spændende, når det endelig bliver fødselsdag.

05:10  

Søpapegøjernes ø (6)
Søpapegøjernes ø (6) En seng af fjer

05:20  

Inui (17)
Inui (17)

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

05:55  

Chuggington (11)
Chuggington (11)

06:05  

Morten Skildpadde II (8)
Morten Skildpadde II (8) Morten og trommekredsen + Morten Pilot

06:30  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

06:45  

Pingu (18)
Pingu (18)

06:55  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor hendes Bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem og der går ikke længe, før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

07:25  

Gurli Gris II (7)
Gurli Gris II (7) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:30  

Gurli Gris II (8)
Gurli Gris II (8) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:40  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

07:45  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:55  

Pyjamasheltene II (10)
Pyjamasheltene II (10)

08:10  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

08:20  

Didrik Drage (36)
Didrik Drage (36)

08:35  

Paw Patrol IV (20)
Paw Patrol IV (20)

 
DR1

09:10  

Brdr. Madsens tidsrejse (1)
Brdr. Madsens tidsrejse (1) Anders og Peter Lund Madsen starter deres tidsrejse i jernalderen, hvor de for første gang skal prøve danmarkshistorien på egen krop. Her lærer de hvorfor man skal have bukserne af for at bage brød, hvorfor mudder var et vigtigt råstof, og at der skal kvindespyt til at lave øl. Undervejs møder de den galliske jernalderhøding, den århusianske spruthistoriker, og statistikeren fra Novozymes, der hvert år tager hele familien med på ferie i jernalderen.

09:40  

Downton Abbey V (5:10)
Downton Abbey V (5:10) Branson træffer en svær beslutning om sit venskab med Sarah Bunting. Violet forsøger at få Isobel til at afvise lord Mertons frieri. Anna og Mary afhøres i sagen om mr. Greens død. Og Simon Bricker vender tilbage til Downton, men går hans flirteri med Cora for vidt denne gang?

10:30  

Antikkrejlerne XIII (13)
Antikkrejlerne XIII (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIII (14)
Antikkrejlerne XIII (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Med fuld udrykning (6:10)
Med fuld udrykning (6:10) Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. Maja og Maja får en krævende opgave. De skal hente en psykotisk patient og frygter, at han kan være voldelig. Charles og Kristina er på vagt sammen, og Kristina tyr til en lille hvid løgn, da de bliver stoppet i en politikontrol.

09:40  

Med fuld udrykning (7:10)
Med fuld udrykning (7:10) Hvad sker der, når du ringer til alarmcentralen? Her følger vi det sundhedsfaglige personale, som tager sig af os, når uheldet er ude. Akutlægehelikopteren og dens besætning går ind i årets hårdeste uge. En kvinde er faldet flere hundrede meter ned ad en klippe i Lyngsalperne, og de gør alt, hvad de kan for at redde hende. Maja og Maja rykker ud til Elin, en patient, som tidligere er blevet hentet af ambulancen. Og nu skriger af smerte igen.

10:20  

Felix og vagabonden (1:8)
Felix og vagabonden (1:8) Dansk reportage fra 2016 Konditoren Henning bliver for fem år siden hjemløs. Henning beslutter sig for sammen med sin bedste ven, hunden Felix, at begynde sit livs rejse på cykel Danmark rundt. På deres autentiske og rørende tur gennem landet møder de danskernes næstekærlighed og gæstfrihed. I Skallerup klit finder Henning den perfekte shelterplads, og der går ikke lang tid, før Felix og Henning overraskes af gæster, der har medbragt aftensmaden. På Mors bor kongen af Karby, Klaus, der elsker rødvin og ikke kun vasker sine nyopgravede kartofler med toiletbørsten, men også til sin egen store overraskelse opdager, at han ligner Prins Henrik. Sendt første gang 03.01.2016

10:50  

Felix og vagabonden (2:8)
Felix og vagabonden (2:8) Dansk reportage fra 2016 Felix og Henning får uventet logerende gæst i shelteret i Kollerup Plantage nord for Fjerritslev, hvor sommervejret pludselig viser sig fra sin våde side. På landevejen er Henning nysgerrig efter at finde ud af, hvem der bor i træskohuset ved Klim strand og møder enken Bodil, der tilsyneladende har verdens største samling af træsko. I Klitmøller er der kærlighed og stor gensynsglæde, når Henning overnatter hos Grethe og Mogens. Mogens og Henning går under jorden, for at besigtige deres bunker fra krigens tid, som Henning har slået sit telt op oven på. Og Henning og Mogens opdager, at de har samme passion - nemlig bier. Sendt første gang 10.01.2016

11:20  

Det sejler - en seamovie fra Thorsminde til Christianshavn (
Det sejler - en seamovie fra Thorsminde til Christianshavn ( Måske gør det ikke noget at være født på stenbroen, hvis hjertet banker for havet. De 2 københavnske venner, Adam og David, har siden de var helt små drømt om at sejle og fiske. Derfor lejer de en fiskekutter i Thorsminde på den jyske vestkyst og sejler hele Danmark rundt. Undervejs møder de en række mesterfiskere, som skal lære dem alt om fiskeriet. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København, med lasten fuld af fisk. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 07.01.13

11:50  

Det sejler - Dræbergarn i Thorsminde (2:8)
Det sejler - Dræbergarn i Thorsminde (2:8) Måske gør det ikke noget at være født på stenbroen, hvis hjertet banker for havet. De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter i Thorsminde på den jyske vestkyst for at sejle hele Danmark rundt. Undervejs møder de en række mesterfiskere, som skal lære dem alt om fiskeriet. I det andet program skal de for første gang prøve at sætte garn, under kyndig vejledning af fiskeskipperen Flemming fra Thorsminde. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København, med lasten fuld af fisk. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 20.01.13

DR3

11:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om maleren Asger Jorn, fiskerdemonstration på Langelinie, om et berømt tårn, der segnede, om Miss Florens på Dyrehavsbakken og om den go'e gamle Nissebande. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

09:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

10:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

11:35  

Historien om den norske kongefamilie (6:7)
Historien om den norske kongefamilie (6:7) I dag har kong Harald og dronning Sonja begge mulighed for at bruge mere tid på egne interesser, end de tidligere har haft. Kong Harald har gennem årene rejst i mange lande, ikke mindst til nogle af verdens mere utilgængelige steder, hvor han med særlig personlig interesse har besøgt mennesker, der lever i pagt med den natur, som han selv holder så meget af. Dronning Sonja har på sin side fået mulighed for at udfolde sine kunstneriske sider. Nordvision fra Norge.

