Blaabjerg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. februar 2019

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 17. februar 2019

DR1

00:40  

Hercule Poirot: Viseren peger på mord
Hercule Poirot: Viseren peger på mord Hercule Poirot tager en tur til kystbyen Dover for at hjælpe løjtnant Colin Race med at opklare knivdrabet på en midaldrende mand. Sporene synes at pege på den unge Sheila Webb, men er hun virkelig skyldig? Og har sagen mon forbindelse til den nylige afsløring af en tysk muldvarp i den britiske flåde? Poirot: David Suchet. Colin Race: Tom Burke. Sheila Webb: Jaime Winstone. Instruktion: Charles Palmer.

02:10  

Miss Marple: Døden kommer med posten
Miss Marple: Døden kommer med posten Lymstock er en landsby, hvor sladderen hersker. Nogen sender modbydelige anonyme smædebreve til byens borgere. Det medfører op til flere selvmord, men Miss Marple er ikke helt overbevist om dødsårsagerne. Hun starter sin egen efterforskning og får hjælp af den unge Jerry Burton, der er på rekreation i Lymstock og viser sig at have flair for detektivarbejde. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jerry Burton: James D'Arcy. Joanne Burton: Emilia Fox. Richard Symmington: Harry Enfield. Instruktion: Kevin Elyot.

03:45  

Bonderøven 2010 (6)
Bonderøven 2010 (6) Bonderøvens nyeste og kæreste værktøj, radrenseren, får endelig lov til at vise, hvad den kan. Først skal den dog males og have nye greb. Og så besøger Frank, sammen med Claude, æblehegnet for at pode træerne om. På marken kommer såmaskinen for alvor på arbejde, for nu skal roerne i jorden. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 18.04.10

04:15  

Kender du typen 2014 (10)
Kender du typen 2014 (10) Der står en scooter inde i stuen i det hjem, Kender Du Typen? besøger i aften. Den er produceret samme år som programmets hovedperson, og måske kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau på den måde få pejlet sig ind på, hvem de er på besøg hos? Eller måske afslører vedkommende sig selv ved at have et yderst larmende kukur? Alle kan gætte med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 22.09.14

04:55  

Skattejægerne 2015 (19)
Skattejægerne 2015 (19) Veteranbilforhandleren Søren Sørensen forhandler benhårdt om en velholdt folkevognsboble. Antikvitetshandlerparret Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen håber på at finde sjældne ting i wienerbronze på en sønderjysk antikvitetsmesse. Og marskandiseren Søren Falk går målrettet på jagt efter Wiinblad-keramik. Sendt første gang 20.07.15

05:25  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

DR Friland: Halmfeber og græsrødder (2:2)
DR Friland: Halmfeber og græsrødder (2:2) Halvvejs inde i det tredje internationale halmtræf plages både frilændere og træffets deltagere af den våde og blæsende danske sommer. Men alligevel fortsætter arbejdet i de workshops, som skal give frilændernes byggeprojekter et skub fremad. Hos Helle og Jens Peter er der kommet gang i lerpudse-workshoppen. Her bliver leret masseret ind i væggen! Frilændernes lille fælles hus bliver bygget færdig - materialerne er ubrændte lersten og isoleringen træfiber. Pia får lagt tag på og rejst halmvægge. Halmfeberen fortsætter på Friland... Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 20.10.04

06:00  

De unge brugtvognsforhandlere (4:6)
De unge brugtvognsforhandlere (4:6) I Randers får den 28-årige brugtvognsforhandler Dennis en god idé. Men den kræver, at banken vil låne ham over en million kroner - og at kæresten er enig. Og mens brødrene Mark og Yousef på 20 og 21 år, der stadig bor hos mor og far, kæmper for at kunne udbetale sig selv løn i deres bilforretning, sættes lærlingen Tobias på 20 år under pres i sin hidtil største handel - med en meget stædig kunde.

06:25  

Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7)
Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7) Havbiolog Anders Drud bliver en tidlig morgen kaldt ud for at være med til at sætte GPS på marsvinet i Storebælt - det farvand i verden, der er rigest på hvaler. Biolog Line Friis Frederiksen får opklaret, hvordan fremmede fisk sejlet ind med ballastvandet fra de store skibe påvirker de hjemlige farvande. Hun undersøger, hvad et fiskeatlas mon er, og så forsøger hun at opfylde en gammel drøm om at kitesurfe. Botaniker Flemming Rune lader sig fascinere af Danmarks tidligste kommunikationsform, den optiske telegraf, og tester om den 200-årige teknologi kan hamle op med nutidens sms. Arkæolog og kulturhistoriker Marlene Kramm opgraver et sjældent fund i Vordingborg nær Gåsetårnet.

07:25  

Antikkrejlerne med kendisser (103)
Antikkrejlerne med kendisser (103) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:25  

Antikkrejlerne med kendisser (104)
Antikkrejlerne med kendisser (104) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

01:00  

Komplottet i Kreml
Komplottet i Kreml Historikeren Fluke Kelso er i Moskva til en konference om de nyåbnede sovjetiske arkiver, da han kontaktes af en tidligere officer fra Stalins sikkerhedstjeneste. Den gamle mand hævder, at han ved, hvor diktatorens efterladte papirer er gemt. Da Kelso går historien efter i sømmene, udvikler det sig til en dødsensfarlig jagt, der fører ham til Arkhangelsk i det nordlige Rusland, hvor Stalins største hemmelighed er skjult. Fluke Kelso: Daniel Craig. Zinaida: Yekaterina Rednikova. O'Brian: Gabriel Macht. Instruktion: Jon Jones.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

Eden
Eden Da et amerikansk fodboldholds fly styrter ned ud for en øde Stillehavsø, kæmper de overlevende med meget få ressourcer, næsten ingen mad og ingen redning i syne. Holdånden fordamper lige så hurtigt, som forsyningerne svinder ind. Elena: Jessica Lowndes. Arnie: Diego Boneta. Dafoe: James Remar. Instruktion: Shyam Madiraju.

02:25  

God sex - nu også for piger (5:6)
God sex - nu også for piger (5:6) Svensk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Riktigt bra sex - nu också för tjejer) Anna, Isabelle og Amanda ses og taler om deres fælles interesse: Sex. Og de taler om alt - er det virkelig nice at kneppe til musik, hvordan får man lettest sprøjteorgasme, hvilken stilling er den bedste? I dag taler pigerne om sexstillinger, onani, elevatorsex og sexfantasier hos gynækologen. Anne husker hvordan hun havde sex præcis som på film.