DR Ultra

09:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

09:10  

Quarx (8)
Quarx (8)

09:25  

Quarx (9)
Quarx (9)

09:35  

Quarx (10)
Quarx (10)

09:45  

Quarx (11)
Quarx (11)

09:55  

Quarx (12)
Quarx (12)

10:05  

Quarx (13)
Quarx (13)

10:20  

Quarx (14)
Quarx (14)

10:30  

ZombieLars - Hvem har skidt i Julies taske? (3:13)
ZombieLars - Hvem har skidt i Julies taske? (3:13) Nogen har skidt i Julies taske, og Anna får skylden. Rektor mener, det er Lars, der har en dårlig indflydelse på hende, og forbyder hende at hænge ud sammen med hende. Lars, Anna og Robert får at vide, at der findes andre fremmede i Bekkebakken

10:45  

ZombieLars - En engel eller en heks? (4:13)
ZombieLars - En engel eller en heks? (4:13) Lars, Anna og Robert prøver at finde ud af, om Tess er en heks. Lars begynder at føle sig mærkelig og dårlig i nærheden af Anna.

11:00  

Limbo I (3)
Limbo I (3) Boyes far er deprimeret. Boye lyver om, at de har fået en bestilling på en ny sang. Boye ser Louise stjæle i butikken og presser hende til at købe en festsang af hans far. Louises mormor giver Louise penge til at bestille en sang til hendes dødsfest. Ask møder fodboldtræneren, der foreslår at Ask kommer med på holdet. Louise tror at Mark er "M". Mark udnytter situationen og inviterer hende på date. Men Mark opfører sig dårligt på daten. Ask ser dem og irettesætter Mark, der bliver rasende. Louise kan slet ikke genkende "M" fra brevet i Mark. Boye fortæller hende at det måske slet ikke er Mark der har sendt brevet. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

11:30  

Limbo I (4)
Limbo I (4) Ask skal spille kamp på det nye hold, men han har ingen fodboldstøvler. Han må starte på bænken til Marks store fryd. Louises mormor er i gang med at forberede sin dødsfest. Louises mor synes at det er noget pjat og vil ikke med. Louise inviterer Boye med til festen. Naya har en skadet fod og løber kun lige hurtigt nok til at blive kvalificeret til mesterskabet, men hendes træner opdager at hun løb på en skadet fod. Asks far kommer med et par nye fodboldstøvler til Ask, så Ask kan spille med. Men Mark bliver jaloux og låser Ask inde i halvlegen. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger, Ali Kazim Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (2:25)
Sommer i Ramasjang (2:25)

10:00  

Busters verden (5:6)
Busters verden (5:6) Femte del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster klarer sig ikke så godt i skolen, det kniber med koncentrationen, fordi han er for optaget af sit trylleri. Naboen fru Larsen dør og Buster er ked af det, men så kommer han som bud til Joannas hus og bliver inviteret til fest.

10:20  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

10:25  

Pax' jordiske eventyr II (6:10)
Pax' jordiske eventyr II (6:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I gymnastiksalen prøver Den flotte mand og de andre jordboere at holde sig i form, men Pax afbryder og viser, hvordan maskinerne absolut ikke skal anvendes. Den sure dame trækker maven ind og begynder den vildeste jagt.

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

10:55  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

11:05  

Lille Roy (3)
Lille Roy (3) Åh, brormand!

11:20  

Lille Roy (4)
Lille Roy (4) Skyllet væk

11:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

DR1

12:00  

Bonderøven 2015 (3)
Bonderøven 2015 (3) Sæson 14. Kastaniegårdens vartegn, kastanjetræet, er ved at gå ud, så Frank beslutter sig for at fælde det. Derefter tager han kalveskindet på nakken og kører af sted til skomager, hvor Frank forsøger at lære den svære kunst at lave håndsyede støvler - med stor hjælp af skomageren. Hjemme på loftet ligger den sidste produktion af hjemmelavede lersten til tørre. Sendt første gang 21.01.15

12:30  

Det søde liv (4:8)
Det søde liv (4:8) Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program viser Mette Blomsterberg, hvordan du selv kan lave din egen hjemmelavede müsli, og hvordan du laver lækre marinerede kyllingespyd med brødsticks. Du får også opskriften på rådhuspandekager med hjemmelavede makroner og Grand Marnier.

12:50  

Hammerslag 2015 (8)
Hammerslag 2015 (8) Aftenens program starter i havnebyen Bogense på det nordlige Fyn. Her skal vi besøge et byhus fra 1850, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Hvad mon det betyder for prisen? Vi tager turen til en af Danmarks ældste byer, Odense, hvor vi skal se på en velholdt lejlighed tæt på byens puls, caféliv og Odense Å. Vi slutter Hammerslag af med en herskabsvilla på en af Odenses mest attraktive adresser, som virkelig imponerer mæglerne. Vært: Christian Degn

13:40  

Hamish Macbeth (17:20)
Hamish Macbeth (17:20) Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen.

14:30  

Bergerac: Dårligt selskab
Bergerac: Dårligt selskab Paul og Harry er to tyve fra London, som har kastet deres kærlighed på Jerseys mange rigmands-villaer. Og Paul og Harry har vind i sejlene, for nogen i Jerseys jetset-miljø giver dem tips om, hvor og hvornår det er bedst at slå til. Men hvem? Jim Bergerac forsøger at finde svaret.

DR2

12:20  

Bertelsen på Caminoen (1:24)
Bertelsen på Caminoen (1:24) I DR2s julekalender for voksne begynder Mikael Bertelsen sin pilgrimsvandring i byen Léon. Her møder han nonnen Monica, går til katolsk messe og støder tilfældigt ind i pilgrimmen Svend Trøst. Men Mikael Bertelsen må flygte ud af klosterets sovesal midt om natten. Tilrettelæggelse: Halfdan Muurholm www.dr.dk/camino

12:40  

Bertelsen på Caminoen (2:24)
Bertelsen på Caminoen (2:24) Pilgrimmen Svend Trøst og Mikael Bertelsen vandrer sammen ud gennem forstæderne, som også kaldes "Helvedes Forgård". Mikael Bertelsen fortsætter sin lange pilgrimsvandring imod de dragende Cantabriske bjerge, men møder en mand, der i mistænkelig grad ligner snorkeren fra Léon... Tilrettelæggelse: Halfdan Muurholm www.dr.dk/camino

13:00  

Naturtid
Naturtid Jørgen Skouboe tager til Fyn for at besøge nøddeeksperten Lars Westergaard, der i mere end 20 år har arbejdet på at lave små træer til sin lille have af bl.a. hassel, valnød og spisekastanje. Jørgen er nysgerrig efter at vide, hvordan Lars får sine små træer til at give masser af nødder allerede første år. Og så går Jørgen og Lars på jagt efter figensorter, der egner sig til det danske klima. Tilrettelæggelse Jørgen Skouboe. Sendt første gang 08.11.08

14:00  

Mens vi venter på at dø - Bygger vi et kontroltårn
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et kontroltårn Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et kontroltårn af jern, træ og en Fiat Uno, så de kan holde øje med hundene på stranden. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl. Sendt første gang 01.05.11

14:20  

Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et pissoir med træk og slip i forhaven. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl Sendt første gang 15.05.11

14:40  

Hvis vægge kunne tale (1:8)
Hvis vægge kunne tale (1:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Efter 30 års tornerosesøvn er det tid til, at en fin slægtsgård i Häckelsäng udenfor Gävle i Sverige skal have nye ejere. Emma Norelius har netop arvet huset, som hun hele sit liv har betragtet som sit drømmehjem. Christopher går i gang med at grave dybt i historien, for at give nyt liv til Emmas slægtninge, mens Erika Åberg vil starte med at opdatere husets funkiskøkken til moderne standarder Nordvision fra Sverige.

DR3

12:25  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Ekskæresterne Helen Mirren og Liam Neeson tager plads i Graham Nortons sofa sammen med Jamie Dornan fra 'Fifty Shades'-filmene. Det norske popfænomen Sigrid står for aftenens musikalske indslag.

13:15  

Billet til Kærlighed II (3:6)
Billet til Kærlighed II (3:6) Taus rejsedate Camilla ser ud til at være hans modsætning. Men måske er det lige netop sådan en kæreste Tau har brug for? Tina får svar på om hendes date, nu også hedder Thomas Jensen. For hvis ikke må hun finde sig en ny date. Imens forsøger Anders og Christian at planlægge deres date i Berlin. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

13:45  

Billet til Kærlighed II (4:6)
Billet til Kærlighed II (4:6) 25-årige Berta vil gerne gå langsomt frem, men det er svært, for daten Martin gør et godt indtryk på hende. Imens begynder Anders og Christian at åbne op over for hinanden og tager en bytur i det Berlinske natteliv. I Dublin hygger Tau og Camilla sig på trods af deres forskelligheder. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

14:15  

Den Satans Familie (3:4)
Den Satans Familie (3:4) BAEST begynder at mærke metaltrætheden på deres Europa-tour. Det hårde liv på landevejen med koncerter hver aften og livet i en lillebitte tourbus uden privatliv, får klaustrofobien i de små backstage-lokaler til at melde sig. Forsangeren Simon, som kom sidst ind i bandet, føler sig udenfor i den lille sammentømrede BAEST-familie, mens guitaristen Lasse giver den ekstra gas med øl og fest, inden han skal hjem og være familiefar.

14:45  

Steve Backshall & The Vertical Mile (1:2)
Steve Backshall & The Vertical Mile (1:2) "Jeg har hele mit liv længtes efter at bestige Eigerens nordvæg", siger den britiske naturelsker og tv-vært Steve Backshall. Det 3.970 meter høje Eiger (Jætten) ligger i de schweiziske alper og særligt opstigningen af bjergets nordvæg er berygtet. 64 mennesker er døde i forsøget på at nå toppen ad den vej. Den lodrette mil af smuldrende klipper og is er hans livs største udfordring, men i ægte Steve-stil er der sjov, spænding og den frygtløse tilgang, han er kendt for, undervejs på den farefulde opstigning.

DR K

12:15  

Historien om den norske kongefamilie (7:7)
Historien om den norske kongefamilie (7:7) Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits ældste datter, prinsesse Ingrid Alexandra, har allerede været med sin bedstefar kong Harald på sin første opgave, men modstandere af monarkiet i Norge mener, at det er problematisk at gøre et barn til national maskot. Nordvision fra Norge.

12:55  

De fantastiske fire: Kjeld Petersen
De fantastiske fire: Kjeld Petersen Kjeld Petersens komiske talent er så sjældent og lysende, at det gør ham til en af de mest berømte mænd i Danmark. Men i virkeligheden er han drevet af brændende ønske: at blive en stor seriøs skuespiller.

13:55  

Flådens historie (2:7)
Flådens historie (2:7) Den danske flådes historie tager sin begyndelse 10. august 1510. Fra Slotø i Nakskov Fjord påmønstrer Troels Kløvedal søværnets øvelseskuttere Svanen og Thyra, og tager os med på en rejse gennem dansk renæssance til søs. Vi sejler op gennem Østersøen, hvor de ældste dele af flådens historie udspillede sig. Vi besøger Bornholm, der altid har ligget midt i den krigshærgede Østersø. På Gotland fortæller Kløvedal om Visbys fald i 1361, og i Stockholm om Christian II's indtagelse af byen og Det Stockholmske Blodbad.