02:40  

Gennemsnitlig Sex - Fissen (2:10)
Gennemsnitlig Sex - Fissen (2:10) Er du en af de 86% kvinder, der har nærstuderet sit kønsorgan i et spejl, eller er du måske en af de 58% mænd, der synes, at fissen er smuk? Gennemsnitlig Sex afslører hver uge resultaterne fra en landsdækkende sexundersøgelse og dykker helt ned i folks senge for at finde ud af, hvad de egentlig tænker og føler om sex. Aftenens emne er 'fissen'. Vi skal blandt andet stifte nærmere bekendtskab med plastikfissen 'Waterwoman', der mest bliver solgt i automater langs den tyske autobahn. Og David, som er homoseksuel, skal opleve en fisse for første gang i 8 år. Har du selv gennemsnitlig sex? Se med og få svaret.

03:10  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:00  

Staying Vertical
Staying Vertical Filmmageren Léo er på udkig efter ulve, da han forføres af fårehyrden Marie. Ni måneder senere føder hun deres barn, men snart vælger hun at forlade både barnet og barnets far. Nu er Léo alene med et spædbarn. Det er ikke let, men inderst inde er han vild med det. Og mens Léo kæmper for at finde inspiration til en film og møder en række usædvanlige mennesker, er han parat til at gøre hvad som helst for at klare sig. Léo: Damien Bonnard. Marie: India Hair. Jean-Louis: Raphaël Thiéry. Instruktion: Alain Guiraudie.

02:35  

Saint Laurent
Saint Laurent I årene 1967 til 1976 befinder den berømte modedesigner Yves Saint Laurent sig på toppen af sin karriere. Men i modehovedstaden Paris udgør narkotika, sex og skønhed en farlig cocktail, der skaber dybe ar hos dem, der overlever de vilde 70'ere. Yves Saint Laurent: Gaspard Ulliel. Pierre Bergé: Jérémie Renier. Jacques de Bascher: Louis Garrel. Instruktion: Bertrand Bonello.

04:55  

Dagens sang: Troldedanse
Dagens sang: Troldedanse - sunget af et af DR's kor.

08:25  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

08:30  

80'erne: Yuppier, glamour og Madonna
80'erne: Yuppier, glamour og Madonna Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Lucky Luke - Daltonbrødrene taber underkæben (49)
Lucky Luke - Daltonbrødrene taber underkæben (49) Daltonbrødrene taber underkæben.

06:25  

Dybet (34)
Dybet (34)

06:45  

Dybet (35)
Dybet (35)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Wild Kratts (10)
Wild Kratts (10) Kunsten at røre en kolibri

07:50  

Galaksekrigerne - Jeg tror, jeg sidder over i år (8)
Galaksekrigerne - Jeg tror, jeg sidder over i år (8)

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (14)
Pingvinerne fra Madagascar (14) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

05:10  

Babar (3)
Babar (3) Ret og rimeligt

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

06:00  

Chuggington (8)
Chuggington (8)

06:13  

Rita og Krokodille - Sne
Rita og Krokodille - Sne Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud og kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke kapløb. Men bakken er høj og stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder begge to at glide ned af bakken, Rita ovenpå Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt. Vennerne vinder! Sammen.

06:15  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

06:25  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

06:45  

Inui (26)
Inui (26)

06:55  

Pingu (25)
Pingu (25)

07:08  

Brillebjørn (2)
Brillebjørn (2) Norsk dramaserie. Julian elsker at lege med sin togbane, men han har brug for flere skinner. Men skinnerne er på det skumle loft, og Julian tør ikke hente dem.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16) Vaffels vandboldbassin

07:30  

Pocahontas II: Journey to a new World
Pocahontas II: Journey to a new World

08:55  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Kasper og Sofie holder fødselsdag

 
DR1

09:25  

Inspector Morse: Mord på universitetet
Inspector Morse: Mord på universitetet Oxfords universitetsmiljø bliver skueplads for et bizart og grusomt mord. Under velkomstmiddagen for en gruppe udenlandske studerende på sommerkursus får en ung japaner et ildebefindende. Kort efter bliver han fundet død på sit værelse - naglet fast til gulvet i korsfæstelsespositur og med tungen skåret af. En ny sag for Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jane Robson: Anna Calder Marshall. Instruktion: Peter Hammond.

11:15  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) I finalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper de fire sidste talentfulde kunstnere om sejren, når de skal portrættere en stor dansk personlighed på bare fire timer. De tre dommere kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg, har skyhøje forventninger til finalisterne, som gør deres allerbedste for at vise nye facetter af deres talent i håbet om at blive kåret til Danmarks bedste portrætmaler 2019.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Debatten
Debatten

11:00  

Søskendeflok på tur (1:4)
Søskendeflok på tur (1:4) De fire søskende, Katrine, Inge, Markus og Håkon, skal på eventyr i Lofoten i Norge. De holder alle af den vilde natur, som de færdes hjemmevant i, når de udfolder deres mange talenter - til vands, til lands og i luften. Her er det lillesøster Katrine, der ikke vil nøjes med at surfe, men også kaste sig ud i at lære en ny disciplin: Paragliding. Nordvision fra Norge.

11:25  

Søskendeflok på tur (2:4)
Søskendeflok på tur (2:4) De fire søskende, Katrine, Inge, Markus og Håkon, skal på eventyr i Lofoten i Norge. De holder alle af den vilde natur, som de færdes hjemmevant i, når de udfolder deres mange talenter - til vands, til lands og i luften. Storebror Inge, som er kameramand, prøver i dag blandt andet at filme på ski og med nordlys i baggrunden. I dag skal de alle lave et avanceret stunt på Svolværgeita, en 150 meter høj fjeldtop. Nordvision fra Norge.

11:55  

Søskendeflok på tur (3:4)
Søskendeflok på tur (3:4) De fire søskende, Katrine, Inge, Markus og Håkon, skal på eventyr i Lofoten i Norge. De holder alle af den vilde natur, som de færdes hjemmevant i, når de udfolder deres mange talenter - til vands, til lands og i luften. Markus bygger i dag sin bil om, så den kan køre på brugt fritureolie, derefter rejser de alle til den smukke Bunesstrand for at klatre. Endnu en udfordring venter dem: Udspring fra den største bro i Lofoten. Nordvision fra Norge.

DR3

11:40  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Eddie Redmayne og Jude Law er biografaktuelle i adventure-dramaet 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser'. I aften kan de to britiske skuespillere også opleves hos Graham Norton - sammen med komikeren Melissa McCarthy og skuespilleren Emma Stone. Aftenens musikalske indslag leveres af 80'er-popfænomenet Rick Astley.

DR K

09:15  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

10:00  

80'erne: Riv den mur ned
80'erne: Riv den mur ned Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på de historiske øjeblikke, som ændrede verden for altid. Mure blev revet ned - bogstavelig talt, men også kulturelt, politisk og racemæssigt set. I spidsen stod Ronald Reagan ved Berlinmuren med de berømte ord: Tear down this wall.

10:45  

80'erne: De nye supermagter
80'erne: De nye supermagter Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor den amerikanske populærkultur bliver global. Samtidig forsøger præsident Ronald Reagan at nå frem til en løsning på Den Kolde Krig og de dertilhørende spændinger mellem verdens supermagter - USA og Sovjetunionen.

11:30  

Biblens gåder - Sodoma og Gomorra
Biblens gåder - Sodoma og Gomorra I en af det Gamle Testamentes mest grusomme historier lægger Gud byerne Sodoma og Gomorra øde på grund af indbyggernes ondskab og gudløshed. I dag tvivler de fleste forskere på, at byerne har eksisteret. Undtagen bibelforskeren og arkæologen Steven Collins, der gennem tyve år har søgt efter dem og nu er overbevist om, at han i hvert fald har fundet Sodoma.

DR Ultra

09:00  

Snow Buddies: Hvalpene i Alaska
Snow Buddies: Hvalpene i Alaska De fem nysgerrige hvalpe, bamsen Budderball, rapperen B-Dawg, den modige RoseBud, den rolige Buddha og dirty dog MudBud havner ved et uheld i Alaska. Her bliver den nævenyttige femkløver gode venner med husky-hvalpen Shasta, som drømmer om at vinde et hundeslædeløb.

10:25  

Vi' bare bjørne (25)
Vi' bare bjørne (25)

10:40  

Store Nørd: Go-cart
Store Nørd: Go-cart NØRDerne er trætte af at skubbe hinanden rundt i en gokart. Så de smider et par motorsave på vognen og gir den max gas! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

10:55  

Store Nørd: Brandslukning (1)
Store Nørd: Brandslukning (1) Når man har sin egen hule i en togvogn er det vigtigt at kunne slukke ild. Se med når der går ild i en sofa, en olietønde og Kåre! Og når det hele bliver slukket igen! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:15  

Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)
Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)

11:30  

Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)
Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)

11:45  

Hollywoods vildeste dyr II (5)
Hollywoods vildeste dyr II (5) Tigerdag hos Dr. Antel Vi er tilbage hos den berømte dyretræner Dr. Antel. I dag skal vi møde hans film-tigere. Nerverne sidder uden på tøjet når Joakim og Dea skal hjælpe med at træne tigerne. I første sæson af HVD2 løb Dea fra en glubsk tiger, så da Joakim får øje på en stor hængebro og en farlig tiger er ideen til hans nye Hollywood-film klar: Mennesket Eller Dyret 2.

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

09:20  

Didrik Drage (13)
Didrik Drage (13) Muddermonstret

09:35  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Kanonkongen Freja (8:8)
Kanonkongen Freja (8:8) Kanonkongen Freja afsnit 8. I dag kommer mor hjem, og Freja glæder sig. Hun har travlt, for hende og far skal lave en stor velkommen-hjem-fest. Men far har ikke tid alligevel, for han skal til jobsamtale. Gode råd er dyre, for mor skal bare have en fest. Så Freja og Asger tager på indkøb, også selvom de helt har råd til det hele. Og mor bliver glad for festen, indtil Valdemar påstår at der mangler 200 kroner i hans pung. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:10  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

10:25  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (1)
Flaskepost fra Stillehavet II (1) Vi rejser igen Denne gang skal Ivi og Jack rejse til Stillehavet sammen med deres naboer Vilja og Iben. Alle forældrene og fætter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn af affald og gør os klar til at tage afsted

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:15  

Cirkeline
Cirkeline Sigøjnermusene. Det er aften over skoven, og Cirkeline og Frederik kan høre sigøjnermusik. Og nu kommer de både til at opleve musik, en spå-mus, den hvide muse- klovn, og Alfredo kommer også og giver et nummer - se selv!

11:30  

Nana (6:6)
Nana (6:6) Trænger frk. Lind til et par fridage? Hvem dræbte kagemanden, og kan man virkelig ikke få for mange bordskånere? Kan man være både Gud og pølsemand, og hvordan kan nogen glemme en herrens engel? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Inspektør: Arne Hansen. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. Formningslærer: Finn Rye Petersen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 26.11.88.

11:55  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Hvor er Sebastians briller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven (6:8)
Bonderøven (6:8) Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed.

12:40  

Kender Du Typen? - Med våddragt og 60'er villa
Kender Du Typen? - Med våddragt og 60'er villa Hvem er det, der bor i Stensballe, elsker Bilka og McDonald's og pendler til hovedstaden tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en østjysk vovehals med hang til tilbud. Vært: Mads Steffensen

13:25  

Sporløs (3)
Sporløs (3) De 18-årige tvillinger Sille og Thea kom til verden på et hospital i Colombias hovedstad, Bogotá. Kun to måneder gamle bliver de sammen adopteret til Danmark, hvor de vokser op på Fyn. Sille og Theas biologiske mor og far gav dem nogle tegninger og et brev med, da de blev bortadopteret. Her står, at de altid vil elske dem, og at de blev givet væk, da forældrene ikke have tag over hovedet. I dag er tvillingernes store ønske at finde deres biologiske mor og far igen, så sammen med Sporløs rejser de tilbage til Sydamerika.

14:05  

Alene i vildmarken III (4:8)
Alene i vildmarken III (4:8) Der er syv deltagere tilbage og især to er pressede. Sune ødelægger sit sidste fiskegarn og stærke vinde truer med at vælte Henrik Ps shelter.

14:50  

Champions League Håndbold: Skjern - Nantes (m), direkte
Champions League Håndbold: Skjern - Nantes (m), direkte Vært: Tina Müller Kommentator: Frederik Lindved og Lars Krogh Jeppesen

DR2

12:25  

Søskendeflok på tur (4:4)
Søskendeflok på tur (4:4) De fire søskende, Katrine, Inge, Markus og Håkon, skal på eventyr i Lofoten i Norge. De holder alle af den vilde natur, som de færdes hjemmevant i, når de udfolder deres mange talenter - til vands, til lands og i luften. I dag vil Håkon lede efter den længste longboard-bakke, og de rejser alle til Værøy for at udforske øen for både bakker og bølger. Det blæser pludselig op til kraftig storm på øen, og deres besøg bliver ikke som forventet. Nordvision fra Norge.

12:55  

Himalaya-drengen og fjernsynet
Himalaya-drengen og fjernsynet Peyangki er en ensom og drømmende otte år gammel munk, der bor i Laya, en bhutanesisk landsby uden rindende vand og elektricitet højt oppe i Himalaya. Selv om kongen af Bhutan i 1999 tillod tv og internet i det lille bjergrige, er ingen af delene nogen sinde nået til den lille by. Men nu skal landsbyen elektrificeres, og klostrets abbed har besluttet at indkøbe et tv-apparat til at vise religiøse programmer. Peyangki bliver sammen med sin onkel sendt på den tre dage lange rejse til hovedstaden Thimpu for at foretage det betydningsfulde indkøb.