14:55  

Flådens historie (3:7)
Flådens historie (3:7) Christian 4. og Svenskekrigene. Christian 4. er en af dansk flådehistoriens mest markante personligheder og en meget aktiv spiller i svenskekrigene. Troels Kløvedal fortæller om danskernes og svenskernes evindelige kamp om magten i Østersøen. Vi sejler med søværnet til de svenske fæstninger Kalmar Slot og Elvsborg, som danskerne erobrer under Kalmarkrigen i 1611. I Christian 4's København besøger vi bl.a. den gamle Tøjhushavn og Nyboder, og i Holmens Kirke finder vi ud af, hvor udtrykket "at være stinkende rig" stammer fra.

DR Ultra

12:00  

KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3)
KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire forme-glade deltagere velkommen til endnu en dag i clay og modellervoksens tegn i Kreakampen. Deltagerne skal igen konkurrere om at imponere deres coach og dommer Nana Torp allermest, og i dag er det Nana, der stiller opgaven - deltagerne skal derfor holde tungen lige i munden for at løse opgaven, der dykker ned i noget, som Nana er mester i at lave.

12:30  

Ericka Jane vil have alt i army | Designtalenterne - Outfit
Ericka Jane vil have alt i army | Designtalenterne - Outfit

12:45  

Simone Tajmers outfit skal være i forskelligt stof | Designt
Simone Tajmers outfit skal være i forskelligt stof | Designt

13:05  

Klassen - Hvem er tyven? (198)
Klassen - Hvem er tyven? (198)

13:15  

Klassen - Klassens nye squad (199)
Klassen - Klassens nye squad (199)

13:25  

Klassen - Magnus' ekskæreste (200)
Klassen - Magnus' ekskæreste (200)

13:35  

Klassen - Kys fra mor (201)
Klassen - Kys fra mor (201)

13:45  

Klassen - Magnus går i pigetøj (202)
Klassen - Magnus går i pigetøj (202)

13:55  

Ultras Sorte Kageshow I (2)
Ultras Sorte Kageshow I (2) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste hindbærsnitte. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra.

14:25  

Svampebob Firkant VII (3)
Svampebob Firkant VII (3)

14:50  

Svampebob Firkant VII (4)
Svampebob Firkant VII (4)

DR Ramasjang

12:10  

Min oldefars historier - Ridderne
Min oldefars historier - Ridderne Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:20  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

13:25  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

13:45  

På tur med far - Find elgen
På tur med far - Find elgen Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far drager videre op i Sverige mod det kolde nord. De skal ud på rigtigt eventyr - ud i sneen og ud i det ukendte! Iris er ikke bange for noget ting i skoven, bortset fra at se skovdronningen i øjnene. På vejen spejder de efter Sveriges store dyr, elgen, som man kun meget sjældent får at se. Men måske man kan lokke det frem, hvis man har en gulerod? SENDES SOM

14:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

14:15  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13) Supersnusernes sag om de forsvundne gulerødder + Morten og de syltede agurker

14:35  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:50  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

DR1

15:20  

Bergerac: Far på færde
Bergerac: Far på færde Jack Broughton bliver prøveløsladt efter syv år bag tremmer for bankrøveri. Uden sin ekskones tilladelse tager han parrets søn med til Jersey, hvor han går under jorden. Bergerac får til opgave at opspore ham, og efterhånden bliver det klart, at Jack har mere end én grund til at tage til Jersey. Og at Jacks ekskone og hendes nye mand måske har mere end én grund til at følge efter ham.

16:15  

Fader Brown (44)
Fader Brown (44) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:00  

Downton Abbey V (6:10)
Downton Abbey V (6:10) Robert og Coras indbyrdes forhold er anspændt efter Simon Brickers forsøg på at forføre Cora. Edith modtager en frygtelig nyhed, der får hende til at tage en drastisk beslutning. Samtidig bliver Thomas' helbredsproblemer stadigt værre, og det får ham til langt om længe at bede Baxter om hjælp.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:40  

Hvis vægge kunne tale (2:8)
Hvis vægge kunne tale (2:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. På skærgårdsøen Dalarö uden for Stockholm ligger Kommandanthuset, som efter sigende er fra 1700-tallet, og den historie begynder Christopher at grave meget dybere i, mens Erika finder frem til over hundrede år gamle originaltapeter, som skal bruges til et pigekammer i huset. Nordvision fra Sverige.

16:40  

Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain
Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Minas Gerais i Brasilien.

17:20  

Smag på Nashville med Anthony Bourdain
Smag på Nashville med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Nashville.

DR3

15:35  

Ung og hjemløs
Ung og hjemløs I ni måneder fulgte den britiske journalist Stacey Dooley fire unge hjemløse i deres kamp for en tålelig hverdag. Et svimlende antal teenagere står uden et sted at bo og søger ly i natbusser, venners sofaer eller - hvis de er heldige - et herberg. Mange er blevet smidt ud af deres forældre, mens andre er flygtet hjemmefra efter misbrug. Hjælpeorganisationer skønner, at op mod 103.000 unge er hjemløse eller i fare for at blive det i Storbritannien.

16:35  

Dårlige vaner - fromme piger (2:4)
Dårlige vaner - fromme piger (2:4) En hel måned uden sprut, telefoner og engangsknald! Fem unge festaber, Tyla, Rebecca, Paige, Sarah og Gabbi tjekker ind på et nonnekloster, hvor Den Guddommelige Kærligheds Døtre har aflagt løfte om et liv fattigdom, kyskhed og lydighed. Selv om en brækket falsk negl bliver set som en katastrofe på linje med hungersnød, begynder pigernes facade at krakelere, og de begynder at se sig selv med nonnernes øjne. De bruger mindre make-up, og flere dropper fuldstændig de falske negle.

17:20  

Alene i vildmarken USA V (12:12)
Alene i vildmarken USA V (12:12) De fik en chance for revanche - de ti deltagere i femte sæson af den amerikanske udgave af 'Alene i vildmarken'. Nu mødes de igen for at se tilbage på deres prøvelser i Mongoliet - og afsløre hidtil usete optagelser.

DR K

15:55  

Kongehuset indefra (3:7)
Kongehuset indefra (3:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er minutiøse forberedelser til barnedåb i Møgeltønder. Men de kongelige skal også overdrage det nye selvstyre til Grønland - og forholde sig til en ophedet debat om en ny tronfølgelov. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 18.03.10

16:25  

Kongehuset indefra (4:7)
Kongehuset indefra (4:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Et landmandspar ved Lemvig gør sig klar til at møde Dronningen. Og på Christiansborg er der kunstnerbal, hvor 300 kendte danskere dinerer og danser lancier med de kongelige. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 25.03.10

16:55  

Danske mord - De københavnske kvindedrab
Danske mord - De københavnske kvindedrab I juni 1991 bliver en ung kvinde fundet brutalt myrdet i sin lejlighed i Hvidovre. Hun er det sjette kvindelige drabsoffer på kun 18 måneder. Alle sagerne er uopklarede, politiet er presset og befolkningen bange. Er der flere gerningsmænd eller er det tale om en seriemorder? De fleste spor ender blindt, men i lejligheden i Hvidovre finder politiet endelig noget. Kan et fingeraftryk i blod lede til en gerningsmand?

17:40  

Danske mord - Hypnosemordene
Danske mord - Hypnosemordene I marts 1951 begår en mand et bankrøveri i København. Han dræber to bankansatte og flygter på cykel gennem Nørrebros gader. Da politiet pågriber ham, begynder han at tale om en skytsånd, som giver ham beskeder. Efterhånden opstår der en enestående teori hos politiet: Kan det være rigtigt, at gerningsmanden var under hypnose, da han begik forbrydelsen?

DR Ultra

15:10  

Wild Kratts III (18)
Wild Kratts III (18) Aye-aye

15:30  

Junglebanden
Junglebanden

15:40  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:05  

Mission: Eftersidning I (21)
Mission: Eftersidning I (21) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:30  

Scooby Doo (30)
Scooby Doo (30) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:50  

Galaksekrigerne - Ondskabens hamster
Galaksekrigerne - Ondskabens hamster

17:00  

ZombieLars 2 (3:13)
ZombieLars 2 (3:13)

17:15  

Familien Thunderman (12)
Familien Thunderman (12)

17:35  

Alle sammen sammen II (1)
Alle sammen sammen II (1) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

DR Ramasjang

15:00  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

15:15  

Simon
Simon Uden støttehjul

15:20  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

15:30  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:45  

Junglebogen (15)
Junglebogen (15) Mowglis glimmer.

15:55  

Didrik Drage (37)
Didrik Drage (37)

16:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)

16:20  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

16:35  

Pyjamasheltene II (11)
Pyjamasheltene II (11)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30) Vaffel indtil nu

17:00  

Alma flytter på landet (2)
Alma flytter på landet (2) Flyttedagen Flyttebilen kommer og henter alle Almas ting fordi hun skal flytte på landet. En plan som Alma ikke er glad for

17:10  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

DR1

18:00  

Antikduellen (6:20)
Antikduellen (6:20) Antikduellanterne Margit Damgaard og Lasse Franck handler i Horsens. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard, indehaver af Damgaard-Lauritsen Antik i Odense, mod Lasse Franck, der driver Refurniture i Randers. Og i dag, tirsdag, jagter de skatte i Horsens og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

I hus til halsen IV (7)
I hus til halsen IV (7) Ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Anders Faarborg rejser til landets ældste købstad - Tønder - for at hjælpe Sandra og Jesper med at få solgt deres hus. Parret er skilt, men bor stadigt begge i huset sammen med deres to børn. Jesper bor i kælderen, mens Sandra bor på første sal. En stram økonomi gør det umuligt for eksparret at flytte fra hinanden, før huset er solgt. Nu er to år gået - uden skyggen af en hushandel. Designer Anders Faarborg må komme op med en særdeles kreativ løsning til opbevaring - for i stueetagen driver Sandra sin dagpleje. Og den skal kunne pakkes væk, hvis der skal være håb om et salg!

20:45  

Skru tiden tilbage - til 1950'erne (1)
Skru tiden tilbage - til 1950'erne (1) Familien Uhde Jacobsen lever et hektisk hverdagsliv med base i et rækkehus i Herfølge. Far Ronni arbejder rigtig meget, og mor Camilla både henter og bringer 8-årige Aya og 3-årige Luca. Det er også hende, der står for madlavningen, som ikke bliver prioriteret særlig højt til hverdag. Ofte står menuen på 'halløjmad' - et begreb der for Herfølgefamilien dækker over hvad der nu lige er af spiseligt i køkkenskabet. Men sådan var det ikke i 1950'erne. Og det er blandt andet derfor, familien har meldt sig til eksperimentet. De vil gerne prøve at have tid til at lave ordentlig mad fra bunden - og så har de en klar forestilling om, at familielivet dengang var mere harmonisk, end det er i dag. Men hvad brugte man egentlig sin tid til på et dansk husmandssted i 1950'erne? Og hvordan er det lige at lave mad fra bunden på et brændekomfur?

DR2

18:00  

Undskyld vi fik børn (2:4)
Undskyld vi fik børn (2:4) Mikael er retarderet og venter barn med Lene, der er normalt begavet. De bor i et stort familiekollektiv, hvor alle gerne vil give en hånd med, når den lille ny kommer. Men der er et stort problem: Kommunen er ikke sikre på, at Mikael og Lene er egnet som forældre. Så spørgsmålet er om de vordende forældre får lov at beholde barnet eller ej.