14:10  

Vi overlevede Krudttønden
Vi overlevede Krudttønden Dansk dokumentar fra 2019 5 øjenvidner fortæller hver deres dramatiske historie om hvordan de oplevede terrorangrebet mod kulturhuset Krudttønden den 14. februar 2015. De fortæller hvordan de reagerede i sekunderne, da Omar el-Hussein affyrede sine skud. Flere af øjenvidnerne troede at de nu skulle dø. På forskellig måde har angrebet sat sig spor i de 5 vidner, der stadig skal håndtere svære følelser som angst, skam og vrede. Sammen forsøger de at bearbejde den skelsættende begivenhed, ved at mødes i en gruppe med andre overlevende fra Krudttønde-angrebet. Dokumentaren indeholder helt unikke optagelser fra minutterne efter terrorangrebet, filmet af fotografen Peter Bak, der selv var til stede.

DR3

12:30  

BAFTA-filmprisen 2019
BAFTA-filmprisen 2019 Det britiske filmakademi uddeler priser for årets bedste film og største præstationer i et festligt show i Royal Albert Hall i London. Aftenens store favorit hedder passende nok 'The Favourite'. Yorgos Lanthimos' diamantskarpe dronningedrama er nomineret til hele 12 priser, mens 'Bohemian Rhapsody', 'First Man', 'Roma' og 'A Star Is Born' alle kan hente syv priser hjem. Lady Gaga, Viggo Mortensen og Emma Stone er blandt de nominerede stjernenavne.

14:30  

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them Engang var Conor og Eleanor lykkelige sammen, men efter en tragisk hændelse er det unge par blevet som fremmede. Fra to forskellige perspektiver udforsker filmen parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed, de engang delte. Conor Ludlow: James McAvoy. Eleanor Rigby: Jessica Chastain. Alexis: Nina Arianda. Instruktion: Ned Benson.

DR K

12:20  

Biblens gåder - Moses stav
Biblens gåder - Moses stav Moses brugte sin stav til at nedkalde de ti plager over Ægypten og til at dele Det Røde Hav. Den historiske detektiv Graham Philips mener nu at have sporet staven fra den antikke by Petra i det nuværende Jordan, til den efter en voldsom og dramatisk historie endte i hjertet af England.

13:10  

Biblens gåder - Ligklædet i Torino
Biblens gåder - Ligklædet i Torino Ligklædet i Torino er et af historiens mest kontroversielle relikvier. På klædet anes et billede af en korsfæstet mand, der hævdes at være det eneste eksisterende billede af Jesus. Klædet er i 1990'erne blevet undersøgt af tre af verdens bedste laboratorier, der alle har dateret det til at være fra middelalderen og dermed dømt det til at være et middelalderligt falsum. Men ikke alle har accepteret denne konklusion. Professor Fant fra Padua har gennemført sine egne test, der har sået tvivl om de første dateringer.

14:00  

Gudstjeneste fra Uhre Kirke ved Brande
Gudstjeneste fra Uhre Kirke ved Brande Søndag Septuagesima fra Uhre Kirke ved Brande. Sognepræst Anne Dolmer er liturg og prædikant Septuagesima søndag betyder, at der er 70 dage til påske. "Himmeriget ligner" indleder Jesus dagens lignelse i evangeliet om arbejderne i vingården, som alle fik den samme løn, selvom de slet ikke arbejdede lige meget. Stof til eftertanke. Uhre kirke er indviet i 1920. I begyndelsen af 90'erne fik kirken en glasmosaikrude i korvæggen og farvelagt kirkerummet, så kirken fremtræder i en dristig og smuk farvesymfoni, hvor det grønne og gule er fremtrædende.

14:50  

Kunstquiz (1:8)
Kunstquiz (1:8) Så er der Kunstquiz igen! Sæsonen begynder på ARoS i Aarhus. Adrian Hughes er vært, når to hold dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte de berømte kunstværker, når værten klæder sig ud i de mest vanvittige kostumer? Kan de to malere tegne, så man kan gætte hvad det er? Hvad siger børnene i år? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Bente Scavenius, maleren Peter Carlsen og museumsleder Anne-Mette Villumsen. Hold 2: Kunstkritikeren Trine Ross, maleren Martin Bigum og vurderingseksperten Kasper Nielsen.

DR Ultra

12:00  

Hollywoods vildeste dyr II (6)
Hollywoods vildeste dyr II (6) Youtube-hunden Jumpy Filmhunden Jumpy har flere views på Youtube end nogen anden i hele Danmark. Så hvordan er det at være en stjerne på Youtube, og er den hund virkelig så sej? Det har Joakim tænkt sig at finde ud af. Jumpy udfordrer Joakim i en heftig 5-kamp, hvor der er ære og kødben på spil. Kan hunden Jumpy køre fra Joakim på et skateboard? Og vil den være med i Joakims film?

12:15  

Designtalenterne - Outfit of the Day (13)
Designtalenterne - Outfit of the Day (13)

12:35  

Designtalenterne - Outfit of the Day (14)
Designtalenterne - Outfit of the Day (14)

12:50  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

13:10  

Backstage I (1)
Backstage I (1) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke er blevet smidt ud af ungdomsklubben og er nødt til at tage med sin far på arbejde. Hun får en hård velkomst af Sky, mens Noah øjeblikkeligt falder for hende. Claydermann beslutter sig for at mobbe den nye læge Sammy, så det er op til Noah at få alle til at blive gode venner.

13:25  

Backstage I (2)
Backstage I (2) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Claydermann er I drillehumør. Han driller Ulrikke og Noah, med at de er kærester. Og da hans gamle rival Bosse Poulsen dukker op, får han Max til at mobbe Bosse. Men selv Max har en grænse for, hvad han vil være med til - og børnene får taget hævn over de voksne.

13:40  

Backstage I (3)
Backstage I (3) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der er krise på skadestuen. En anmelder har kaldt Claydermann for Danmarks dårligste skuespiller, og nu vil han ikke spille skuespil længere. Han ligger bare i sengen og piver. Sky er også blevet ramt af sceneskræk, netop som hun har fået en stor reklame casting. Kan Ulrikke, Noah og Max få Claydermann og Sky på ret køl igen?

13:55  

Backstage I (4)
Backstage I (4) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke skal være med i "Hvem vil være millionær", men Noah er den eneste, der tror på at hun vinder millionen. Alligevel vil alle have en bid af kagen, da hun vinder en masse penge. Samtidig får skadestuen en ny sponsor: et vaskepulver, der muligvis har givet Claydermann pest. Og Gaffa Torben beviser, hvor stærkt gaffa tape egentlig er.

14:15  

Backstage I (5)
Backstage I (5) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det er tid til den årlige melodi grand prix fest. Børnene planlægger et dansenummer til festen, men da Sky kritiserer Ulrikkes dansetrin, gider Ulrikke ikke være med i dansetruppen længere. Claydermann prøver at lære Max hvad en rigtig mand er, og bliver forfærdet da han opdager der er en bøsse på settet - den slags smitter. Claydermann bliver sat på plads og det bliver afsløret af Skadestuen gemmer på en kæmpe grand prix stjerne.

14:30  

Drømmen om MGP (4:7)
Drømmen om MGP (4:7) MGP-finalisterne er fundet, og nu skal de på bootcamp og møde hinanden for første gang! På bootcampen bliver MGP-finalisterne udfordret, og deres samarbejde bliver sat på prøve. Med bind for øjnene bliver MGP-finalisterne kørt ud i en skov til deres første udfordring, og det afgøres om de vinder penge eller remoulade til årets fælles musikvideo.

14:45  

Drømmen om MGP (5:7)
Drømmen om MGP (5:7) MGP-finalisterne er på bootcamp, og de får endnu engang en svær udfordring. Kan de holde en fest? Det bliver de testet i, når de på 2 timer skal arrangere en fest for de lokale i Store Ajstrup Forsamlingshus. Der er meget på spil, for hvis MGP-finalisterne ikke holder en god fest, skal deres forældre nemlig twerke i årets fælles musikvideo!

DR Ramasjang

12:25  

Min mosters historier (6)
Min mosters historier (6) " PÅ RETTE KURS " Theodor skal med Lola på nattevagt. Men da Lola et øjeblik går for at hente varm kakao får Theodor øje på en stor flot globus og forlader roret. Nu er gode råd dyre! - Og Theodor skal bevise at han er en rigtig matros og få skibet på rette kurs igen.

12:35  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

12:45  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

13:25  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

14:45  

Gurli Gris VI (20)
Gurli Gris VI (20) Gustavs ballon

14:50  

F for får V (12)
F for får V (12)

DR1

17:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (2)
Kriminalkommissær Barnaby XV (2) "Mordet på uskylden". Efter 18 år i fængsel for mord vender Grady Felton hjem til sin fødeegn. Det vækker vrede, ikke mindst blandt mordofferets familie. Da advokaten, der forsvarede Grady, findes myrdet, havner Grady igen i politiets søgelys. Men denne gang er Gradys alibi solidt. Har han mon en medsammensvoren? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

DR2

15:10  

Feministen
Feministen Superhelt eller skurk. I Sverige har alle en mening om den banebrydende feminist Gudrun Schyman. Hun har været gennem alle et politisk livs op- og nedture. Som formand for Venstrepartiet førte den tidligere socialarbejder partiet til hidtil usete valgresultater. Hun er blevet udskammet offentligt for sin alkoholisme og grundlagt Europas første feministiske parti. Gennem det hele har hun som feminist utrætteligt arbejdet på at hæve barren for lighed i Sverige og i Europa.

16:10  

Ulve-ekspeditionen (1:2)
Ulve-ekspeditionen (1:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

17:00  

Ulve-ekspeditionen (2:2)
Ulve-ekspeditionen (2:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

17:55  

Tombstone
Tombstone Wyatt Earp slår sig ned i Tombstone med sine brødre og familien, men byen regeres af en vild bande med Ike Clanton i spidsen, og snart må brødrene igen spænde pistolbælterne for at tage opgøret med banditterne ved OK Corral. Wyatt Earp: Kurt Russell. Doc Holliday: Val Kilmer. Virgil Earp: Sam Elliott. Instruktion: George P. Cosmatos.

DR3

16:25  

Crazy Ex-Girlfriend IV (7:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (7:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

17:10  

Hjemmebane (6:10)
Hjemmebane (6:10) Helena får karantæne i fire kampe for voldelig opførsel. Kan en rask lille mediestorm ændre afgørelsen? Michael har hemmeligheder for sin kone, mens han forsøger at bringe sig i stilling til trænerjobbet. Camilla begynder på sit nye arbejde, men har svært ved at tolke tilnærmelserne fra en kollega.

DR K

15:35  

Angrebet på Pearl Harbour
Angrebet på Pearl Harbour Det japanske angreb på Pearl Harbour den 7. december 1941 kl. 7.48 ændrede krigens gang på en måde, som hverken Hitler eller de japanske generaler havde forudset. På mindre end to timer blev USA trukket ind i krigen, og Storbritannien fik en ny allieret i kampen mod aksemagterne. Ved hjælp af en hel ny epokegørende teknik følger vi otte af de ukendte helte den søndag morgen. Det ene øjeblik spulede de dæk, det næste skød de med maskingeværer, som de aldrig havde lært at betjene.

16:25  

Krøniken (7:22)
Krøniken (7:22) 1954. Erik har nu været tilbage hos sin far på Bella i et lille års tid - men han trives ikke og oplever, at Kaj Holger træder yderligere på ham. Derhjemme aner Ida ikke, hvad hun skal stille op med Eriks svingende humør og opførsel. Palle skal op til sin afsluttende eksamen og flytter samtidigt ind på et pensionat, som er befolket af en noget besynderlig samling mennesker. Søs er tilbage efter sin fødsel og fortsætter sit liv, som om intet er hændt - det tager hendes mor hånd om på sin egen måde. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Haslund: Lars Kaalund. Fru Jürgensen: Birthe Neumann. Stokmand: Henning Moritzen. Endvidere: Michael Hasselflug, Peter Hesse Overgaard, Christian Mosbæk, Anette Støvelbæk, Mads M. Nielsen, Lotte Bergstrøm, Signe Manov, Malene H. Petersen, John Martinus, Lene Maimu, Charlotte Christie, Birgit Conradi, Susanne Lundberg og Einar Hans Jensen. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 15.2.04

17:25  

Krøniken (8:22)
Krøniken (8:22) 1954. Søs har forlovet sig med Thomas og er i fuld gang med at planlægge bryllup - samtidig kommer hun i tvivl om flere af de valg, hun har truffet på det seneste. På Bella forårsager Thomas den ene konflikt efter den anden - og der venter i det hele taget Kaj Holger nogle hårde oplevelser. Ida kan efterhånden slet ikke finde ud af, hvad Erik foretager sig - og til sidst ramler det hele sammen for dem. Mens Børge gør, hvad han kan for at lokke Karen til at rykke mere permanent ind hos ham, har Palle problemer med kærligheden. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Haslund: Lars Kaalund. Fru Jürgensen: Birthe Neumann. Endvidere: Michael Hasselflug, Peter Hesse Overgaard, Christian Mosbæk, Anette Støvelbæk, Mads M. Nielsen, Lotte Bergstrøm, Signe Manov, Kim Veisgaard, Bolette Schrøder, Martin Hestbæk, Bodil Lassen, Charlotte Christie, Birgit Conradi, Simon Rosenbaum, Berte Fischer og Niclas Bendixen. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 22.2.04

DR Ultra

15:00  

De fem på nye eventyr
De fem på nye eventyr De 5 eventyrere Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy feriehygger på en tropisk ø, da de opdager et mystisk halssmykke i et gammelt skibsvrag. Den lokale fiskerpige, Joe, er overbevist om, at smykket kan vise vej til en gammel forsvunden piratskat. De 5 går på jagt, men de er ikke de eneste, der er interesserede i skatten og med skumle typer lige i hælene begiver vennerne sig ud på den vildeste skattejagt.