18:30  

Lægen flytter ind (1:6)
Lægen flytter ind (1:6) Dansk reportage fra 2016 45 årige Ricky Praus er som mange danske mænd svær at få til lægen. Men Rickys helbred skranter efterhånden så meget, at hans datter er alvorlig bekymret for ham. Ricky lever af sovs, kartofler og junkfood, nægter at bevæge sig og drikker med gutterne hver eneste dag. Så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at give Ricky klar besked: Det er sidste chance, hvis han ikke skal dø før tid. Sendt første gang 15.02.2016

19:15  

Lægen flytter ind (3:6)
Lægen flytter ind (3:6) 58 årige Steen lever livet lidt for godt med god mad og vin hver dag, og det har for længst sat sine spor. Vægten har passeret de 100 kilo, og det trykker for brystet, men Steen er ikke til at drive til lægen. Hans kone er efterhånden alvorligt bekymret, så praktiserende læge Charlotte Bøving flytter ind for at hjælpe Steen før det er for sent.

20:00  

Dirigenten (2:4)
Dirigenten (2:4) Den unge finansmand Tom Blixen er på dybt vand. Hans forretningsforbindelser dør som fluer, og nu er han selv havnet i det russiske politis søgelys. Kraftigt ansporet af den offentlige anklager Skurov begiver Tom sig til den fordægtige oliegigant Rusoil på hemmelig opgave.

DR3

18:05  

Martin uden X (1:4)
Martin uden X (1:4) Han var 15 år, da han vandt det allerførste X Factor i 2008. Han fik lyn-succes og solgte 100.000 plader - så hvorfor droppede han rampelyset og karrieren? Og hvad har han lavet i mellemtiden? Martin Hedegaard fortæller for første gang historien om, hvordan man bliver sig selv, når hele Danmark kender én som 'ham fra X Factor'. DR3 har fulgt Martin i over et år, mens han prøver at slå igennem med sin egen musik under navnet SAVEUS.

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Brian bliver udvalgt som deltager i et reality-program, hvor den smukke Brooke skal udvælge sin drømmefyr blandt deltagerne. Samtidig får Chris en enorm bums på kinden. Den taler til ham og lokker ham ud i noget snavs.

19:35  

Family Guy
Family Guy Peters heftige medicinforbrug sætter ham i gæld til apotekejeren Mort. Da det bliver tid til at hoste op med skillingerne, har Peter ikke en klejne, men heldigvis lykkes det ham overtale Mort til at modtage Meg som betaling. Samtidig falder Stewie med et brag for sin nye barnepige. Som desværre viser sig at have en kæreste allerede.

19:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Gæstevært Jack Whitehall byder velkommen til 'Game of Thrones'-stjernen Gwendoline Christie, der for tiden spiller teater i London. I sofaen får hun selskab af skuespilleren Luke Evans, fodboldspilleren Peter Crouch og komikeren og forfatteren David Walliams. Sidst i programmet optræder den engelske sanger Sam Fender.

20:45  

FIFA VM 2019 Kvinder: Semifinale 1
FIFA VM 2019 Kvinder: Semifinale 1 Nu skal medaljerne fordeles ved VM i fodbold for kvinder i Frankrig. I aften gælder det den første semifinale, som spilles på det topmoderne stadion i Lyon - byen, hvor også Europas bedste klubhold på kvindesiden har hjemme. Aftenens vinder bliver i Lyon for at spille finale på søndag, mens taberen skal kæmpe om bronze i Nice på lørdag.

DR K

18:25  

Kunstquiz
Kunstquiz Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte, hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou.

19:10  

Kunstquiz
Kunstquiz Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte, hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou.

19:55  

Dagens sang: Jordens sang
Dagens sang: Jordens sang - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Elizabeth I (1:3)
Elizabeth I (1:3) Elizabeth I (1533-1603) kæmpede hårdt for kronen og måtte kæmpe endnu hårdere for at beholde den. Elizabeths liv var brutalt fra starten. Inden hun var tre år var hendes mor, Anne Boleyn, blevet halshugget af hendes far, Henrik VIII. Efter farens død måtte hun navigere mellem sin bror, Edward 6., og søsteren Mary Tudor, der senere som Maria 1. spærrede hendes inde i Tower og truede med at henrette hende. Hun endte med at benåde hende, og da Mary døde, blev Elizabeth i 1558 dronning af England.

20:45  

Britiske slotte - hemmeligheder bag de tykke mure (1:6)
Britiske slotte - hemmeligheder bag de tykke mure (1:6) Historikeren Dan Jones udforsker Dover Castles turbulente historie. Kong Henrik 2. fik slottet bygget, ikke kun som en manifestation af kongemagten, men også for at sone sin skyld for mordet på ærkebiskoppen af Canterbury, Thomas Becket, i 1170. Han afslører også, hvordan et stort netværk af tunneller er blevet brugt til at forsvare slottet, herunder en underjordisk kaserne bygget under Napoleonskrigene og en atombunker fra Den Kolde Krig.

DR Ultra

18:00  

Helium (3)
Helium (3)

18:15  

Helium (4)
Helium (4)

18:40  

Pendlerkids (3)
Pendlerkids (3) Mere mainstream Steve har hørt den sang, som Kasper har skrevet til Marie. Han siger, at sangen kan komme med i Stjernejagt, hvis den bliver mere mainstream. Det vil Pil og Magnus gerne hjælpe med, men Marie vil ikke have, at de ændrer på hendes sang. Instruktør: Oliver Zahle.

18:55  

Pendlerkids (4)
Pendlerkids (4) Mobning Kasper og Tobias prøver at skrive en ny sang, men de bliver hele tiden mobbet af Pil og Magnus. Det lykkes dem dog at skrive et romantisk omkvæd, men da Pil og Magnus stjæler det, beslutter Kasper, at stilen skal være meget hårdere. Instruktør: Oliver Zahle.