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Insta Answer med Ruben Søltoft
Insta Answer med Ruben Søltoft Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den populære komiker, Ruben Søltoft, for at skaffe os nogle Insta Answers!

17:00  

Klassen - Lyver Luna? Del 1 (278)
Klassen - Lyver Luna? Del 1 (278)

17:10  

Klassen - Lyver Luna? Del 2 (279)
Klassen - Lyver Luna? Del 2 (279)

17:20  

Klassen - Den værste sidekammerat (280)
Klassen - Den værste sidekammerat (280)

17:30  

Hjalte vs Tjelle - På høje hæle (10)
Hjalte vs Tjelle - På høje hæle (10) Hjalte og Tjelle skal i dette program finde deres indre kvinde frem. De skal handle ind til lagkage og det foregår i høje hæle. Den, der først har fundet de rigtige ingredienser har vundet og lagkagen, ja den skal taberen have lige i fjæset!

17:40  

Adventure Time 6 - Trolddoms ulidelige lethed
Adventure Time 6 - Trolddoms ulidelige lethed

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (14)
Didrik Drage (14) Farvetyen

15:10  

Pyjamasheltene (49)
Pyjamasheltene (49)

15:25  

Rasmus Klump (22)
Rasmus Klump (22)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (18)
Ridderprinsessen Nella (18)

16:00  

Dora udforskeren (16)
Dora udforskeren (16)

16:25  

Paw Patrol IV (21)
Paw Patrol IV (21)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17) Vaffel er sløj

17:00  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunni?

17:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (7)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (7) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:30  

Brillebjørn (3)
Brillebjørn (3) Norsk dramaserie. Sophias far skal øve sig til en koncert, og derfor må Sophia være stille. Men det er mega kedeligt.

17:35  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samiras teater Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

17:45  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther spiller musik Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:05  

Det vilde Skandinavien - Sverige
Det vilde Skandinavien - Sverige Sverige er fuld af heder, mægtige bjerge, har 28 nationalparker og er kendt som Europas sidste vildmark. Uglen kan selv om vinteren høre musen bevæge sig under sneen. Jærven med sin tro følgesvend, ravnen, mæsker sig med frossent elgkød, mens elgen selv klarer sig igennem den hårde vinter på træernes bark og magre kviste. Forår og sommer varmer det hele op, og i en kort periode har selv solen svært ved at gå ned.

20:00  

Bedrag III (7:10)
Bedrag III (7:10) Dansk krimidrama 2019 Anna bliver bekendt med politiets interesse for Nicky, og hun tror, at hun har sin chef, Nete, snoet om sin lillefinger, men hun bliver overrasket. Den store pengemaskine kører samtidig på skinner, og Nickys paranoia forværres med planen om at forlade jobbet som hashsmugler. Alf bliver tvunget til at gå efter rockerne, og selvom det bliver en succes, er han ikke glad. Isa forsøger at muntre ham op, men da Alf også bliver tvunget til at fjerne en medarbejder fra sin egen Task Force-gruppe, kan han ikke kende sig selv mere. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Thomas Hwan, Esben Smed, Maria Rich Hovedforfatter: Jeppe Gjervig Gram Episodeforfatter: Jenny Lund Madsen Instruktør: Samanou Sahlstrøm

DR2

20:00  

Kampen mod fedmen - missionen fortsætter
Kampen mod fedmen - missionen fortsætter Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder.

DR3

18:05  

Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Single mix stafet, di
Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Single mix stafet, di To stafetløb slutter denne uges skiskydnings-konkurrencer i Soldier Hollow i USA. Først gælder det single mix stafetten, som er den nyeste disciplin i skiskydning. Det er kun fire år siden, at man fandt på denne løbsform, som har vist sig at være både underholdende og spændende. Hvert land stiller med én mand og én kvinde, som skal løbe hver to ture på banen. Ved næste måneds verdensmesterskaber skal der for første gang kåres en verdensmester i single mix stafet, og dette løb er sidste chance for at måle styrkeforholdet inden VM.

19:00  

Bedrag III (6:10)
Bedrag III (6:10) Dansk krimidrama 2019 Alf konfronterer Nicky i hans juicebar, før politiet udfører razzia på store dele af Nørrebro. Nickys kompagnon, Lala, tilbyder at overtage hashforretningen, så Nicky kan give sin søn en fremtid. De indgår den aftale, at Nicky trækker sig helt ud, når Lala er færdigoplært, og Nicky har tjent sine sidste penge. Anna får travlt med at kontakte sit kriminelle netværk, da intern revision dukker op i banken. Alf forsøger at tale en mor, der har mistet sin teenagesøn, til fornuft. Samtidig prøver han at få sin sygemeldte kollega på benene igen efter et skuddrama i Nørrebros gader. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Thomas Hwan, Esben Smed, Maria Rich Hovedforfatter: Jeppe Gjervig Gram Episodeforfatter: Jenny Lund Madsen Instruktør: Gustav Möller

20:00  

På vinger over - Nordamerika
På vinger over - Nordamerika Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Flyv tværs over Nordamerika sammen med millioner af snegæs og oplev, hvordan det føles at være byttedyr for USA's nationalfugl, den hvidhovede ørn. Glid under Golden Gate i San Francisco med en flok pelikaner og oplev Monoment Valley, Grand Canyon og New York på ryggen af en fugl!

DR K

18:25  

Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6)
Muldens mysterier - De polske ryttere (4:6) "Værre end helvede"! Sådan beskriver præsten fra Hygum året 1659, og det er ikke mindst de polske soldaters skyld. Soldaterne kom egentlig til Danmark for at hjælpe os mod svenskerne, der havde planer om at erobre Danmark. Men i virkeligheden endte de med at være en ligeså stor modspiller som medspiller for lokalbefolkningen. Og det er netop disse polske ryttere, der slår sig midlertidigt ned i Sønderjylland, hvor de plyndrer og hærger lokalbefolkningen, vi skal lede efter spor efter i dag. To hold dygtige amatørarkæologer går sammen med Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad på jagt efter et berygtet kapitel af Danmarks fortid.

19:10  

Danske mord - De københavnske kvindedrab
Danske mord - De københavnske kvindedrab I juni 1991 bliver en ung kvinde fundet brutalt myrdet i sin lejlighed i Hvidovre. Hun er det sjette kvindelige drabsoffer på kun 18 måneder. Alle sagerne er uopklarede, politiet er presset og befolkningen bange. Er der flere gerningsmænd eller er det tale om en seriemorder? De fleste spor ender blindt, men i lejligheden i Hvidovre finder politiet endelig noget. Kan et fingeraftryk i blod lede til en gerningsmand?