19:10  

Backstage II (8)
Backstage II (8) Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I ottende afsnit kommer Ulrikkes farmor på besøg på for at tilbyde Ulrikke en praktikplads på sin skønhedsklinik. Imens får Adrian, Max og Sky ideen til en ny variant af romkuglen - chiliballs - men finder de frem til den rette dosering af chili?

19:30  

The Next Step (18)
The Next Step (18) Et nyt skridt

19:50  

Monica Chef - Monica finder ud af sandheden (39)
Monica Chef - Monica finder ud af sandheden (39)

20:10  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

20:25  

Isas Stepz (36)
Isas Stepz (36) Isa vinder 4.000 kr. på et skrabelod, og beslutter at de andre må konkurrere om hvad pengene skal bruges til. Men hun er selv mere optaget af Marcos klassekammerat Juliana, som Isa synes har det alt for sjovt sammen med Marco.

20:40  

Lokummet brænder III (2)
Lokummet brænder III (2) Mød den paranoide gårdvagt Hanne Boll, den forvoksede Peter Pan, Satans onde søn Belzebub, verdens dårligste skolesekretær, og mange andre karakterer i DR ULTRAs nye sketch og satireshow til børn: "Lokummet Brænder 3".

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (2:25)
Sommer i Ramasjang (2:25)

19:00  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

19:20  

Lucky Luke - En djævelsk plan, del 1 (2)
Lucky Luke - En djævelsk plan, del 1 (2) En djævelsk plan, del 1

19:45  

Yakari IV (17)
Yakari IV (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Beck: The Money Man
Beck: The Money Man En homoseksuel politimands dobbeltliv bliver betalt af Becks ærkefjende, den kriminelle bagmand Gavling. Til gengæld har politimanden i årevis forsynet Gavling med hemmelige oplysninger. Da han forsøger at gøre sig fri af Gavlings klemme, bliver han snart fundet død i en park. Det bliver startskuddet for den endelige duel mellem Beck og Gavling. En duel, som kun én kan vinde. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Lena Klingström: Stina Rautelin. Instruktion: Harald Hamrell.

23:25  

Taggart: Liget under gulvet (1:3)
Taggart: Liget under gulvet (1:3) For ti år siden forsvandt den 22-årige Margaret Balfour sporløst. Nu er hendes lig blevet fundet under gulvet i et saneringsmodent hus. Et fund, der varsler problemer for Jim Taggart, for han var sagens efterforskningsleder og tvang en tilståelse ud af kvindens mand, David Balfour. Nu tyder meget på, at Balfour er uskyldig. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Instruktion: Laurence Moody.

DR2

21:30  

Tredobbeltmordet på bondegården (1:6)
Tredobbeltmordet på bondegården (1:6) Hvem dræbte Marie, Kristian og Anne Orderud? Søndag d. 23. maj 1999 bliver de tre fundet skudt og dræbt. Politiet står helt uden spor, indtil en uventet begivenhed får sagen til at tage en ny drejning. Nu kastes der nyt lys over en af Norges mest omtalte mordgåder.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seniormagasinet
Seniormagasinet

23:15  

Kan immunterapi redde mit liv?
Kan immunterapi redde mit liv? Hvordan er det at leve med en kræftdiagnose? Her følger vi tre mennesker med fremskreden nyre, hud- eller lungekræft, mens de gennemgår banebrydende immunterapibehandlinger. En behandlingsform, der booster immunforsvaret og kan have en mirakuløs virkning - men kun virker på 25% af tilfældene. Vil immunterapien forlænge deres levetid?

DR3

23:00  

Silvana - det svenske rap-ikon
Silvana - det svenske rap-ikon Hendes skarpe tunge samfundsrevser og kaster lys på alle former for undertrykkelse. Den svenske lesbiske rapper Silvana Imam har taget Skandinavien med storm, og er hurtigt blevet en stemme for en ny generation. Her følger vi de første år i Silvanas karriere - fra undergrundskunstner til ikon. Og ser, hvorfor den prisvindende kunstner pludselig forsvinder fra rampelyset.

DR K

21:30  

Elizabeth: The Golden Age
Elizabeth: The Golden Age Året er 1585, og Elizabeth I har regeret over England i næsten tre årtier. De personlige omkostninger ved magten er store, hvilket dronningen atter må sande, da hun forelsker sig i eventyreren sir Walter Raleigh. Samtidig trues hun på både de ydre og de indre linjer. Den spanske konge sender sin armada mod England, mens Elizabeths katolske kusine Maria Stuart lægger planer om at myrde hende. Elizabeth I: Cate Blanchett. Sir Francis Walsingham: Geoffrey Rush. Sir Walter Raleigh: Clive Owen. Maria Stuart: Samantha Morton. Instruktion: Shekhar Kapur.

23:20  

A Late Quartet
A Late Quartet Strygekvartetten Fugue kan snart fejre 25-årsjubilæum, men inden længe er det måske slut med den anerkendte kvartet. Cellisten Peter fortæller, at han har fået Parkinsons og snart må opgive musikken. Peters beslutning bringer undertrykte følelser og ambitioner frem i lyset og truer med at sætte kvartettens nære, årelange venskab og samarbejde på spil. Juliette: Catherine Keener. Peter: Christopher Walken. Robert: Philip Seymour Hoffman. Instruktion: Yaron Zilberman.

DR Ultra

21:00  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

21:15  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:15  

Kystvagten (18:68)
Kystvagten (18:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:00  

Antikkrejlerne XVIII (21)
Antikkrejlerne XVIII (21) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

01:45  

Antikkrejlerne XVIII (22)
Antikkrejlerne XVIII (22) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

02:30  

Bonderøven 2015 (3)
Bonderøven 2015 (3) Sæson 14. Kastaniegårdens vartegn, kastanjetræet, er ved at gå ud, så Frank beslutter sig for at fælde det. Derefter tager han kalveskindet på nakken og kører af sted til skomager, hvor Frank forsøger at lære den svære kunst at lave håndsyede støvler - med stor hjælp af skomageren. Hjemme på loftet ligger den sidste produktion af hjemmelavede lersten til tørre. Sendt første gang 21.01.15

03:00  

Det søde liv (3:8)
Det søde liv (3:8) Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program laver Mette Blomsterberg små amerikanske pandekager med friske råsyltede hindbær, og så viser hun, hvordan du laver en madpakkevenlig pastasalat med sprøde smørristede rugbrødscroutoner. Desuden får du hendes opskrift på chokoladeis med sprøde nødderuller.