19:55  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Monty Python's Flying Circus (27)
Monty Python's Flying Circus (27) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

20:30  

Monty Python's Flying Circus (28)
Monty Python's Flying Circus (28) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR Ultra

18:05  

Adventure Time 6 - Orgalorg
Adventure Time 6 - Orgalorg

18:30  

Drømmen om MGP (7:7)
Drømmen om MGP (7:7) Klassen crasher MGP! De 2 MGP-fans Anna og William, der er kendt som Ida og Kasper i Klassen, besøger optagelserne af MGP's fælles musikvideo. De taler med deltagerne og finder blandt andet ud af, hvem MGP's største charmetrold er. Men Anna og William har også deres egen mission. De vil nemlig selv være med i musikvideoen!

18:45  

Cykel Karaoke - Flora Ofelia og Arien Takier fra Landet af G
Cykel Karaoke - Flora Ofelia og Arien Takier fra Landet af G

19:00  

Ultras Sorte Kageshow I (7)
Ultras Sorte Kageshow I (7) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den store finale og her skal deltagerne bage en kransekage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Se hvem, der vinder Ultras Sorte Kageshow og får lov til at tømme en bagerbutik, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

19:30  

Vi er de bedste
Vi er de bedste Filmen 'Vi er de bedste!' foregår i Stockholm 1982. Bobo og Klara på 13 år er bedste veninder, men ikke ligesom alle andre. De går mest op i svenske punkbands, selvom alle siger, at punken er død, og at de ligner drenge mere end piger med deres korte hår. Det gør dem udstødt i klassen, og der er heller ikke meget støtte at hente på hjemmefronten. Piger spiller ikke punkmusik, men på trods af det - eller måske netop derfor - beslutter Bobo og Klara sig for at danne et punkband.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (2)
Albi (2)

18:05  

F for får V (17)
F for får V (17)

18:15  

Lille Roy (33)
Lille Roy (33) Få Becky hjem

18:30  

Den lille delfin på eventyr
Den lille delfin på eventyr

19:55  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Deep State (7:8)
Deep State (7:8) Max er på sporet af en kynisk sammensværgelse. Det er farlig viden, og snart får han en ny morderisk fjende på nakken. Samtidig rejser Harry til Teheran, hvor han og Leyla graver nye oplysninger frem.

23:00  

Kriminalinspektør Banks: I hver dråbe blod
Kriminalinspektør Banks: I hver dråbe blod En ung mand findes myrdet ved et mindesmærke for en teenagepige, der begik selvmord samme sted. Alan Banks' team spørger sig selv, om der er en sammenhæng mellem de to dødsfald, men det er ikke den eneste teori. Banks opdager noget, der kan knytte til sagen til forbryderbossen Steve Richards. Den stædige strømer er fyr og flamme, for han har længe drømt om at sætte Richards bag tremmer. Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

DR2

21:00  

Ugen plus det løse med Huxi Bach
Ugen plus det løse med Huxi Bach Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse.

21:30  

Sådan opdrager du dit barn - hvor svært kan det være?
Sådan opdrager du dit barn - hvor svært kan det være? Dansk reportage fra 2018 For få generationer siden var opdragelse en helt almindelig og naturlig ting, men i dag er opdragelse blevet til en videnskab. I denne udsendelse undersøger komikeren Torben Chris, far til to, uddannet folkeskolelære og tidligere pædagogmedhjælper, hvad der er op og ned i junglen af gode råd om børneopdragelse. Vil det lykkedes Torben Chris igen at gøre det overskueligt at være forældre uden dårlig samvittighed? Sendt første gang 03.03.2018

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6) Kraftig vin og catalansk selvstændighed Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Spanien vil de catalanske vinbønder være selvstændige for enhver pris, tidligere premierminister José Maria Aznar vil til gengæld slå oprøret ned. Og midt i det hele står 100 år gamle vinstokke roligt, som de altid har gjort. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

23:30  

Kan cannabis redde vores søn?
Kan cannabis redde vores søn? Ægteparret Steph og Dom Parker er berømte realitystjerner i Storbritannien, men bag den muntre facade kæmper de hårdt for at give deres 18-årige søn et værdigt liv. Max lider af svær epilepsi, og med mere end 100 anfald om dagen, kan et af dem ende fatalt. Ægteparret mener, at medicinsk canabis kunne være en løsning for deres søn, men har af de britiske myndigheder fået afslag på behandlingen.

DR3

21:00  

Besat af den perfekte krop
Besat af den perfekte krop Den irske journalist, Vogue Williams, forsøger at forstå de unge, der er besat af ekstreme forestillinger om fysisk skønhed og møder en gruppe fyre, der har trænet og pumpet sig op til uvirkelige størrelser, men stadig føler sig svage og umandige. Hun undersøger stigningen i diagnosen body dysmorphia disorder blandt sin egen generation og ikke mindst sin egen besættelse af træning!

22:00  

Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Mix stafet, direkte
Skiskydning: World Cup Salt Lake City, Mix stafet, direkte Det sidste løb i world cup-afdelingen i skiskydning i Soldier Hollow i USA er mix-stafetten, hvor hvert land stiller med to kvinder og to mænd på et samlet hold. Kvinderne skal hver løbe seks kilometer på ski, mens mændene skal tilbagelægge 7,5 kilometer hver. Alle deltager skal igennem to skydninger. Det er kun anden gang i sæsonen, der løbes mix stafet, første løb blev vundet af Frankrig foran Schweiz og Italien. Dagens konkurrence er den sidste, før det i marts gælder verdensmesterskaberne i skiskydning, der finder sted i Sverige.

23:30  

Amy
Amy Asif Kapadias Oscarvindende dokumentarfilm om den nu afdøde britiske sanger og sangskriver Amy Winehouse. Gennem hjemmevideoer, arkivinterviews med hende selv og udtalelser fra hendes familie og samarbejdspartnere kommer vi rundt om Amys musik, karriere og problematiske privatliv. Da Amy Winehouse var på toppen af sin popularitet, fyldte alkoholmisbruget og hendes privatliv alverdens sladderspalter. Og berømmelsens pris skulle vise sig at være for stor for den genrefornyende musiker med den fantastiske stemme, som døde af alkoholforgiftning i en alder af 27 år.

DR K

21:00  

Jeg, Daniel Blake
Jeg, Daniel Blake Den 59-årige Daniel har arbejdet som snedker i Newcastle hele sit liv, men er blevet arbejdsløs på grund af sygdom. Nu har han for første gang brug for hjælp af staten. Han møder den enlige mor Katie, der for at slippe ud af hjemløshed har takket ja til en lejlighed i en by, hun ikke kender. Sammen oplever de et koldt, ufleksibelt velfærdsbureaukrati, men deres venskab varmer. Filmen vandt Guldpalmen ved Cannesfestivalen 2016. Daniel: Dave Johns. Katie: Hayley Squires. Instruktion: Ken Loach.

22:35  

Historiequizzen: Amager Museum
Historiequizzen: Amager Museum I aften tager Adrian Hughes festdragten på når Historiequizzen tager tilbage til dengang hvor hollænderne gjorde Amager til hele Københavns spisekammer. Deltagerne bliver afkrævet svar om amagerhylder, amagergæs og amagerkål. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Cecilie Nielsen, Trine Halle og Christian Donatzky

23:05  

Straffens rædsler - Fængsel
Straffens rædsler - Fængsel For 150 år siden fik Danmark sin første samlede straffelov. DRk markerer året over fire onsdage, ved at dykke vi ned i de gruopvækkende, blodige og radbrækkende straffe, vi har benyttet os af igennem tiden og op til i dag. For selv om vi har opfundet mere civiliserede former for straf, siden hovederne rullede fra skafottet, sætter straffens rædsler, nu som da, dybe spor i den dømte, om dommen så har lydt dødsstraf, udstødelse, skamstraf eller fængsel. I første program i serien møder vi bl.a. Henrik Nielsen. 100% isolation er netop indført i Danmark, da den 18-årige Henrik fængsles i det moderne Vridsløselille i 1868. Gennem isolation, hård disciplin og bøn skal Henrik Nielsen blive til et bedre menneske, mens han sidder i fængsel. Men livet i isolation ender i stedet med at knække ham fuldstændigt: I løbet af halvandet år forvandles han fra en rask ung mand til en angst og paranoid sindssyg.

23:35  

Indokina
Indokina I Fransk Indokina i 50'erne forelsker den velhavende Eliane sig i en yngre officer. Da han vælger hendes asiatiske steddatter, forsøger hun med alle midler at skille de to. Imens vokser frihedsbevægelsen, kolonismen står for fald. Eliane: Catherine Deneuve. Camille: Linh Dan Pham. Jean-Baptiste: Vincent Perez. Instruktion: Régis Wargnier.

DR Ultra

21:05  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Blindt spor II (5:6)
Blindt spor II (5:6) Fra fængslet forsøger Tommy Lee Royce at manipulere sin beundrer Frances til at skade Catherine. Samtidig tiltales Sean Balmforth for rækken af kvindemord. Det får Catherines kollega John til at tro, at han er sluppet afsted med drabet på sin elskerinde. Men så let kommer det ikke til at gå.

01:20  

Blindt spor II (6:6)
Blindt spor II (6:6) Catherine lægger vejen forbi Alison Garrs gård, hvor hun gør et frygteligt fund. Senere konfronterer hun Tommy Lee Royces mentalt forstyrrede beundrer Frances. Samtidig strammes nettet omkring Catherines kollega John. Det får ham til at gribe efter en desperat udvej.

02:10  

Lewis: Soning
Lewis: Soning Rachel Mallory, mor til to og tilsyneladende lykkeligt gift, findes hængt i sit hjem. Lewis nægter at tro, at der er tale om selvmord, så han beslutter sig for at efterforske sagen som en mordsag - stik mod alle ordrer. Et meget usædvanligt forhold mellem to vennepar viser sig at være nøglen til gådens løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Hugh Mallory: James Wilby. Instruktion: Dan Reed.

03:45  

Hercule Poirot: Elefanter glemmer aldrig
Hercule Poirot: Elefanter glemmer aldrig Et ægtepar findes skudt på toppen af en klint. Men skød general Ravenscroft sin hustru, Molly, eller var det Molly, der skød Ravenscroft? Ingen kender svaret, men tretten år senere efterforsker Hercule Poirot en mordsag, der viser sig at have forbindelse til det gådefulde dobbeltselvmord... Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Mrs. Burton-Cox: Greta Scacchi. Instruktion: John Strickland.

DR2

00:20  

Velkommen til Villefranche (2)
Velkommen til Villefranche (2)

01:15  

USAs hjemløse teenagere
USAs hjemløse teenagere Hver nat er der mellem 2000 og 3000 hjemløse unge i Chicagos gader. Her følger vi Kasey, Anthony og Roque, der er ambitiøse studerende, men fælles for dem alle er, at de ikke har et fast hjem. De har i stedet været nødsaget til at finde på alternative løsninger.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:30  

Mit hemmelige match (6:8)
Mit hemmelige match (6:8) Der er dårlig stemning mellem Rebecca og Sebastian, og konflikten mellem dem tvinger resten af kollektivet til at tage stilling til deres relation. Og særligt Marc har det svært med at stå mellem sine to venner. Imens er Oliver og Sofies flirten blevet tydelig for Masja, der ikke har lyst til at være tredje hjul i den konstellation.

02:00  

De kloge dyr (2:2)
De kloge dyr (2:2) Når dyreforskeren John Marzluff går gennem en park i Seattle iført en maske, forsøger en flok krager målbevidst drive ham væk. De genkender nemlig manden med masken som én, der engang har fanget og ringmærket dem. Det var kun en håndfuld og fem år siden, men rygtet om den dårlige oplevelse har spredt sig til hele kolonien. Kragerne kan altså kommunikere og opdage trusler ved at iagttage andre. Forskerne mente engang, at det var umuligt at studere de mest avancerede former for intelligens hos dyr, nemlig deres opmærksomhed på andre, deres bevidsthed og deres følelser. Men i dag viser spændende nye eksperimenter, hvordan dyr både kan lyve, snyde, dele, tænke og bruge sprog.

02:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

02:10  

37 tavse vidner
37 tavse vidner Den 13. marts 1964 blev den 28-årige Kitty Genovese knivdræbt på en gade i New York. Efter mordet hævdede en avis, at der havde været 37 øjenvidner til overfaldet uden at gribe ind, og mordet på Kitty blev symbol på de fremmedgjorte storbymenneskers følelsesmæssige kulde. Kittys bror, krigsveteranen Bill, har levet med det brutale mord på den tolv år ældre søster hele livet, indtil han sammen med instruktøren James Salomon sætter sig for at afdække sandheden om tragedien og de 37 tavse og passive vidner.

03:40  

37
37 37 personer var uden at involvere sig eller tilkalde politiet vidende om det brutale mord på Kitty Genovese i New York i marts 1964 . Kitty boede og blev myrdet i et boligkompleks i Queens, og historien fortælles gennem nogle af husets beboere inden og mens drabet finder sted. Rituelle scener fra hverdagslivet væves ud og ind af hinanden mens Kitty kæmper højlydt og indædt for sit liv udenfor. Kun børnene i ejendommen Troy (6), Billy (9) og Debbie (12) synes at fatte situationens alvor, men uden at de voksne lytter. Mordet er stadig en skamplet i ny amerikansk historie, og "Genovese-syndromet" lever som et universelt case book studie i kollektiv passivitet og uskyld. Medvirkende: Lynn Cohen, George S. Irving, Heather Lind, Korey Jackson. Manuskript og instruktion: Puk Grasten. Fotograf: Adam M. Jandrup. Scenograf: Kaet McAnneny, Cassia Maher, Janelle Krone. Musik: Nabil Nafar. Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BLAABJERG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0217104125