03:20  

Hammerslag 2015 (8)
Hammerslag 2015 (8) Aftenens program starter i havnebyen Bogense på det nordlige Fyn. Her skal vi besøge et byhus fra 1850, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Hvad mon det betyder for prisen? Vi tager turen til en af Danmarks ældste byer, Odense, hvor vi skal se på en velholdt lejlighed tæt på byens puls, caféliv og Odense Å. Vi slutter Hammerslag af med en herskabsvilla på en af Odenses mest attraktive adresser, som virkelig imponerer mæglerne. Vært: Christian Degn

DR2

00:05  

Hemmelige amerikanske missioner II (1:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (1:8) Den 23. november 1985 lettede et fly fra Egypt Air fra Athen på vej til Cairo, men det nåede aldrig sit mål. Historien om den skæbnesvangre flyvning bliver her fortalt af en passager, der var så heldig at overleve, en højtstående CIA-medarbejder, som var vidne til flykapringen, og de FBI-agenter, der fik til opgave at opspore og stille forbryderne for retten.

00:45  

Dirigenten (2:4)
Dirigenten (2:4) Den unge finansmand Tom Blixen er på dybt vand. Hans forretningsforbindelser dør som fluer, og nu er han selv havnet i det russiske politis søgelys. Kraftigt ansporet af den offentlige anklager Skurov begiver Tom sig til den fordægtige oliegigant Rusoil på hemmelig opgave.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

Verdens værste fængsler: Honduras
Verdens værste fængsler: Honduras Journalisten Paul Connolly rejser til Danlí-fængslet i Honduras. Her er 700 fanger stuvet sammen i et fængsel, der er bygget til 240. For at løse det problem har myndighederne har valgt en farlig og atypisk løsning. Nemlig ved at give de hårdeste fanger våben og magt til selv at håndhæve fængslets regler.

01:20  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:00  

Crazy Ex-Girlfriend II (12:13)
Crazy Ex-Girlfriend II (12:13) Rebecca skal giftes om to uger. Hun forsøger at klare det hele selv og er ved at bukke under af stress. Samtidig opdager hun, at hun har temmelig meget til fælles med Nathaniel, da hans far kommer til byen.

02:40  

Dårlige vaner - fromme piger (3:4)
Dårlige vaner - fromme piger (3:4) En hel måned uden sprut, telefoner og engangsknald! Fem unge festaber, Tyla, Rebecca, Paige, Sarah og Gabbi tjekker ind på et nonnekloster, hvor Den Guddommelige Kærligheds Døtre har aflagt løfte om et liv fattigdom, kyskhed og lydighed. De unge piger besøger tre andre katolske ordner, der arbejder med ældre og hjemløse, men har hele dage med absolut tavshed. Det sidste bliver en udfordring for pigerne.

03:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:55  

Fannys rejse
Fannys rejse I Frankrig under 2. verdenskrig overlader jødiske forældre deres børn til organisationer, som beskytter dem. 13-årige Fanny og hendes søstre sendes til et børnehjem i Italien. Men snart overtager tyskerne området, og Fanny og hendes søstre sendes på flugt sammen med otte andre børn. Pludselig må Fanny påtage sig ansvaret for at få børnene over grænsen til Schweiz, inden nazisterne slår kløerne i dem. Medvirkende: Léonie Souchaud, Cécile de France, Stéphane De Groodt m.fl. Instruktion: Lola Doillon.

02:30  

Ørnen I (3:8)
Ørnen I (3:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet i baggården til det hotel, hvor Hallgrim bor fast. Kvinden viser sig at være en meget velhavende norsk direktør for et stort finansselskab - og Frandsen og Michael konstaterer hurtigt, at hun stod bag bedrageri i milliardklassen og nu var på vej i skattely. Er mordet bestilt for at hindre hendes flugt - har det noget at gøre med rockeren Arly, som hun skændtes med på hotellet tidligere på aftenen - eller skal gerningsmanden findes et helt tredje sted? Hallgrim må afsted til Norge. Og så giver Sergej livstegn fra sig igen. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Bjørn Floberg, Henrik Lykkegaard, Nastja Arcel, Morten Suurballe, Anne Ryg, Bjørn Sundquist, Hanne Hedelund Nielsen, Anne Marie Ottesen, Johannes Fürst Roaldsen, Morten Lützhøft, Niels Anders Thorn, Christian Mosbæk, Peder Pedersen, Per Linderoth, Carsten Kressner og Jakob Cedergren. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

03:25  

Ørnen I (4:8)
Ørnen I (4:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Efter at have fundet liget af det danske vidne, Berit, i Norge, er Hallgrim og Frandsen tilbage i landet - det er Sergej også, og han sikrer sig at kunne følge Hallgrim og dermed opklaringsarbejdet. Berit var, som kronvidne i en rockerrelateret mordsag, under vidnebeskyttelse - hvordan er hendes identitet og opholdssted blevet afsløret? Afdelingen har 24 timer til at opklare sagen, før justitsministeren må rykke ud med en forklaring. Og så får det voldsomme konsekvenser, helt ind midt i gruppen, at Sergej er et skridt foran. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Jakob Cedergren, Nastja Arcel, Lotte Munk Fure, Morten Lützhøft, Henrik Lykkegaard, Niels Anders Thorn, Hans Henrik Clemensen, Ann Hjort, Malou Reymann og Josephine Thorup Arnfred. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0626190524